Teme si wallpapers pentru Windows 8

Una dintre principalele noutăţi din sistemul de operare Windows 8 este interfaţa Metro, care îţi oferă posibilitatea de a personaliza semnificativ pagina de start conform propriilor preferinţe cu widgeturi pentru vreme, mail-uri sau calendar.

Există însă cel puţin încă un mod prin care poţi personaliza sistemul de operare, şi anume prin utilizarea anumitor teme.

Foarte pe scurt, o temă reprezintă o combinaţie de imagini care se succed pe background la anumite intervale de timp, anumite culori pentru ferestrele de lucru şi, uneori, chiar şi sunete specifice pentru anumite acţiuni.

Prin urmare, temele îţi oferă o oportunitate suplimentară să-ţi exprimi sentimentele, iar temele puse la dispoziţie de Microsoft şi de dezvoltatori independenţi sunt dintre cele mai variate. În acest articol ţi le prezentăm pe cele mai bune dintre acestea, iar după ce o alegi pe cea care îţi place cel mai mult trebuie doar să o descarci pe dispozitivul tău cu Windows 8 şi să o activezi.

Castles of Europe

Unele dintre cele mai frumoase imagini sunt cele cu castele medievale din diverse colţuri ale lumii, iar astfel de fotografii găseşti în această temă. Castles of Europe include de la castele medievale până la cele gothice din zone precum Marea Britanie, Franţa, Spania şi ţările Scandinave.

Castles of Europe
Castles of Europe

Caribbean Shores

Tuturor ne place să visăm că suntem undeva pe o plajă relativ pustie unde nu facem altceva decât să ne relaxăm. Aşa cum sugerează şi numele, Caribbean Shores este o temă numai potrivită din acest punct de vedere, care îţi prezintă 12 imagini cu ţărmurile din Caraibe.

Caribbean Shores
Caribbean Shores

Dolphins

Cu delfinii nu prea ai cum să greşeşti, întrucât tuturor ne plac aceste vieţuitoare din apă. Tema de faţă îţi prezintă opt imagini spectaculoase cu delfini, inclusiv câteva care prezintă celebrele sărituri prin apă ale lor.

Dolphins
Dolphins

Glacier panoramics

În zilele călduroase de vară, o imagine cu multă gheaţă are potenţialul de a te mai răcori un pic. De aceea, Glacier panoramics este o temă potrivită pentru acest anotimp, întrucât îţi prezintă gheţari din diverse locuri, în special din Antarctica.

Glacier panoramics
Glacier panoramics

Grand Turismo GT

Îţi plac maşinile şi sporturile cu motor? Dacă ai răspuns afirmativ la această întrebare înseamnă că tema Grand Turismo GT este una dintre cele mai potrivite pentru tine. Aceasta cuprinde 40 de imagini de mare rezoluţie cu cele mai populare maşini care concurează în cursele de turisme.

Grand Turismo GT
Grand Turismo GT

Crysis 3

Poate că nu eşti fanul maşinilor, dar este posibil ca unul dintre jocurile tale preferate să fie Crysis 3. În această situaţie îţi recomandăm tema dedicată care include 11 imagini de mare rezoluţie dintr-unul dintre cele mai cunoscute jocuri de tip First Person Shooter.

Crysis 3
Crysis 3

I love bicycle

Una dintre activităţile care prinde din ce în ce mai mult teren şi în România este mersul pe bicicletă, fie din plăcere, fie din necesitatea de a evita traficul aglomerat. Tema I love bicycle îţi pune la dispoziţie o serie de fotografii interesante cu biciclete imortalizate în diverse ipostaze.

I love bicycle
I love bicycle

Thailand

Thailanda este una dintre acele ţări exotice pe care merită să le vizitezi pentru peisajul unic. Până ajungi însă acolo îţi recomandăm această temă care include nu mai puţin de 14 fotografii realizate în această ţară.

Thailand
Thailand

Ferrari

Probabil că Ferrari nu mai are nevoie de nicio prezentare. Indiferent dacă îţi plac maşinile sau dacă acestea te lasa indiferent, un Ferrari îţi va atrage întotdeauna atenţia. Nu mai puţin de nouă astfel de fotografii de mare rezoluţie îţi stau la dispoziţie în această temă în care, evident, predomină culoarea roşie.

Ferrari
Ferrari

Waterdrops

Apa. Elementul natural al vieţii poate fi surprins în ipostaze spectaculoase, iar fotografiile din această temă sunt mai mult decât reprezentative în acest scop.

Waterdrops
Waterdrops

Concluzii

Indiferent de gusturile tale pentru maşini, filme, jocuri, animale sau peisaje ale naturii, este aproape imposibil să nu găseşti măcar o temă de Windows 8 care să te ajute să lucrezi mai relaxat.

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!