GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Televizoare LG – LG prezinta televizoarele 4K 3D de 84″ şi OLED 3D de 55”

Autor: Echipa Giz.ro

LG a prezentat la IFA, printre altele, un televizor 4K 3D cu diagonală de 84” şi un model OLED 3D de 55”.

LG 4K 3D

LG nu putea lipsi de la petrecerea lansărilor televizoarelor cu diagonală de 84”, iar modelul 4K 3D prezentat la IFA 2012 impresionează prin rezoluţia 4K, mai exact 3840×2160 pixeli.

În ciuda aparenţelor, tehnologia utilizată de producătorul sud-coreean îţi permite să te uiţi la televizor de la o distanţă mai mică decât ai crede la prima vedere: potrivit celor prezenţi la evenimentul de lansare, televizorul poate fi privit chiar şi de la o distanţă mai mică de doi metri, mai ales că pixelii abia sunt vizibili.

Din păcate, nu toate lucrurile sunt roz, întrucât unghiurile de vizionare sunt limitate, astfel că televizorul nu permite vizionarea din lateral, însă nu este exclus ca aceasta să fie doar o problemă a unităţii prezente la IFA 2012.

LG 4K 3D hands-on de la IFA 2012:

Dacă ai o cameră suficient de mare pentru un astfel de televizor, îţi mai trebuie “doar” aproximativ 20.000 USD pentru a intra în posesia lui. Pentru a nu avea parte de coşmaruri preferăm să nu-ţi mai oferim şi conversia sumei în lei, ci să te lăsăm în compania fotografiilor realizate la faţa locului de colegii noştri Andrei şi Ionuţ:

LG 4K 3D, televizorul cu diagonala de 84"

LG OLED 3D

Te dor ochii de la televizorul de 84”? Poate ar trebui să încerci noul OLED 3D de 55”, prezentat de asemenea de LG la IFA 2012 la mai bine de jumătate de an de la debutul iniţial de la CES 2012.

Producătorul afirmă că acesta este cel mai mare OLED TV din lume şi că are o grosime de 4 mm, parţial datorită utilizării fibrei de carbon ca material de construcţie pentru carcasă, iar acest lucru a forţat inevitabil mutarea porturilor de pe partea laterală pe baza televizorului.

LG OLED 3D hands-on de la IFA 2012:

Vestea bună este că LG OLED 3D este mai ieftin decât modelul 4K de 84”. Vestea proastă este că şi pentru acesta trebui să achiţi aproximativ 9.000 EUR, astfel că cei mai mulţi dintre noi ne vom rezuma să privim galeria foto de mai jos.

Asa se vede o imagine 3D pe un televizor OLED 3D de 55"

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri