GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Acer Predator – laptopuri, desktopuri, tablete şi monitoare pentru jocuri

Autor: Echipa Giz.ro

Seria Acer Predator va fi alcătuită din laptopuri, calculatoare desktop, tablete şi monitoare care vor apărea pe piaţă pe parcursul anului 2015.

Acer a înregistrat succes cu seria de laptopuri V Nitro, alcătuită din produse cu design obişnuit, dar cu platforme hardware puternice pentru jocuri şi preţuri relativ accesibile utilizatorilor obişnuiţi.

Producătorul taiwanez vrea să profite de acest lucru şi a anunţat un amplu program pentru 2015 pentru îmbogăţirea seriei Predator dedicată gamerilor.

În acest sens, pe parcursul anului vor apărea noi laptopuri în acest segment, iar seria Predator va fi completată cu calculatoare desktop, tablete şi monitoare. Toate vor beneficia de un design special şi de configuraţii hardware de top, fiind dedicate utilizatorilor experimentaţi.

Laptopuri Acer Predator

Noile laptopuri Acer Predator vor ieşi în evidenţă prin numeroasele butoane programabile, iar funcţiile acestora vor putea fi personalizate de utilizatori în funcţie de joc.

Din punct de vedere al designului, producătorul taiwanez promite un sistem de răcire masiv, care să permită laptopului să ruleze la performanţele maxime ale platformei hardware.

Din păcate, detaliile specificaţiilor hardware sunt necunoscute, cu excepţia faptului că laptopurile vor veni în două formate de ecran, cu diagonale de 15” şi 17”. Lansarea acestora este prevăzută pentru perioada octombrie – decembrie 2015.

Noul laptop din seria Acer Predator

Noul laptop din seria Acer Predator

Desktopuri Acer Predator

Pe lângă laptopuri, Acer anunţă şi lansarea unei serii de calculatoare desktop Predator. Desigur, şi în acest caz trebuie să te aştepţi la un design special pentru carcasă, menit să atragă împătimiţii de jocuri.

Lansarea acestor calculatoare performante este programată pentru perioada iulie – septembrie 2015, însă pentru moment Acer a preferat să nu furnizeze informaţii suplementare cu privire la configuraţiile hardware. Tot ce ştim este că desktopurile vor avea cele mai noi plăci video, cele mai noi procesoare şi cele mai noi chipseturi.

Desktop Acer Predator pentru jocuri

Desktop Acer Predator pentru jocuri

Tablete Acer Predator

Acer nu se opreşte însă la laptopuri şi calculatoare şi pregăteşte inclusiv lansarea unei tablete pentru jocuri sub brandul Predator.

Aceasta iese în evidenţă prin cele patru speakere care vor asigura un sunet surround. Acestea sunt amplasate în colţurile tabletei şi sunt vopsite în roşu, element care asigură însă un aspect mai puţin estetic pentru tabletă. La acest ultim aspect contribuie şi faptul cele patru speakere ies destul de mult din “tiparul” dreptunghiular al unei tablete obişnuite.

Tableta va beneficia de feedback haptic şi va vibra în mână în timpul jocurilor pentru a oferi o experienţă cât mai realistă. Pentru moment, specificaţiile tehnice şi preţurile sunt necunoscute.

Tableta Acer Predator pentru jocuri

Tableta Acer Predator pentru jocuri

Monitoare Acer Predator

Nu în ultimul rând, Acer pregăteşte şi un monitor pentru jocuri care ar putea fi privit drept un companion pentru calculatoarele desktop din aceeaşi serie.

Vorbim despre un monitor cu diagonala de 35” şi format 16:9 care, datorită dimensiunilor generoase, are ecranul curbat. Acesta suportă tehnologia Nvidia G-Sync şi beneficiază de sistem audio DTS, însă alte detalii nu sunt momentan cunoscute.

Monitor Acer Predator pentru jocuri

Monitor Acer Predator pentru jocuri

Prin noile anunţuri făcute în cadrul unui eveniment care a avut loc la New York, Acer demonstrează că vrea să devină un jucător important în segmentul jocurilor, nu numai pe laptopuri, ci şi pe calculatoare de tip desktop şi tablete, la care se adaugă lansarea unor monitoare dedicate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri