GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Samsung S3350 – un smartphone accesibil

Autor: Echipa GiZ

Cei care manifestă interes faţă de ce produse noi mai apar pe piaţă în materie de telefoane ar putea fi interesaţi şi de faptul că s-a lansat, relativ recent un nou model Samsung, şi anume, Samsung S3350. Cunoscut şi sub numele de Samsung Ch@t 335, noul model se vrea „elegant şi inteligent” (aşa cum apare descris pe pagina oficială Samsung) şi vine cu câteva lucruri care pot fi interesante.

Elegant şi inteligent

Pe de o parte, telefonul se vrea unul elegant fiind un model subţire, cu o grosime de 11,9 mm,  61,2 mm lăţime şi 111,2 mm înălţime şi o greutate de 93 de grame. Spre deosebire de BlackBerry Bold 9900 spre exemplu care are următoarele dimensiuni: 115 x 66 x 10.5 mm şi o greutate de 130 de grame.

Pe de altă parte, „inteligenta” telefonului se manifestă aici pe mai multe planuri.

În primul rând, modelul vine cu un Joystick optic. Acesta este util în mai multe rânduri: poate să facă difenta între situaţia în care utilizatorul doreşte să răsfoiască rapid un album, spre exemplu, şi situaţia în care acesta doreşte să facă  acest lucru la un ritm normal. Joystick-ul optic este util şi în navigarea pe internet.

Samsung S3350 - ofera suport pentru toata suita de retele de socializare

Samsung S3350 - ofera suport pentru toata suita de retele de socializare

În al doilea rând, un alt avantaj pe care îl are acest model este reprezentat de tastatura QWERTY îmbunătăţită. Utilizatorul poate programa o serie de comenzi rapide pentru a uşura accesul la diverse aplicaţii. Astfel, tastatura este îmbunătăţită în sensul în care se aseamănă mai mult cu cea a unui computer.

De asemenea, Samsung Ch@t 335 permite şi conexiune WiFi, lucru evident prin logo-ul poziţionat deasupra tastei de navigare. Un alt avantaj pe care îl are telefonul, dar care nu e în niciun fel o noutate, este acela că permite accesul la reţelele de socializare atât de populare astăzi şi desigur este dotat cu un jack de 3,5 mm care facilitează conexiunea căştilor la telefon pentru a asculta muzică, lucru care este, din nou, extrem de popular şi pentru unii chiar indispensabil.

În ceea ce priveşte funcţionalitatea sa ca telefon propriu-zis, pentru că înainte de toate, trebuie să poţi vorbi la el, acumulatorul său rezistă la 12 ore de convorbiri şi la 520 de ore în stand-by. De asemenea, suportă 1000 de înregistrări în agendă şi poate memora 500 de SMS-uri. În cele ce urmează am prezentat câteva dintre specificaţiile tehinice ale modelului, care ar trebui urmărite pentru orice model înainte de achiziţionarea lui.

Specificaţii tehnice

Pentru a ne face o imagine completa asupra modelui, cel mai bine este sa urmarim o lista cu dotarile generale pentru Samsung S3350:

  •  Dimensiuni: 111,2 x 61,2  x 11,9  mm, 93 de grame
  •  Baterie Li-Ion standard 1000 mah
  •  Ecran  2,4 inch , 262 K culori
  •  Rezoluţie 320 x 240 pixeli
  •  Cameră foto de  2 megapixeli
  •  Slot microSD, capacitate maximă 8 GB
  •  Memorie internă 60 MB
  •  3G HSDPA, Wi-Fi 802, 11b/g , Bluetooth (v 2.1),USB 2.0
Samsung S3350 - tastatura QWERTY si joystick optic

Samsung S3350 - tastatura QWERTY si joystick optic

Preţul unui astfel de telefon se situează undeva între 335 RON şi 455 RON fără nici un abonament. În acest context, având în vedere raportul calitate/preţ, achiziţionarea unui astfel de telefon pare să fie o investiţie destul de bună. Fara inovatii majore din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, Samsung S3350 ramane totusi un smartphone care isi poate face treaba foarte bine. Cu toate acestea, opţiunea pentru un astfel de telefon rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi, în funcţie de preferinţele avute.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri