GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Acer lansează noi laptop-uri la IFA 2019: Predator Triton 300, seria ConceptD și Swift 5/3

Autor: Echipa Giz.ro

Acer a prezentat la târgul de tehnologie IFA de la Berlin o nouă gamă de laptopuri pentru anul 2019, care se adresează unei game variate de utilizatori.

Producătorul taiwanez a actualizat gama Triton cu un model mai accesibil, a lansat numeroase laptopuri în noua gama ConceptD din cadrul inițiativei RTX Studio și a prezentat și noi laptopuri Swift.

Acer Predator Triton 300

Gama de laptopuri pentru jocuri Predator Triton se extinde acum cu un model mai accesibil, Triton 300, care se alătură unui model deja existent: Triton 500. Noul Acer Predator Triton 300 cântărește doar 2.3 kilograme și are un șasiu construit din aluminiu, în timp ce ecranul Full HD de 15.6 inch oferă o rată de refresh de 144 Hz și un timp de răspuns de 3 ms.

Platforma tehnică este asigurată de procesoare Intel Core i7 din a noua generație, la care se adăugă o placă video Nvidia GeForce GTX 1650, 16 GB RAM DDR4 care poate fi extinsă la 32 GB și stocare pe SSD PCIe de 1 TB și HDD de 2 TB, în versiunea de top.

Seria Acer ConceptD Pro

La fel ca numeroși alți producători, Acer a lansat o gamă dedicată inițiativei RTX Studio a celor de la Nvidia, iar aceasta a primit numele ConceptD Pro. Toate modelele din această serie mizează pe procesoare Intel Core de generația a noua și pe plăci video din gama Nvidia Quadro RTX.

  • Acer ConceptD 9 Pro: modelul de top din noua gamă are un ecran de 17.3 inch cu rezoluție 4K 3840×2160 pixeli care se poate înclina și întoarce pentru a permite lucrul facil în echipă. Producătorul afirmă că ecranul are o reprezentare a culorilor Delta E <1, în timp ce platforma hardware include o placă video Nvidia Quadro RTX 5000. De asemenea, produsul integrează și un stylus cu o sensibilitate de 4.096 de puncte de presiune pentru a veni în sprijinul celor care doresc să facă desene, schițe sau să ia notițe.

  • Acer ConceptD 7 Pro: al doilea model din gamă are un ecran 4K de 15.6 inch și iese în evidență prin grosimea de 17.9 mm și greutatea de numai 2.1 kilograme. Platforma hardware este similară cu cea a versiunii ConceptD 9 Pro, iar Acer se adresează în special inginerilor software și celor care lucrează în data science.

  • Acer ConceptD 5 Pro: acest model este disponibil în versiuni cu ecrane IPS de 15.6 inch sau 17.3 inch. Indiferent de alegere primești rezoluție 4K UHD , procesoare Intel Core din a noua generație și placă video Quadro RTX 3000. Noul produs este adresat în special arhitecților, studio-urilor de design sau celor care lucrează frecvent cu animații 3D.

  • Acer ConceptD 3 Pro: În schimb, pentru fotografi și cei care folosesc frecvent Youtube ca platformă de streaming pentru propriile creații, Acer propune modelul ConceptD 3 Pro, care mizează pe placi video Quadro T1000.

Acer Swift 5

Cea mai nouă generație a modelului Swift 5 iese în evidență prin greutatea de numai 990 de grame, acesta fiind cel mai ușor laptop de 14 inch de pe piață. Noul model mizează pe o placă video integrată Intel Iris Pro sau pe o placă video dedicată GeForce MX250. Configurația de top va avea un procesor Intel Core i7-1065G7 și stocare pe un SSD PCi cu o capacitate de 512 GB. Ecranul de 14 inch este IPS și oferă rezoluție Full HD, iar conectivitatea include un port USB 3.1 Type-C, Thunderbolt 3, Wi-Fi 6 sau Windows Hello. Acer susține că noua generație are o baterie cu autonomie de până la 12 ore și jumătate și ca o încărcare de 30 de minute asigura autonomie pentru circa 4 ore și jumătate.

Acer Swift 3

Acer a actualizat și oferta pentru versiunea mai mică Swift 3, echipată cu un ecran IPS de 14 inch care oferă rezoluție Full HD și acoperă 84% din suprafață. Modelul iese de asemenea în evidență prin greutatea de numai 1.19 kilograme și o grosime de 15.95 mm. Versiunea de top este echipată cu procesorul Intel Core i7-1065G7 din cea de-a 10-a generație, în timp ce placa video integrată este Intel Iris Plus. Totuși, clienții pot alege opțional placa video dedicată Nvidia GeForce MX250.

Stocarea este asigurată de un SSD cu capacitatea maximă de 512 GB, în timp ce memoria ajunge la 16 GB RAM. Pentru conectivitate, Acer oferă port Thunderbolt 3 și Wi-Fi 6, în timp ce autonomia promisă de producător este de până la 12 ore și jumătate. De asemenea, o sesiune de încărcare de 30 de minute asigură o autonomie de 4 ore pentru playback video.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri