GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Sony Xperia T, V și J – noile modele din familia Xperia

Autor: Echipa GiZ

Sony a lansat în cadrul IFA Berlin 2012 trei modele noi din gama Xperia. Este vorba despre Xperia T, V și J. Dispozitivele au specificații tehnice destul de bune și se adresează unei game largi de utilizatori, de la cei care își permit să investească într-un smartphone până la aceia care vor un telefon ceva mai accesibil.

Sony Xperia T

Sony Xperia T este cel mai performant dintre cele trei dispozitive. Smartphone-ul este dotat cu un ecran HD Reality Display cu o diagonală de 4.6 inch și o cameră foto performantă cu un senzor de 13 Megapixeli. Telefonul este dotat și cu o cameră secundară de 1.3 Megapixeli.

Xperia T beneficiază de dimensiuni reduse având o grosime de numai 9.35 mm (129.4 x 67.3 x 9.35 mm) și o greutate de 139 de grame.

Sony Xperia T - cel mai performant telefon Sony dintre cele lansate la IFA 2012

Sony Xperia T - cel mai performant telefon Sony dintre cele lansate la IFA 2012

Noul smartphone este dotat cu un procesor performant dual-core Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 care funcționează la o frecvență de 1.5 Ghz și rulează pe o platformă Android Ice Cream Sandwich. De asemenea, trebuie amintit faptul că noul model beneficiază de o memorie RAM de 1GB și de o memorie internă de 16 GB.

Sony Experia T hands-on de la IFA 2012:

Sony Xperia V

Sony Xperia V este mai puțin performant decât modelul prezentat mai sus. Telefonul este dotat cu un ecran mai mic, de 4.3 inch (HD Reality Display). Acest model are o cameră frontală care utilizează tot un senzor de 13 Megapixeli însă beneficiază de o cameră secundară de numai 0.3 Megapixeli.

Noul smartphone are o memorie RAM de 1GB (la fel ca Xperia T), dar este dotat cu o memorie internă de 8 GB.

Sony Xperia V- ecran de 4.3 inch

Sony Xperia V- ecran de 4.3 inch

Diferențe se remarcă și în ceea ce privește dimensiunile, Xperia V având o grosime mai mare, de 10.7 mm (129 x 65 x 10.7) însă cântărește mai puțin, având o greutate de 120 de grame. Telefonul utilizează același procesor și sistem de operare ca modelul Xperia T.

Sony Experia V hands-on de la IFA 2012:

Sony Xperia J

Sony Xperia J are specificațiile cele mai slabe dintre cele trei modele și se încadrează în categoria telefoanelor entry-level.

Acest model aduce un ecran cu o diagonală de 4 inch și este dotat cu două camere foto: o cameră de 4 Megapixeli și o cameră secundară cu senzor de 0.3 Megapixeli. De asemenea, telefonul are dimensiunile cele mai reduse dintre cele trei modele, având o grosime de 9.2 mm (124.3 x 61.2 x 9.2) și cântărește 124 de grame.

Sony Xperia J - indicat pentru cei cu buget limitat

Sony Xperia J - indicat pentru cei cu buget limitat

Xperia J este dotat cu un procesor Snapdragon S1 MSM7227A, care funcționează la o frecvență de 1 Ghz și utilizează sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich. Acest model are o memorie RAM mai mică decât celelalte două modele (512 MB) și o capacitate de stocare de doar 4 GB.

Acestea au fost câteva dintre cele mai noi detalii legate de ultimele modele Sony Xperia. Încă nu există mai multe informații în ceea ce privește prețul pe care îl vor avea aceste modele sau data la care acestea vor fi disponibile pe piață. Vom reveni cu mai multe detalii.

Sony Xperia J hands-on la IFA 2012:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri