Sony Ericsson Xperia Duo – performanţe la cel mai înalt nivel

Sony Ericsson Xperia Duo – performanţe la cel mai înalt nivel

Dacă în urmă cu aproximativ o lună, pătrundea pe Internet o imagine destul de neclară cu ceea ce se anunţa a fi Sony Ericsson Xperia Duo, zilele acestea avem parte de o nouă avalanşă de informaţii referitoare la Sony Ericsson Xperia Duo. Din păcate, informaţiile pe care vi le prezentăm au caracter neoficial, telefonul nefiind anunţat oficial de către Sony Ericsson. Totuşi, fotografiile care au apărut sunt de o calitate mult mai bună, părând a fi extrase dintr-un viitor comunicat de presă.

Specificaţiile cu care vine noul Sony Ericsson Xperia Duo sunt dintre cele mai interesante din ultimul timp. Din punctul meu de vedere, văzând caracteristicile acestui telefon, şi bineînţeles dacă ele se vor concretiza, consider că Sony Ericsson Xperia Duo poate constitui un competitor serios pentru modele consacrate precum Samsung Galaxy şi, de ce nu, iPhone.

Pentru început să spunem că fanii sistemului de operare Android vor fi mai mult decât mulţumiţi, având în vedere faptul că acest telefon va veni echipat cu ultima versiune a popularului sistem de operare, şi anume Android Gingerbread.

Sony Ericsson Xperia Duo - dotari de top
Sony Ericsson Xperia Duo - dotari de top

Lucrul care mi-a atras atenţia cel mai mult, şi pentru care aştept o confirmare oficială este legat de procesorul care va echipa acest smartphone. Pe Internet circulă două versiuni referitoare la acest aspect, ambele fiind la fel de attractive. Astfel, se vorbeşte fie de procesorul care echipează Samsung I9100 Galaxy S II (cu placă NovaThor A9500), fie de procesorul Qualcomm MSM8260 Snapdragon care se găseşte la HTC Sensation. În ambele cazuri, procesorul ar trebui să fie dual-core şi să ruleze la o frecvenţă de 1,4 GHz. Cu siguranţă, procesorul va reprezenta un avantaj pentru Xperia Duo.

Pentru a continua pe partea de dotări tehnice, trebuie să amintim de memoria de 1,5 GB de RAM şi camera foto mai mult decât generoasă care dispune de 12 MP.

Sony Ericsson nu a neglijat nici partea de autonomie a acestui dispozitiv. Astfel, deşi dotările hardware vor consuma foarte mult, datorită bateriei de 2500 mAh, nu aveţi de ce să va faceţi probleme din acest punct de vedere.

Sony Ericsson Xperia Duo - primele imagini aparute pe Internet
Sony Ericsson Xperia Duo - primele imagini aparute pe Internet

Pentru că lucrurile bune vin la final, trebuie să menţionăm şi câteva cuvinte despre ecranul care echipează acest telefon. Astfel, Sony Ericsson s-a gândit la un display spectaculos de 4,5 inch, care ne face mai mult decât nerăbdători să testăm acest telefon.

Până la anunţul oficial al celor de la Sony Ericsson, prin care să aflăm detalii despre preţ sau data de lansare, nu putem decât să aşteptăm şi să încercam să intuim impactul pe care Xperia Duo îl va avea asupra pieţei de telefoane mobile.

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!