Samsung Galaxy Note 2 – Telefon-tabletă de 5.5” cu procesor quad-core de 1.6 GHz

Telefonul-tabletă Samsung Galaxy Note 2 a fost dezvăluit oficial la IFA 2012 şi impresionează prin dotările tehnice: ecran de 5.5”, procesor quad-core de 1.6 GHz şi Android 4.1 Jelly Bean.

După o lungă perioadă de timp în care informaţiile despre urmaşul lui Samsung Galaxy Note 2 au circulat pe internet, Samsung a prezentat miercuri seară la IFA noul telefon-tabletă, cunoscut şi sub numele de “phablet”.

Conform tuturor speculaţiilor, noul Samsung Galaxy Note 2 are un ecran cu diagonala de 5.5”, comparativ cu cei “doar” 5” ai predecesorului său, însă păstrează aproximativ aceleaşi dimensiuni datorită reducerii ramei dispozitivului.

Ecranul este de tip Super AMOLED Plus cu matrice RGB în locul celei PinTile mai puţin eficiente şi oferă rezoluţie HD 1280×720 pixeli.

Totuşi, partea bună abia acum vine: noul telefon-tabletă utilizează procesorul quad-core Samsung Exynos 4412 tactat la 1.6 GHz, la care se adaugă 2 GB de memorie RAM şi capacitate de stocare de 16 GB, 32 GB sau 64 GB, plus slotul pentru carduri microSD de până la 64 GB. Camera foto principală are 8 MP, în timp ce cea disponibilă în partea frontală pentru video-chat este de 1.9 MP.

Samsung Galaxy Note 2 are ecranul mai mare, dar aproximativ aceleasi dimensiuni

Evident, nu lipseşte nici celebrul S-Pen care te ajută să fii mai creativ sau să iei notiţe în momente importante. Acesta a fost îmbunătăţit şi include funcţii precum Air View (cu care poţi vedea conţinutul unui mail sau o imagine dacă poziţionezi stylus-ul pe deasupra acestora) sau PopUp Note, care activează aplicaţia S Note atunci când extragi S Pen-ul din locaşul sau în timpul unei apel.

În plus, telefonul tabletă utilizează un acumulator cu capacitatea de 3100 mAh, care ar trebui să facă faţă hardware-ului puternic pentru cel puţin o zi de utilizare obişnuită.

Într-o perioadă în care producătorii continuă să lanseze produse cu Android 4.0 ICS, Samsung oferă noul sistem de operare Google Android 4.1 Jelly Bean încă din fabrică, un argument suplimentar în favoarea achiziţionării noului model.

Noul Samsung Galaxy Note 2

Din păcate, aşa cum se întâmplă frecvent în cazul evenimentelor de acest gen, Samsung nu a oferit niciun fel de informaţii cu privire la preţul de comercializare sau disponibilitatea în magazine.

Rămâneţi pe GiZ pentru fotografii şi clipuri video realizate de colegii noştri Andrei şi Ionuţ la faţa locului cu noul Samsung Galaxy Note 2.

Un comentariu

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!