Samsung Galaxy S3 – Preţuri la Vodafone şi Orange

Samsung Galaxy S3 – Preţuri la Vodafone şi Orange

Samsung Galaxy S3 este disponibil acum și în România prin Orange. Compania de telefonie mobilă a lansat în data de 7 mai o serie de oferte  pentru achiziționarea smartphone-ului Samsung Galaxy S3.

UPDATE: Vodafone a anunţat de asemenea preţurile pentru Samsung Galaxy S III. Noul model de top din gama Samsung poate fi achiziţionat cu 280 EUR în cazul unui abonament Mega 25 cu 1 GB de internet inclus care costă însă 37 EUR/lună.

În schimb, pentru abonamentele cu costuri relativ decente, preţul telefonului ajunge la 399 EUR, valabil pentru un abonament Mega 8 cu 1 GB de internet inclus pentru care achiţi 20 EUR/lună.

Fără contract, telefonul costă 629 EUR, adică aproximativ 2.800 lei, în condiţiile în care eMAG îl oferă în aceleaşi condiţii la 2.700 lei.

Livrările vor începe din 30 mai.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Smartphone-ul este unul dintre cele mai performante dispozitive de acest fel de pe piață. Samsung GALAXY S III este dotat cu ecran touchscreen capacitiv Super AMOLED cu o diagonală de 4.8 inch și o rezoluție de 720 x 1280 pixeli.

Modelul rulează pe o platformă Android Ice Cream Sandwich, este dotat cu un procesor quad-core care funcționează la o frecvență de 1.4 Ghz și are o memorie RAM de 1GB. De asemenea, trebuie amintit  și faptul că smartphone-ul este disponibil spre achiziționare în două versiuni, alb și albastru.

Telefonul este dotat cu mai multe funcții. Spre exemplu, folosindu-se de funcția S Voice utilizatorul poate, printr-o comandă vocală, să răspundă la telefon, să respingă apeluri, să pornească muzica, să facă fotografii sau să oprească alarma. Funcția S Beam permite utilizatorului să se conecteze la un alt telefon pentru a transfera documente sau contacte.

Samsung GALAXY S III este disponibil pe piata de la noi incepand cu data de 7 mai
Samsung GALAXY S III este disponibil pe piata de la noi incepand cu data de 7 mai

De asemenea, prin funcția Direct Call, dispozitivul va forma automat numărul de telefon în situația în care utilizatorul scrie un SMS și se hotărăște să apeleze persoana respectivă. Astfel, tot ce acesta trebuie să facă este să ducă telefonul la ureche.

În prima instanță, Samsung GALAXY S3 va fi disponibil la pe piața de la noi exclusiv prin magazinul Orange online iar începând cu data de 30 mai va fi  lansat în toate magazinele Orange. Telefonul poate fi achitizitionat începând cu suma de 299 de euro împreună cu abonamentul Panteră 21 și My Smartphone 15 pe o perioadă de 2 ani.

Samsung GALAXY S III poate fi achizitionat incepand cu suma de 299 euro
Samsung GALAXY S III poate fi achizitionat incepand cu suma de 299 euro

Momentan,Samsung GALAXY S3 este disponibil pe piața din România exclusiv prin Orange însă urmează să fie lansat în curând și în magazinele Vodafone.

5 comentarii

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!