Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Gadgeturi şi jucării inteligente pentru cei mici

Gadgeturi şi jucării inteligente pentru cei mici

Nu ştii ce jucării să alegi pentru copilul tău? GiZ îţi propune o selecţie a celor mai interesante jucării şi jocuri educative şi de inteligenţă pe care i le poţi oferi copilului tău.

În ultimii ani, piaţa de jucării şi jocuri pentru copii a cunoscut un avânt deosebit şi în România, care fac uitate vremurile în care găseam cu greu puzzle-uri sau jocuri de tip Lego, ca să nu mai vorbim despre jocuri mai complexe.

În acelaşi timp, la fel cum se întâmplă pe piaţa gadgeturilor, abundenţa de opţiuni face ca alegerea jucăriilor potrivite pentru copii să devină din ce în ce mai dificilă. Aici am intervenit noi şi, după ce am studiat piaţa, am ales câteva jucării şi jocuri interesante pentru cei mici.

Ne-am concentrat eforturile pe jucării care să stimuleze creativitatea copiilor, indiferent că vorbim despre copii de până în trei ani sau de copii de peste 5-6 ani. De exemplu, în această categorie vei găsi jucării, unele de tip puzzle, care stimulează creativitatea copiilor şi îi ajută să înţeleagă cum funcţionează anumite lucruri banale din jurul lor, cum ar fi un elicopter sau o linie feroviară.

În plus, am găsit numeroase jocuri de inteligenţă care îi vor ajuta pe copii să înţeleagă ce este şi cum funcţionează energia sau să identifice anumite coordonate geografice.

Nu am uitat nici jocurile de societate care pun mintea copiilor la contribuţie prin identificarea celor mai bune strategii pentru a-şi îndeplini obiectivele pe care le primesc.

Pe piata exista numerose jocuri si jucarii inteligente pentru cei mici

Fiecare dintre aceste jocuri sunt utile pentru copii pentru că îi ajută să înţeleagă mai bine mediul în care cresc, iar unele lucruri învăţate acum le vor fi de folos inclusiv la şcoală, când vor înţelege mai bine şi mai uşor anumite mecanisme de fizică.

De asemenea, în selectarea jucăriilor şi jocurilor am căutat să acoperim o ofertă cât mai diversificată de preţuri, pentru ca acestea să fie accesibile pentru cât mai mulţi părinţi. Astfel, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziţie, vei găsi cel puţin un joc care să fie pe placul copilului tău.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.