Samsung Galaxy S2 trece la Android Jelly Bean

Samsung Galaxy S2 trece la Android Jelly Bean

Samsung Galaxy S2 a fost și rămâne un telefon de top foarte popular beneficiind de actualizări constante din partea producătorului coreean. Deși Samsung a anunțat deja Galaxy S2 Plus, se pare că nu abandonează modelul de bază oferind o actualizare la Android Jelly Bean.

Samsung Galaxy S2 a fost lansat în 2011 cu Android 2.3 Gingerbread și a primit Ice Cream Sandwich în 2012.

Începând de astăzi, Samsung a lansat update-ul Android 4.1.2 Jelly Bean pentru modelul internațional GT-I9100. Momentan, actualizarea a fost confirmată în Spania, dar este așteptată cât de curând și în celelalte țări.

Spre deosebire de Ice Cream Sandwich, trecerea la Jelly Bean aduce o schimbare majoră în privința aspectului. Samsung a renunțat la vechea interfață grafică înlocuind-o cu TouchWiz Nature UX, la fel ca Galaxy S3, Galaxy S3 Mini și noul model Galaxy S2 Plus.

Prin trecerea la Jelly Bean, optimizat prin Project Butter, Samsung promite stabilitate și performanțe îmbunătățite.

Android Jelly Bean pe Samsung Galaxy S2
Android Jelly Bean pe Samsung Galaxy S2

Au fost adăugate noi funcții aplicației pentru cameră, probabil pentru a permite partajarea rapidă și editarea fotografiilor pentru rețelele sociale.

Samsung a integrat și funcții proprii, prezente în ultima generație de telefoane, cum ar fi Direct Call, Smart Stay și Pop-up Play – suprapunerea unui clip video peste o altă aplicație.

Update-ul include un nou lockscreen cu mai multe opțiuni de personalizare, noi widget-uri identice cu Galaxy S3, o nouă bară de notificări cu mai multe butoane și două moduri de afișare pentru ecranul principal. Desigur, a fost inclus și Google Now.

Actualizarea poate fi obținută prin intermediul programului Samsung Kies sau direct de pe telefon prin OTA, fiind recomandată efectuarea unei copii de rezervă a conținutului stocat pe telefon.

Samsung Galaxy S2 încă se comercializează la noi la aproximativ 1559 lei, prin actualizarea la Android Jelly Bean putând fi considerat un telefon cu performanțe foarte bune.

Sursă: SamMobile

2 comentarii

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!