Samsung Galaxy Xcover 2, un nou telefon rezistent la apă și praf

Samsung Galaxy Xcover 2 este versiunea îmbunătățită a modelului actual, cu o lansare preconizată în perioada imediat următoare.

Se pare că există o cerință crescută pe piață pentru telefoane rezistente, utilizatorii fiind nemulțumiți deseori de fragilitatea unor telefoane foarte scumpe.

Dacă Sony a anunțat modelele de vârf Xperia Z și ZL rezistente la apă, Samsung pare să păstreze linia telefoanelor cu caracteristici de bază.

Conform ultimelor zvonuri, Samsung pregătește lansarea în februarie a modelului GT-S7710 sub numele Galaxy Xcover 2.

Telefonul ar urma să aibă ecran TFT de 4 inch la rezoluție WVGA (480×800 pixeli), cameră principală de 5 MP și cameră secundară de 0.3 MP.

Momentan nu se cunosc date despre procesor sau RAM, dar telefonul va avea 4GB memorie internă, cu posibilitatea suplimentării cu card MicroSD de până la 32GB.

Galaxy Xcover 2 va avea conectivitate Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, USB 2.0 și receptor A-GPS. Telefonul va fi compatibil cu rețelele EDGE, HSUPA, și HSPA+ cu viteze maxime de conectare de până la 21,1Mbps.

Dimensiunile terminalului sunt de 130,5 x 67,7 x 11.9 mm, iar greutatea de 148 grame. Bateria este ceva mai mare decât la modelul actual având 1700 mAh.

Se pare că Galaxy Xcover 2 va veni echipat cu Android Jelly Bean 4.1 sau 4.2.

În privința aspectului, noul Xcover pare mai rotunjit, iar aspectul butoanelor frontale a fost modificat. Terminalul va fi disponibil în 2 culori: „Titan Gray” și „Black/Red”.

Specificațiile apărute până acum indică un upgrade semnificativ pentru Xcover.

Astfel, ecranul crește de la 3,65 inch la 4, rezoluția de la 480 x 320 la 800 x 480, camera de la 3,15 MP la 5MP, memoria internă de la 150 MB la 4GB iar bateria de la 1500 la 1700 mAh.

Rămâne să așteptăm confirmarea zvonurilor la Mobile World Congress 2013 și prețul estimat pentru Samsung Galaxy Xcover 2.

Sursă: SamMobile

2 comentarii

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!