Coduri pentru Warcraft 3 şi Warcraft 3: Frozen Throne

World of Warcraft este fără îndoială unul dintre cele mai populare jocuri din istorie, chiar dacă vorbim despre un MMORPG disponibil doar online şi doar contra-cost.

Totuşi, precedentele jocuri din seria Warcraft Universe nu au fost uitate de pasionaţi, iar Warcraft 3, pe numele său complet Warcraft 3: Reign of Chaos, şi expansion pack-ul Warcraft 3: The Frozen Throne sunt în continuare apreciate de fani.

Warcraft 3: Reign of Chaos

Warcraft 3: Reign of Chaos este un joc de tip Real Time Strategy (RTS) apărut în vara anului 2002 în care ai de ales între patru rase: oameni, orci, spiriduşii nopţii şi aşa-numita rasă undead (nemorţii).

În modul singleplayer, campania prespune parcurgerea tuturor celor patru rase în manieră progresivă, pe când în modul multiplayer poţi juca pe internet împotriva altor persoane.

Warcraft 3: Frozen Throne

Warcraft 3: Frozen Throne este un expansion pack pentru Warcraft 3: Reign of Chaos care a apărut în iulie 2003, astfel că necesită instalarea prealabilă a lui Warcraft 3: Reign of Chaos pentru a putea fi jucat.

Spre deosebire de Reign of Chaos, Frozen Throne include două rase noi numite Draenei şi Naga, dar şi unităţi noi, patru campanii şi opt eroi neutri. Din punct de vedere al sistemului de joc au apărut noutăţi precum posibilitatea de a face upgrade-urile pe rând şi, mai ales, unităţi de luptă pe mare, care fuseseră prezente anterior şi în Warcraft 2.

Warcraft 3 are cateva coduri secrete care te ajuta sa progresezi mai repede

Uneori, ambele jocuri pot deveni destul de dificile, motiv pentru care răbdarea unora dintre jucători este pusă la încercare. Iată şi motivul pentru care există numeroase coduri prin care poţi obţine diverse avantaje.

Utilizarea acestora este banală: apeşi tasta Enter, scrii codul în boxul de mesaje şi apeşi din nou Enter. În cazul în care codul este corect, vei primi mesajul de confirmare Cheat Enabled.

Codurile din tabelul de mai jos sunt valabile atât pentru Warcraft 3: Reign of Chaos, cât şi pentru Warcraft 3: Frozen Throne.

CodEfect
WarpTenMareste viteza de constructie
IocainePowderMoarte rapida
WhosYourDaddyGod mode
KeyserSoze [cantitate]Primesti o anumita cantitate de aur
LeafitToMe [cantitate]Primesti o anumita cantitate de lemne
GreedIsGood [cantitate]Primesti o anumita cantitate de aur si lemne
PointBreakElimina limitarea de hrana
ThereIsNoSpoonMana nelimitata
StrengthAndHonorFara infrangere
Motherland [nivel]Sari la nivelul dorit
SomebodySetUpUsThBombInfrangere instant
AllYourBaseAreBelongToUsVictoria instant
WhoIsJohnGaltActiveaza cercetarea
SharpAndShinyUpgrade pentru cercetari
IseeDeadPeopleDezvaluie toata harta
SynergyDezactiveaza cerintele tehnologice
RiseAndShineStabileste ora rasaritului
LightsOutStabileste ora apusului
DayLightSavings [ora]Stabileste ora
TheDudeAbidesRacire rapida
StrengthandhonorContinua sa joci dupa ce pierzi Campania
Greedisgood 999999Resurse nelimitate

Sfaturi despre cum să câştigi în funcţie de rasa cu care joci:

Dacă nu eşti interesat de coduri, dar cauţi totuşi câteva sfaturi utile despre cum să câştigi mai uşor, iată ce trebuie să ştii în funcţie de rasă cu care joci:

  • dacă joci cu rasa umană – alcătuieşte o armată formată din puşcaşi şi luptători pentru a putea ucide şi în aer, şi pe pământ. Folosiţi aşa cum trebuie, puşcaşii îţi pot garanta că nu vei pierde.
  • dacă joci cu orcii – cel mai bine este să ataci cu taurii şi avioanele, ultimele fiind capabile să doboare creaturile zburătoare pentru a fi ucise de tauri.
  • dacă joci cu rasa undead – alcătuieşte o trupă de 4-8 dragoni şi în mod cert vei avea succes când vei ataca baza adversă.
  • dacă joci cu spiriduşii nopţii – cel mai bine este să ataci cu 6 până la 12 chymaras, mai ales că vânătorii pot vâna mai multe ţinte simultan, iar arcaşii au rază lungă de acţiune.
15 comentarii

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!