Teme pentru Google Chrome – Cele mai bune teme pentru browserul Google

Teme pentru Google Chrome – Cele mai bune teme pentru browserul Google

Google Chrome a evoluat semnificativ de la începutul acestui an, atunci când îţi prezentam un ghid care să te ajute să-ţi instalezi teme. Împreună cu browserul s-a dezvoltat şi magazinul de unde îţi poţi personaliza Google Chrome după bunul plac, şi anume Chrome Web Store.

Acesta s-a transformat într-un magazin de aplicaţii împărţite pe categorii, în care se regăsesc şi extensii şi teme. Dacă nu ţi-ai personalizat încă browserul, merită să arunci o privire peste lista de teme Google Chrome, pentru că este foarte posibil să găseşti ceva care să-ţi placă.

Totuşi, nu trebuie să ai aşteptări prea mari de la colecţia de teme Google Chrome noi, pentru simplul motiv ca cele mai multe se rezumă la modificarea backgroundului din pagina de Home.

Iată câteva dintre cele mai interesante teme pentru Google Chrome:

  • Porsche – Tema Porsche pentru Google Chrome îţi aduce o poză de fundal pentru Homepage cu mai multe modele ale constructorului german, dar şi conturul unuia dintre cele mai celebre modele în partea dreaptă a title-bar-ului, lângă butonul de minimizare. Utilizată de peste un milion de utilizatori, tema nu vine însă cu ceva care să te atragă în mod deosebit.
Tema Porsche pentru Google Chrome
  • Tiesto – Fanii muzicii celebrului artist de muzică electronică Tiesto vor fi probabil încântaţi să folosească logo-ul său ca imagine de background în Google Chrome pe un fundal negru. Din păcate, aceasta este şi singura funcţionalitate a temei.
Tema Tiesto pentru Google Chrome
  • Angry Birds – Mai avem nevoie de descriere aici? Nu credem, aproape toată lumea a auzit de jocul Angry Birds. Acum îţi poţi personaliza backgroundul browserului cu celebrele păsări furioase, care se uită cu dispreţ spre porcuşorii din cealaltă parte a ecranului. Ai grijă cum îţi pozionezi iconiţele în browser, altfel se lasă cu război…
Tema Angry Birds pentru Google Chrome
  • Yann Arthus-Bertrand – Eşti sătul de muncă de birou în mijlocul clădirilor de oţel şi sticlă din centrul Bucureştiului şi simţi nevoie de aer proaspăt? Pentru asta trebuie să-ţi iei o zi liberă sau… să te amăgeşti cu tema Yann Arthus-Bertrand, care îţi “împodobeşte” backgroundul cu o pădure plină de verdeaţă. Păcat că nu are şi miros…
Tema Yann Arthus-Bertrand pentru Google Chrome
  • Gradient – Simţi nevoia de o schimbare, dar una fără zorzoane inutile? Încearcă gradient, o temă care nu face altceva decât să-ţi coloreze background în nuanţe de albastru. Dacă aceasta este culoarea ta preferată, s-ar putea ca temă să devină un must pentru tine.
Tema Gradient pentru Google Chrome
  • LegalPad – Când am văzut prima oară tema asta, mi-am adus aminte instant de primii ani de şcoală, în care am învăţat să scriu pe caiete tip I sau tip II. Din păcate, galbenul care acoperă întreaga pagină de start este un pic cam strident pentru utilizare îndelungată.
Tema LegalPad pentru Google Chrome
  • Topography – Avem ceva şi pentru cei mai tehnici dintre voi. Topography este o temă care îţi prezintă în partea de sus a homepage-ului o hartă cu cotele de înălţime, imaginea fiind chiar şi mai pronunţată în zona taburilor.
Tema Topography pentru Google Chrome
  • Late Night – Dacă lucrezi noaptea târziu, s-ar putea să apreciezi tema Late Night, care îţi “înnegreşte” background-ul pentru a nu fi orbit de lumină prea puternică a monitorului. Din păcate, taburile inactive apar într-un nuanţă de gri mai puţin plăcută ochiului, care dă un aspect rudimentar întregii teme.
Tema Late Night pentru Google Chrome
  • Marc Ecko – Una dintre cele mai “bogate” teme în grafică, Marc Ecko îţi oferă ca imagine de background un amplu desen şi un înscris cu graffiti care acoperă inclusiv zona din jurul taburilor.
Tema Marc Ecko pentru Google Chrome
  • Hatsune Miku – Pasionaţii de anime-uri (desene animate japoneze) se pot delecta cu tema Hatsune Miku, care reproduce în partea dreaptă a backgroundului imaginea unui personaj (probabil) celebru. Nu ştim exact despre cine este vorba, dar sigur are fani chiar şi în România.

Concluzii

Chrome Web Store începe să fie din ce în ce mai populat cu teme pentru Google Chrome, însă cel puţin deocamdată oferta este destul de rudimentară. Temele nu aduc funcţionalităţi deosebite pentru browser, ci se limitează la aspectul backgroundului şi, eventual, a title-bar-ului. Tocmai de aceea, este posibil ca de multe ori nici să nu remarci prezenţa unui teme, chiar dacă ai una instalată.

Un comentariu

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!