Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Telefoane Allview – păreri, preţuri şi recomandări

Autor: Echipa Giz.ro

Allview are are o ofertă bogată de telefoane ieftine cu Android, însă în ultima perioadă a lansat numeroase produse de nivel mediu şi smartphone-uri de top.

Fără îndoială, Allview este unul dintre cele mai populare branduri româneşti de telefoane, iar ascensiunea s-a datorat în special telefoanelor cu Android lansate pe bandă rulantă.

Brandul Allview este deţinut de compania braşoveană Visual Fan. Este important de precizat că Visual Fan comercializează telefoane fabricate în China de diverşi producători locali, peste care aplică ulterior brandul Allview. Practic, telefoanele Allview de pe piaţa românească există şi în China, cu deosebirea că poartă alte denumiri.

Iniţial, sub brandul Allview au apărut în special telefoane ieftine, însă treptat Visual Fan a început să atace şi segmentele middle-end, cu specificaţii tehnice de nivel mediu, iar în utima perioada vinde numeroase telefoane de top. Acestea din urmă sunt fabricate în special de producătorul chinez Gionee, care s-a remarcat în special prin modele cu o grosime foarte mică.

Un avantaj este că aproape toate produsele Allview sunt telefoane dual-SIM, un aspect important pentru cei care folosesc simultan serviciile a doi operatori de telefonie. Nu în ultimul rând, în ultima perioadă au început să apară telefoane Allview cu 4G, care îţi permit conexiuni de date la internet cu viteze de până la 150 Mbps.

O listă cu cele mai populare telefoane Allview din România găseşti aici, împreună cu review-uri ale celor care au achiziţionat deja astfel de produse. Dintre acestea, noi îţi recomandăm câteva modele care ne-au atras atenţia în mod special.

Telefoane Allview de până în 500 de lei

Dacă ai nevoie de un smartphone Allview ieftin, caută în special telefoanele din gama A, dar reţine că există şi câteva modele din seria V care intră în această categorie.

Allview A4 You – 250 lei

Unul dintre cele mai ieftine telefoane Allview este modelul A4 You, dedicat utilizatori începători de smartphone-uri. Acesta dispune de un ecran cu diagonală de 3.5” şi rezoluţie 320×480 pixeli, procesor dual-core ARM Cortex A7 de 1 GHz, 512 MB RAM şi 4 GB de memorie internă. Conectarea la internet se face prin 3G, iar camera foto are 3.2 MP.

Allview A4 You

Allview A4 You

Allview A5 Smiley – 300 lei

Printre cele mai populare telefoane Allview se numără şi A5 Smiley, care oferă un ecran de 4” cu rezoluţie 480×800 pixeli şi care este propulsat de un procesor dual-core Cortex A7 de 1.3 GHz, acompaniat de 512 MB RAM şi memorie internă de 4 GB. Şi acest model are funcţie dual-SIM, iar acumulatorul are o capacitate de 1400 mAh.

Allview A5 Smiley

Allview A5 Smiley

Allview A5 Quad – 450 lei

Un alt model interesant este şi Allview A5 Quad, care mizează pe un display de 4.3” cu rezoluţie 480×800 pixeli, funcţie dual-SIM şi procesor quad-core Cortex A7 de 1.3 GHz, la care se adaugă 512 MB RAM şi stocare internă de 4 GB. Camera foto are 5 MP şi este capabilă să înregistreze în format Full HD.

Allview A5 Quad

Allview A5 Quad

Telefoane Allview de până în 1000 de lei

Cea mai bogată ofertă Allview este în segmentul de mijloc. Telefoanele din această categorie fac parte din gama P, însă tot aici vei găsi şi câteva modele V interesante.

Allview P6 Life – 600 lei

Allview P6 Life este unul dintre cele mai ieftine telefoane cu ecran mare, întrucât ai la dispoziţie un display IPS de 5” cu rezoluţie HD 720×1280 pixeli. Platforma hardware este asigurată de un procesor quad-core Cortex A7 de 1.3 GHz, 1 GB RAM şi memorie internă de 8 GB, în timp ce camera foto de 8 MP este capabilă de filmări Full HD.

Allview P6 Life

Allview P6 Life

Allview V1 Viper I – 600 lei

Printre cele mai noi telefoane Allview se numără şi V1 Viper I, care se adresează publicului interesat de un ecran de un ecran IPS de 4.7” cu rezoluţie 540×960 pixeli, care utilizează de asemenea un procesor quad-core Cortex A7 de 1.3 GHz, la care se adaugă 1 GB RAM şi 8 GB pentru stocarea datelor.

Allview V1 Viper I

Allview V1 Viper I

Allview P5 Seon – 900 lei

Pentru cei care vor un telefon la fel de mare ca Samsung Galaxy Note 3, P5 Seon oferă un display IPS de 5.5” cu rezoluţie HD şi o platformă hardware inedita cu procesor Cortex A7 de 1.5 GHz cu şase nuclee, la care se adaugă 1 GB RAM şi 8 GB pentru stocarea datelor. Telefonul se conectează la internet cu viteze 3G, iar acumulatorul are 2400 mAh.

Allview P5 Seon

Allview P5 Seon

Allview P7 Xtreme – 1.000 lei

La rândul său cu funcţie dual-SIM, Allview P7 Xtreme iese în evidenţă prin ecranul IPS de 4.7” şi rezoluţie HD, dar mai ales prin procesorul octa-core Cortex A7 de 1.7 GHz, la care se adaugă 1 GB RAM şi 16 GB pentru stocarea datelor. Camera foto de 13 MP este capabilă să realizeze clipuri video la rezoluţie Full HD.

Allview P7 Xtreme

Allview P7 Xtreme

Telefoane Allview de peste 1000 de lei

Gama X din portofoliul Allview este dedicată smartphone-urilor cu specificaţii hardware de top. Ocazional, aici se strecoară şi câte un model din seria V, care are practic reprezentanţi în toate segmentele de preţ.

Allview V1 Viper S4G – 1.200 lei

V1 Viper S4G este unul dintre puţinele smartphone-uri din portofoliul Allview cu 4G, element care va atrage utilizatorii care au nevoie de o conexiune de date cât mai rapidă. Specificaţiile tehnice sunt cele ale unui telefon de nivel mediu, cu ecran IPS de 5” şi rezoluţie HD, plus platformă hardware Qualcomm Snapdragon 400 cu 2 GB RAM şi 16 GB pentru stocarea datelor.

Allview V1 Viper S4G

Allview V1 Viper S4G

Allview X2 Soul – 1.300 lei

Unul dintre cele mai promovate smartphone-uri Allview este X2 Soul, care iese în evidenţă prin grosimea de numai 5.5 mm. Ecranul IPS de 5” are rezoluţie Full HD, în timp ce sub carcasă se află un procesor octa-core Cortex A7 de 1.7 GHz, plus 2 GB RAM şi 16 GB pentru stocarea datelor. Acumulatorul Li-Ion are capacitatea de 2300 mAh.

Allview X2 Soul

Allview X2 Soul

Allview X1 Xtreme – 1.600 lei

Fără îndoială, X1 Xtreme este cel mai bun smartphone Allview, datorită implementării chipsetului Qualcomm Snapdragon 800 cu 3 GB RAM şi memorie internă de 32 GB. Ecranul IPS de 5.5” cu rezoluţie Full HD s-ar putea însă să fie prea mare pentru unii utilizatori, în timp ce absenţa conectivităţii 4G poate fi de asememea deranjantă.

Allview X1 Xtreme

Allview X1 Xtreme

Telefoane Allview cu interfaţă Berry UI

Ca în cazul oricărui alt brand, telefoanele Allview includ o interfaţă software proprietară aplicată peste Android. În acest caz vorbim despre Berry UI, care în general nu reuşeşte să impresioneze prin calitatea temelor sau a aplicaţiilor preinstalate. În cele mai multe cazuri îţi recomandăm să apelezi la un launcher pentru Android mai bun.

De asemenea, telefoanele Allview vin cu câteva aplicaţii preinstalate, inclusiv un manager de fişiere şi un antivirus românesc (Bitdefender), însă avantajul este ca cele mai multe dintre ele pot fi dezinstalate cu uşurinţă.

Concluzii

Pe piaţa din România se găsesc numeroase telefoane Allview. De altfel, Allview este în top 3 branduri cu cel mai mare număr de modele, în special datorită faptului că lansările de noi produse au loc cu o frecvenţă foarte mare, întrucât nu necesită decât branduirea unor smartphone-uri chinezeşti.

În prezent, sub brandul Allview poţi întâlni atât telefoane ieftine şi foarte ieftine, cât şi modele de nivel mediu, dar şi smartphone-uri de top cu preţuri mai mici decât cele ale producătorilor consacraţi.

44 comentarii

 1. Gabriel

  12 February 2015 la 23:19

  Salut, știi cumva producătorul chinez al p6life?

  • ionut

   6 January 2016 la 08:34

   nu lua telefonul e de rahat atat telelonul cat si firma eu am si a decedat doar pt ca a ramas juma de ora pe dordul masinei a crapat displeiul taciul nu a mai mers iar la garantie 360 lei reperatia in conditiile in care era in garantie.. plus ca ai probleme cu cartiela

   • Andrey

    29 December 2016 la 16:21

    Fratilor NU VA CUMPARATI ALLVIEW!Eu mi-am luat un Allview din Sellgros Suceava pe 2 noiembrie 2016 fiinca am vrut un dual sim,pe 3 noiembrie l-am adus inapoi la sellgros fiindca nu se auzea aproape deloc iar de atunci telefonul tot se trimite la reparat in garantie la o firma din brasov!a fost trimis de patru ori in garantie si tot acelasi defect il are,iar eu tot zic ca i-au skimbat cate ceva si e bun!pana nu-si da service-ul acordul ca este un defect de fabricatie si telefonul este inutilizabil nu vi-l skimba n-ci nu va da banii inapoi!!

  • RR

   29 February 2016 la 18:30

   Servicii si produse mai proaste ca la Allview nu am vazut in viata mea!!Va recomand sa evitati aceasta firma.

 2. Ciupearca

  20 February 2015 la 08:42

  Allview X1 soul mini este un telefon bun pe care l-am folosit un an de zile. Bateria de 3000 mAh tine 2 zile. Ecranul e unul f bun. Trebuia inclus în lista.

 3. Doldo Diana

  12 March 2015 la 15:34

  Eu sunt fan Allview. Toata familia se foloseste de aceasta marca si suntem foarte multumiti. Eu una recomand cu incredere. NU am avut probleme cu produsele.

 4. Ionut George

  19 March 2015 la 02:17

  prietena mea are x2 soul , sunt foarte gelos pe ea ca are acest telefon ! este super elegant si frumos , se misca impresionant

  • dimitrie

   12 February 2017 la 09:30

   ne lesi cu d-astea,esti praf sau lucrezi la ei

 5. RaluCris

  19 March 2015 la 14:46

  si eu si cativa din familia mea avem Allview, au device-uri ok, chiar bune.

 6. Laurentiu

  6 May 2015 la 15:46

  Noi avem in casa 3 telefoane Allview, din care 2 au probleme. Am trimis un P6 QUAD in service de 2 ori ca nu merge GPS-ul. Prima data s-a inlocuit antena GPS-ului, apoi GPS-ul cu totul. Tot nu merge. Mie imi cer printscreen sa vada ca nu merge.

  De fiecare data m-au linistit, l-am verifica si e ok. Pur romanesc, produs chinezesc. Aveti grija.
  O sa cer banii inapoi sau inlocuirea produsului.

  • Ileana

   26 August 2016 la 07:38

   Am avut un tel Allwiew pe care l-am aruncat . Dupa 2 luni de zile s-a defectat iat cei de la Service Diangi au spus ca ,, s-a activat senaorul de umiditate sau s-a oxidat. Cocluzia: nu beneficiam de gatantie , desi era in termen. Consultand un alt service mi s-a spus ca acest tip de tel este de unica folosinta. Niciodata nu voi mai folosi asa ceva.

   • Cip

    8 December 2016 la 00:34

    Si eu la fel am patit fugiti de aceste produse sunt niste gunoaie !

 7. Dorin

  11 June 2015 la 13:24

  Experienta deosebit de neplacuta, chinezarii ansamblate de romani in stil romanesc, daca ai nesansa sa ai problem se cheama ginion si pierdere de bani. Daca auziti de SC Visual Fan Brasov sau de firma de service SC Electronics Support Division Bucuresti, va sfatuiesc sa va feriti, veti scapa de o multime de necazuri

  • POPESCU ANCA

   26 June 2015 la 09:47

   Buna ziua,
   Intradevar pot spune ca daca ai ghinionul sa cumperi un telefon ALLVIEW cu defect din fabricatie este f greu pana obtii o negatie din partea firmei producatoare de la Brasov.Eu am cumparat unul in luna Aprilie si am asteptat 2 luni pana am obtinut negatie dupa ce a mers in service de trei ori si intorcandu-se cu aceleasi defecte…..respectiv pb de soft si anume blocare in timpul convorbirilor,microfonie,incarcator defect ,ce sa mai spun ,un telefon varza ,in ciuda faptului ca era nou ,nu luat la mana a doua.Cu toate ca exista o legislatie in Romania cei din Brasov nu prea au tinut cont de acest lucru,dar sa speram ca pe viitor vor fi mai atenti cu clientii si mai prompti dpdv satisfacere client.

   • Marian Daniel

    10 January 2016 la 13:51

    Eu am cumpărat un Allview cu o problemă cu cameră pe fata. Mi l a schimbat în acea zi. Contează când te duci. Eu am cumpărat telefonul într o sâmbătă și am realizat problemă a două zi. Poți să l schimbi după 24 de ore imediat eu l am schimbat imediat. Intradevar m a trimis la alt magazin dar era aproape. Nu m am dus duminică logic ca era inchis era luni

    • Costi

     3 May 2016 la 15:01

     Am cumparat si eu un Allview 6 P cu aceeasi problema dar camera din fata la mai putin de 20 de ore am fost cu el inapoi dar mi.au spus ca nu il pot schimba ca trebuie sa il trimita la reparat

 8. Paul

  22 June 2015 la 14:17

  Eu am un p7 extreme din noiembrie 2014 si iubesc telefonul asta tine mult bateria se misca bine arata bine mai are si camera rotativa … am avut inainte sony xperia p si iphone 4s …. deci nu sunt fan al unei marci anume dar la bani astia telefonul asta mie unu mi-a meritat pe deplin !

 9. nicolae vasile

  9 July 2015 la 07:54

  mi-am cumparat ca fraierul telefon allview x1extrememini si baietii din service l-au scos din garantie
  invocand “utilizare necorespunzatoare”
  el nu a mai vazut simul si cei de la service au spus ca au gasit conectorii dintre sim si telefon rupti
  la acest tip de telefon trebuie sa fii dobitoc ca sa il poti strica in acest fel pentru ca introducerea
  simului in telefon se poate face numai intrun singur mod telefonul fiind prevazut cu un sertar unde cartela sim se pune numai intr-o singura pozitie apoi se introduc ambele tot intr-o singura pozitie in telefon
  oare merita sa va cumparati allview ??
  eu dupa teapa care mi-am luato nu stiu ce sa spun sistemul de service pe care il au este naspa
  vreau sa va mai spun ca telefonul a functionat exact 3 zile de la achizitie.
  eu zic sa va mai ganditi daca cumparati allview sau nu
  multa bafta.

 10. Daniela

  17 July 2015 la 13:39

  Nu recomand Allview P7 Xtreme. L am achizitionat in decembrie 2014 si dupa 3 luni a inceput sa se blocheze … si … continua sa se tot blocheze si sa mearga greu … bateria nu se poate scoate … acum regret ca l am cumparat :(

 11. Constantin

  18 August 2015 la 13:25

  Nu recomand Allview Viper S, deoarece dupa 6 luni a trebuit sa imi schimbe placa de baza, cand am primit telefonul, dupa 3 saptamani, am constatat ca protectia de la camera video era matuita…modul de comunicare cu suportul tehnic este unul execrabil, chiar stupid pe alocuri. Nu voi mai cumpara niciodata telefoane de la aceasta firma.

 12. dan

  17 October 2015 la 19:00

  Foarte proaste si scumpe , am x1 soul merge prost se misca in reluare tot la el , display-ul se sparge daca apesi mai tare pe el , aceste telefoane sunt niste tepe si ar trebui interzise sa fie vandute . Normal ca nu o sa mai cumpar de la firma asta de rahat romaneasca nimic vreodata nici la amanet nimeni nu accepta aceste rahaturi de ce oare ? pt ca sunt cele mai proaste cea mai proasta marca de pe piata macar de costau putin dar mai sunt si scumpe de bani aceia iei ceva de calitate de la alta firma .

 13. Sabin

  18 December 2015 la 02:41

  Ma chinui sa aleg intre p6 pro si e4 lite…niste ajutor?

  • Costi

   3 May 2016 la 15:03

   Mai bine alege un Samsung cei de la Allview sunt niste hoti au pe piata telefoane care vin defecte din fabrica

   • Lucian

    4 March 2017 la 19:39

    Eu am Allview P8 Energy Mini luat in Octombrie 2016 deja a inceput sa aiba probleme de soft.
    Am dat 800 ron luat de la Germanos

 14. Alex

  19 January 2016 la 15:05

  Allview V2 Viper dual sim este acceptabil, dar sim-ul 2 nu merge decat in 2G, iar serviciul clienti este cel mai prost posibil… nu exista. Am comandat 2 huse și in colet mi-a venit doar una la pret de 2. Am sunat la ei in repetate randuri si mi s-a spus ca voi fi contactat in 48 de ore. Nici pana azi nu m-a contactat nimeni. A trecut mai bine de o saptamana.

 15. ionut

  21 January 2016 la 20:45

  Nu cumpărați telefoane sub marca allview..am cumpărat un x1 soul ..are bateria slaba..nu tine decat o zi daca nu stai pe wi.fi sau altceva…camera foto zice că are de 13 dar mai ales cand faci cu blitz nu au nici caracteristici de 5M…la mine avea probleme cu softw.ul..gajaia casca ..se mai bloca…si altele..l.am dus la service si dupa 15 zile in care am stat fara telefon il primesc cu display.ul spart:) Iar in service iar povesti….AAAAA…si alta recomandare. ..EVITATI CAT PUTETI MAGAZINELE FLANCO….ce mai mari hoti.si incorecti cu clienții. …am avut 4 evenimente cu ei…vina mea ca nu m.am învățat minte….

 16. Darius

  23 February 2016 la 09:07

  Nu cumparati produse Allview. In afara faptului caci sunt slabe calitativ, service-ul lor lasa extrem de mult de dorit. Am trimis tel. P5Life in garantie, cu garantia, copia bonului de achizitie si separat o hartie cu cateva randuri referitoare problemelor si doleantelor aferente. Sunt anuntat caci nu regasesc garantia in pachetul telefonului. Ceeace denota reaua intentie si bataie de joc asupra noastra. I-am avertizat caci am sa fac sesizari la ANPC si au inceput sa bata in retragere caci, au sa verifice mai atent cazul meu. Am sa va tin la curent continuarea situatiei mele. Toate cele bune voua! Si atentie la ce cumparati si luati-va masuri de precautie cand trimiteti la depanat, filmati, fotografiati, fotocopiati telefoanele, bateriile, garantiile caci sunt calai!

 17. Mihai

  26 March 2016 la 22:50

  Am avut allview x2 soul si am fost foarte multumit extrem de bun nu am avut nici o problema deranjant faptu ca nu avea 4g dar un rest ok acum am x2 soul xtrem e beton si recomand la toti

 18. Costi

  3 May 2016 la 15:09

  Nu cumparati Allview pretul este intradevar bun dar majoritatea tel vin defecte din fabrica eu am luat un P6 si cand am ajuns acasa cu el am observat ca nu ii functioneaza camera din spate a doua zi am fost cu el inapoi si mi s.a spus ca trebuie sa il trimita la reparat ramai fara 900 ron in buzunar si te alegi cu un telefon reparat ,nu au vrut sa il schimbe

 19. junglas

  7 May 2016 la 17:47

  Am cumparat de 1 an un Viper S si a capotat. Firma de service nu a vrut sa-mi returneze un alt telefon. Atentie, era in garantie. Imi face o hartie de 2 lei cu o negatie sa ma duc la vanzatorul telefonului si anume DOMO, DOMO care este in insolventa si trebuie sa dau eu bani ca sa stau la masa credala ca sa-mi recuperez banii dati pe aceasta prostie de telefon care i s-a stricat placa de baza. Am dat 1200 de roni pe aceasta porcarie, stricat in garantie, nici telefon nici bani.Deci atentie romani cu aceste telefoane!

 20. remus

  14 June 2016 la 11:06

  cumparati produse allview. produsele n-au nimic. userii sunt praf! am 3 telefoane de la ei si n-am probleme cu niciunul. dar deh….mai trebuie sa mai si inveti una-alta despre android. de ce sa cautam pe net si sa invatam cand putem sa urlam pe forumuri ca sunt proaste. ce e drept,e drept. la capitolul service sunt praf,dar eu nu dau doi bani pe garantii din moment ce primul lucru pe care-l fac e sa rootez telefonul ca sa pot optimiza eu softul in functie de necesitatile mele.

  • pmc

   8 August 2016 la 21:02

   ai avut tu noroc chior.probabil ai nimerit tu unul bunicel.

 21. nicoleta

  1 July 2016 la 16:26

  Pledez pentru a nu achizitiona un astfel de telefon -personal am achizitionat un allview 1extreme mini iar dupa cca 6 luni de utilizare am constatat ca nu mai functioneaza . prin bunavointa domniilor din service ul agreat dupa ce l -am trimis spre constatare acestia l-au scos din garantie
  motivand utilizarea defectuoasa a aparatului – mi-au cerut pe reparatia talefonului de doua ori pretul achizitiei :)))..aceasta mentiune mi-au transmis-o dupa cateva mail- uri si zile bune de asteptare ..

 22. pmc

  8 August 2016 la 21:00

  sunt destul de proaste.dupa 18 luni se strica.reparatia e de mantuiala. daca nu ai ce face cu banii , incearca !

 23. daaaa

  9 August 2016 la 19:34

  Allview=Gunoi ca utilizator al acestei marci asta este opinia finala , de evitat cu orice pret si modelele mai scumpe si cele mai ieftine sunt gunoi electronic soft prost , performante proaste , valoare la revanzare redusa cu 80 la suta fata de cat ai dat pe el iei un x1 soul cu 12 mil sau cat iei si in foarte scurt timp mai valoreaza maxim 200-300 ron cu atat pui anuntul daca vrei sa il vinzi dar nici atat nu iei pe el nu iti ofera nimeni nici un ban ca toti stiu in afara de tine ca marca asta e gunoi . Calitate romaneasca ce sa te astepti niste tepari ce mai firma cumparam telefoane proaste din china si punem allview pe ele :))

 24. Doru

  27 August 2016 la 20:04

  Am si eu un P6 Life care a murit subit. Niciun service nu a reusit sa-l resusciteze, macar pentru a recupera pozele si video din memoria telefonului. Apropo stie cineva cum se pot recupera pozle in situatia in care telefonul nu mai porneste?

 25. manole dan

  26 September 2016 la 07:19

  am de o luna allviewp5 emagic, bateria ma tine o zifoarte putin,aveti idee ce se intampla

  • Toma

   27 November 2016 la 20:07

   Ce-ai vrea dom'le? Mai mult de o zi tin foarte putine telefoane. Si mai ales la banii aia…

  • Lucian

   4 March 2017 la 19:47

   Toate telefoanele nu tin mai mult de o zi ,in functie de amperajul bateriei pe net o zi tin

 26. vasile

  4 December 2016 la 10:57

  am un allview p5 emagic(abonament 3 euro de la digi)din pacate baterie tine numai o zi, asta este sint multumit si cu atita, iar cei de la digi miau spus ca bateria tine 2 zile si tin sa mentionez chiar daca vorbesc sau nu pe allview tot o zi ma tine, iar la instructiuni daca nu ma insel bateria tine doar 16 ore.

 27. Raress

  8 March 2017 la 12:27

  salut , consider ca majoritatea produselor sunt foarte bune si ieftine,eu detin un allview x3soul Pro achizitionat de curand , si pot spune ca e un produs foarte ok si ca pret dar si ca specificatiile hardware, se misca foarte bine sistemul de operare, jocurile ruleaza fluent am incercat mai multe jocuri solicitante si nu l-a pus in dificultate bateria tine ok . eu unul il recomand

 28. Cristian

  11 June 2017 la 11:55

  Am un telefon Allview Viper x+ din aprilie 2016. Pana in prezent a fost de 4 ori in service ptr faptul ca nu mai incarca acumulatorul si nu functiona touch-ul.
  Acum este la Diangi in service tot ptr faptul ca s-a incins foarte tare mufa de incarcare, iar in final nu a mai functionat. Sper sa imi dea negatie.
  Nu va sfatuiesc sa achizitionati Allview!!!!!!!!!!

 29. Ioan

  23 June 2017 la 12:15

  A!M PRIMIT LA OFERTA BATAIA DE JOC NUMITA TELEFOANE ALLVIEW!
  RUSINE,RUSINE PENTRU DOAMNE,DOAMNE,DOAMNE,DOAMNE, TESARI ZOLI!
  TELEFOANELE AU FOST REPARATE DE DOUA ORI FARA NICI UN REZULTATAT!
  HAIDETI SA FACEM FRONT COMUN IMPOTRIVA ACESTEOR SMECHERI SI ESCROCI!

 30. Marius

  1 May 2018 la 16:55

  Telefonul a fost achizitionat de la un magazin Digi.

  Din prima zi telefonul a avut probleme cu touch'ul si cu bateria, dar am zis ok bateria e prima zi il incarc cum trebuie si o sa fie ok.
  Incarcarea baterieei dureaza 4-5 ore ceea ce nu este normal pentru un telefon cu o baterie de numai 2500mah….de touch numai zic ca apesi pe ceva si se apasa altceva sau trebuie sa apesi de 5 ori ca sa poata lua comanda.
  Telefonul a fost trimis de 3 ori la "service" si s-a intors cu aceleasi probleme – compania partenera "Diangi Group" spunand ca telefonul nu este defect si i-au facut o resoftare ultima data ca sa nu zica ca nu i'au facut nimic.
  Am cumparat telefon nou si a stat mai mult pe drum si in service decat la mine….magazinul refuza sa il schimbe invocand ca "expertii" de la service nu au gasit nimic in neregula cu telefonul.
  Sunt sigur ca telefonul este foarte bun atunci cand nu este defect dar nu este normal sa ai telefon de 1 luna de zile si sa il trimiti de 3 ori la garantie si sa se intoarca cu aceasi problema….iar eu acum ca si consumator am ramas si fara bani si cu un telefon defect.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.