GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Samsung Galaxy Win – smartphone cu procesor Quad-Core

Autor: Echipa GiZ

Samsung Galaxy Win se anunță a fi primul telefon al companiei coreene echipat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 200. Samsung nu a lansat telefonul oficial, dar avem deja primele imagini și specificații destul de complete. Galaxy Win este un model Dual-SIM ce ar putea fi încadrat în clasa medie.

Telefonul va fi pus în mișcare de un procesor Quad-Core Cortex-A5 tactat la 1,2 GHz și GPU Adreno 203. Qualcomm susține despre Snapdragon 200 că este optimizat pentru a asigura utilizarea eficientă a bateriei în modul de funcționare Dual-SIM Dual Standby și poate reda conținut video HD.

Din păcate, platforma nu este compatibilă cu rețelele 4G LTE, telefonul urmând să aibă conectivitate HSDPA pe ambele cartele cu viteze de descărcare de până la 21 Mbps. Momentan nu avem date despre memoria RAM și cea internă, dar este cert că va avea slot MicroSD pentru carduri de până la 32GB.

Samsung Galaxy Win va avea un ecran Super AMOLED de 4,7 inch, dar la rezoluția de 480 x 800 pixeli, ceea ce înseamnă o densitate aproximativă de 198 ppi, mai puțin de jumătate decât Galaxy S4.

Samsung va folosi sistemul Android Jelly Bean 4.1.2 și interfața personalizată Nature UX introdusă odată cu lansarea Galaxy S3.

Camera foto principală este de 5 MP, cu autofocus și flash LED, iar cea frontală este de tip VGA. Telefonul va avea conectivitate Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, GPS și o baterie de 2000 mAh.

Primele imagini cu Samsung Galaxy Win relevă un aspect similar cu alte telefoane din gama Galaxy, fiind destul de apropiat de Galaxy Premier. În partea din spate, modul de dispunere al camerei principale amintește de Galaxy S3.

Telefonul ar putea fi lansat doar în versiunea de culoare „Ceramic White” la sfârșitul lunii mai – începutul lunii iunie, dar nu avem date despre un posibil preț.

Sursă: SamMobile

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri