GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Despre GiZ.ro

Numele GiZ își găsește rădăcina în cuvântul gizmo, adică un gadget, dispozitiv, device electronic care îndeplinește o funcție dedicată, mai mult sau mai puțin utilă.

Pe GiZ.ro vă prezentăm cât de bine putem dispozitivele, tehnologiile și aplicațiile care ne înconjoară în viața de zi cu zi.

Astfel, pe acest site veți găsi:

  • review-uri și teste amănunțite ale produselor de ultimă oră;
  • tutoriale și articole explicative pe diverse teme;
  • știri zilnice din domeniu, deși nu ne axăm foarte mult pe acestea;
  • relatări de la evenimentele importante din IT (CES, MWC, CEBIT, IFA, COMPUTEX), de multe ori de la fața locului, și noutăți prezentate în cadrul altor conferințe naționale și internaționale.

Andrei Girbea este persoana care a înființat acest site în 2009 și a continuat să se ocupe de el în tot acest timp, atât ca Project Manager, cât și ca Redactor Sef, în general alocându-și timpul testelor și ghidurilor ample. În trecut a scris pe go4it.ro și în revista Business Magazin, iar dacă vreți să îi urmăriți postările zilnice, îl găsiți pe Twitter.

Contact: andrei la giz punct ro ; alte metode de contact. Vezi articolele scrise de Andrei.

Puteți să ne contactați și folosind datele din pagina de contact.

Totuși, prin ce ne diferențiem de alte site-uri și blog-uri ce trateazp domeniul IT din .ro? Păi, să vedem:

  • testăm produsele pe bune (nu scriem teste din povești și specificații, ci chiar folosim produsele înainte de a așterne pe hârtia virtuală părerile despre ele);
  • suntem foarte critici și sinceri (noi vă vom spune și bunele și relele unui produs, desigur, argumentat; nu ne ascundem niciodată după gard);
  • analizăm subiectele în detaliu (testele și articolele noastre sunt în general amănunțite, pentru că vrem să vp oferim vouă cititorilor, cât mai multe detalii despre produsul în cauză, detalii care să vă ajute să vă dați seama dacă acel produs este ceea ce căutați sau nu);
  • ne spunem părerea subiectivă, bazată pe experiența proprie, despre lucrurile pe care le tratăm, și nu ne rezumăm la a enumera o liste de specificații și caracteristici.

Pentru a nu rata niciun articol nou, cel mai simplu ar fi sp ne urmăriți pe RSS, Email, Facebook sau Twitter.

 

X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri