GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Cadouri de Crăciun pentru ea – Cele mai inedite cadouri de Crăciun pentru femei

Autor: Echipa Giz.ro

Tuturor ne plac sărbătorile de iarnă, dar există şi un impediment care ne face zile fripte: ce cadou să cumperi pentru prietena ta, sora ta sau pur şi simplu pentru o amică?

Alegerea cadoului potrivit pentru ea este extrem de dificilă, însă ca de fiecare dată Giz îţi vine în ajutor. Şi pentru că noi aici ne ocupăm preponderent de gadgeturi, îţi vom oferi câteva sugestii de cadouri din această zonă.

Chiar dacă prietena ta nu este avidă după produse electronice, există numeroase gadgeturi care îi vor plăcea, întrucât multe dintre ele au şi un scop practic. Să începem…

Cadouri de Crăciun de până în 50 lei

Ce ai spune să-i faci cadou o bombă? Stai liniştit, vorbim doar despre o jucărie în formă de bombă cu trei porturi USB la numai 25 lei. E interesantă pentru că este o jucărie pentru birou care are şi un aspect practic. Păcat că nu este disponibilă şi în culoarea roşie…

Aproape fiecare femeie îşi începe dimineaţa cu o cafea sau un ceai fierbinte. Plita de 39 lei pe care ţi-o recomandăm se conectează la PC prin USB şi păstrează băutura la o temperatură constantă de 60 de grade, plus că are şi patru porturi USB. Iar dacă vrei să-i faci zile fripte, nu-i spune că plasticul din care este confecţionată se încinge destul de puternic…

Plita pentru bauturi, un cadou amuzant si practic

Cadouri de Crăciun de 50 – 100 lei

Toate femeile îşi doresc o maşină frumoasă, puternică şi decapotabilă, iar de Crăciun chiar poţi să o cumperi pentru ea! Bine, este doar o maşină decapotabilă de jucărie care costă 87 lei, dar priveşte partea bună: are ceas digital, radio FM şi termometru, informaţii pe care le afişează pe un display LCD. În plus, este 100% electrică, aşa că îţi poţi etala spiritul ecologic.

Acum ii poti face cadou o masina decapotabila. De jucarie, dar ce mai conteaza?

Totuşi, poţi opta pentru ceva mai simplu: un ceas cu proiecţie de 50 lei care proiectează oră pe tavan sau pe perete în nuanţe de roşu. Ideal dacă prietena ta se trezeşte în plină noapte din cauza sforăiturilor tale şi nu ştie cât mai trebuie să îndure, nu-i aşa?

Cadouri de Crăciun de 100 – 300 lei

Ce-ai spune de un cântar digital cu ceas de 155 lei? Ai mare grijă, suntem aproape siguri că va interpreta că o consideri supraponderală, dar te poţi apăra spunând că ai crezut că este un banal ceas. Nu te va crede pe cuvânt, dar poţi s-o linişteşti spunându-i că oricum greutatea maximă admisă este de 180 kg, iar ea sigur nu are mai mult. Sau ne înşelăm?

Să trecem totuşi şi la lucruri mai serioase, mai ales că am ajuns într-o zonă de preţ mult mai potrivită. De exemplu, poţi opta pentru o ramă foto digitală Serioux SmartArt 80PF de 220 lei care afişează poze la 800×600 pixeli sau, dacă preferi un producător renumit, Sony DPFC70AB la 250 lei, care are însă dezavantajul unei rezoluţii mici pentru poze (480×234 pixeli). Este un cadou original şi nu prea ai cum să ratezi.

Un MP3-player este intotdeauna binevenit

O altă variantă este un MP3-player de mici dimensiuni, cum ar fi Philips SA3MXX04K/02 de 4 GB la 173 lei sau Sony NWZ-B163 de 4 GB la 245 lei, asta în special dacă îi place să asculte muzică oriunde ar fi.

Dacă îi place să vorbească mult cu tine la telefon, dar sunteţi în reţele diferite, o idee ar fi să-i cumperi un telefon mobil ieftin alături de o cartelă SIM. La Vodafone poţi opta pentru pachetul Prepaid Vodafone Blue 555 cu 59 EUR (~260 lei) care include un mobil cu tastatura QWERTY.

Pentru Orange nu am găsit pachete predefinite în ofertă, dar poţi cumpăra separat un telefon ieftin precum Nokia C1-01 de 200 lei sau Samsung C3322 la 285 lei, care are şi avantajul că este dual-SIM.

Nu în ultimul rând, poţi opta pentru o cameră web, utila mai ales dacă petreceţi destul de mult timp unul departe de celălalt. Poţi alege o cameră web Logitech C270 de 135 lei care redă imagini video în format HD 720p, însă ai grijă să nu devină prea dependentă de un astfel de gadget. În fond, ce-i prea mult strică, nu?

Camera web, un cadou potrivit daca vrei s-o vezi si virtual

Cadouri de Crăciun de peste 300 lei

Dacă e pasionată de fotografii, dar nu are încă un aparat foto doar al ei, poţi încerca o cameră foto Olympus VG-110 de 12 MP care costă 330 lei şi vine la pachet cu card microSD de 4 GB şi husă sau te poţi orienta şi spre un Nikon Coolpix S3100 la 14 MP de 400 lei care are avantajul că este foarte subţire şi încape în orice buzunar.

Dacă îi place să citească cărţi sigur nu vei greşi dacă îi cumperi un e-book reader Kindle de 500 lei, iar dacă dispui de un buget şi mai generos poţi miza chiar şi pe o tabletă precum Prestigio MultiPad 3384 de 750 lei. Totuşi, gândeşte-te bine înainte, pentru că tabletele din această gamă de preţ au hardware învechit şi sistem de operare depăşit (Android 2.2 sau 2.3). Sigur, probabil ea nu ştie nimic despre specificaţiile astea tehnice, dar…

Poate că cel mai interesant cadou pe care îl poţi face este un netbook Acer Aspire One Happy2 de 10.1” care costă fix 1.000 lei. Dacă ai un astfel de buget generos, este una dintre opţiunile de top, evident dacă nu are încă un computer portabil.

Daca ai un buget generos, un netbook poate fi alegerea perfecta

După cum observi, există numeroase cadouri pe care le poţi face persoanei dragi de lângă tine, indiferent că este prietena, sora sau amica ta şi indiferent de bugetul de care beneficiezi. Evident, decizia finală îţi aparţine şi depinde decisiv de ceea ce îi place şi şi-ar dori femeia de lângă tine. În speranţa că te-am ajutat să alegi cadoul potrivit sau măcar să-ţi faci o idee despre ce ai putea să-i cumperi, îţi dorim să faci o alegere inspirată.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri