GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Xperia Arc S si Neo V – noile smartphone-uri de la Sony Ericsson

Autor: Echipa GiZ

Sony Ericsson a anunţat lansarea a două noi modele de smartphone cu care speră să cucerească cât mai mulţi utilizatori de pe piaţa de telefoane mobile. Cele două modele proaspăt lansate sunt Sony Ericsson Xperia Arc S şi Sony Ericsson Neo V. Trebuie menţionat că dacă Neo V a avut parte de un anunţ oficial acum câteva zile, Xperia Arc S a fost lansat oficial cu ocazia evenimentului IFA, care se desfăşoară zilele acestea la Berlin.

Ambele telefoane vin ca upgrade-uri la modele deja consacrate pe piaţă şi aduc prin urmare o serie de îmbunătăţiri mai mult sau mai puţin vizibile. Modelul precursor pentru Sony Ericsson Xperia Arc S este Xperia Arc, lansat tot în cursul anului 2011, în timp ce SE neo V vine să întregească seria Xperia. Să vedem în continuare câteva detalii despre fiecare model în parte şi ce anume aduce nou pe piaţa telefoanelor marca Sony Ericsson.

Sony Ericsson Neo V - primul SE cu sistem de operare Android 2.3.4

Sony Ericsson Neo V - primul SE cu sistem de operare Android 2.3.4

Sony Ericsson neo V vine echipat cu sistemul de operare Android 2.3.4. Legat de acest aspect, printre funcţiile cele mai importante amintim de Google Talk Video Chat, pentru convorbiri audio/video şi îmbunătăţiri aduse aplicaţiilor dedicate serviciului de socializare Facebook.

Probabil că cea mai importantă îmbunătăţire adusă de neo V este tehnologia panoramica 3D. Această tehnologie permite capturarea de imagini 3D, folosind camera de 5 megapixeli 2D. Acest lucru este posibil prin mişcarea în adâncime a camerei în timp ce se realizează fotografia. Imaginile 3D vor putea fi apoi vizualizate cu ajutorul unui televizor cu capabilităţi de redare 3D, prin intermediul portului HDMI de care dispune modelul.

Sony Ericsson Xperia Arc S - cel mai rapid model din gama producatorului

Sony Ericsson Xperia Arc S - cel mai rapid model din gama producatorului

Sony Ericsson Xperia Arc S va fi de asemenea echipat cu funcţia „3D sweep panorama”, despre care am vorbit anterior. O altă îmbunătăţire faţă de modelul Xperia Arc se va materializa prin creşterea frecvenţei procesorului de la 1 GHz la 1,4 GHz. Aşa cum susţin cei de la Sony Ericsson, această  îmbunătăţire s-ar traduce printr-o creştere a performanţelor modelului de până la 25%, Arc S ajungand astfel sa fie considerat cel mai rapid telefon din gama de produse Sony Ericsson.

Pentru cei interesaţi de aceste noi modele, data de lansare este anunţată a fi luna octombrie a acestui an. Aşteptăm să vedem dacă cele două telefoane îşi vor face loc şi în oferta operatorilor de la noi din ţară.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri