GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Samsung Galaxy Star – telefon de buget cu Android Jelly Bean

Autor: Echipa GiZ

Samsung Galaxy Star este un nou model adresat tinerilor, oferind conectivitate Dual-SIM și Android Jelly Bean la un preț accesibil. Samsung a confirmat Galaxy Pocket Neo și a adăugat Galaxy Star ca alternativă de buget cu specificații îmbunătățite.

Samsung Galaxy Star este un telefon cu ecran TFT LCD de 3 inch la rezoluție QVGA (240 x 320 pixeli, 133 ppi) pus în mișcare de un procesor tactat la 1GHz, dar compania nu a oferit detalii despre tipul de procesor folosit sau GPU. Samsung susține că telefonul poate reda fișiere MPEG4 la rezoluție WVGA și 30fps.

Camera foto de 2MP permite înregistrarea de clipuri video la rezoluție QVGA și 15fps.

Galaxy Star are 512 MB RAM și 4 GB memorie internă, ce poate fi suplimentată printr-un card MicroSD de până la 32GB. Din punct de vedere al conectivității, Samsung a inclus Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.0 și compatibilitate cu rețele GPRS și EDGE.

Versiunile Dual-SIM sunt de tip Always On, ambele cartele active simultan, iar Samsung a inclus aplicația SIM Card Management pentru gestionarea modului de apelare.

Telefonul a fost echipat cu Android Jelly Bean 4.1 și interfața Samsung TouchWiz, inclusiv unele dintre funcțiile ce se regăsesc la modelele mai performante, cum ar fi „Shake to update” sau „Turn over to mute”.

Galaxy Star are dimensiunile 104,95 x 58 x 119 mm, o greutate de 100,5 g și baterie de 1200 mAh.

Totodată, Samsung a confirmat în mare parte zvonurile despre Galaxy Pocket Neo, telefonul fiind echipat cu Android Jelly Bean, procesor tactat la 850 MHz, 512 MB RAM, 4GB memorie internă și cameră de 2 MP.

Principalele diferențe dintre Galaxy Star și Pocket Neo sunt procesorul mai puternic la primul și modulul GPS care se regăsește numai la cel de-al doilea model.

Samsung nu a anunțat prețurile estimate de comercializare, dar cele două modele ar trebui să fie destul de ieftine.

Sursă: Samsung

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri