GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Lenovo DustBusters – curățare gratuită pentru laptop

Autor: Echipa GiZ

Campania Lenovo DustBusters promite să facă praful praf. Computerele portabile devin din ce în ce mai răspândite pentru că oferă atât performanță, cât și mobilitatea pe care nu o poți avea cu un sistem desktop. Forma compactă și modul de construcție au însă și unele dezavantaje, un laptop fiind predispus să se încălzească mai mult decât un desktop.

Ventilatoarele care asigură răcirea procesorului și plăcii video acționează involuntar ca niște aspiratoare, în timp praful acumulat putând duce la supraîncălzire și diverse probleme de funcționare.

Pentru a rezolva această problemă, laptopul trebuie curățat periodic, în special când este folosit frecvent în zone cu foarte mult praf precum Bucureştiul.

Campania Lenovo DustBusters își propune să ofere utilizatorilor de notebook o curățare gratuită în cadrul Lenovo Exclusive Store din București (Bd. Unirii 19, Bl. 4B). Campania se desfășoară în perioada 13 – 15 iunie 2013 și este adresată nu doar clienților Lenovo, ci oricărui posesor de laptop, indiferent de firma producătoare. Singura condiție este ca modelul să fie ușor de desfăcut, ultrabook-urile sau diversele versiuni Apple MacBook fiind mai dificil de curăţat. În zilele de joi și vineri campania se desfășoară între orele 14 – 18, iar sâmbătă între orele 10 și 14.

Întreaga operațiune de curățare durează aproximativ 30 de minute. În timp ce specialiștii Lenovo se ocupă de praf, clienții pot încerca un All-in-One cu touchscreen de 27 inch. IdeaCentre A730 a fost lansat anul acesta la CES și este prezentat de Lenovo drept cel mai subțire All-in-One multitouch. În versiunea de top, IdeaCentre A730 vine cu ecran la rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli) și procesor Intel Core i7 de generația a treia.

Sperăm că Lenovo va continua astfel de inițiative, atât în București, cât și în alte orașe din țară unde e necesară intervenția DustBusters.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri