GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Programe pentru localizarea telefonului mobil – GPS, IMEI şi altele

În momentul în care din diverse motive rămâi fără dispozitivul indispensabil cu care vorbeşti zilnic, este vital să localizezi telefonul mobil pentru a avea o şansă să-l recuperezi.

Cel mai grav este atunci când ajungi acasă şi constaţi cu stupoare că nu ai telefonul în buzunar. Chiar dacă l-ai uitat pe undeva (la restaurant, prin taxi, la locul de muncă) sau vreo persoană “binevoitoare” te-a ajutat să scapi de el, sunt puţine şanse să-l mai recuperezi.

Chiar dacă telefonul în sine nu este foarte preţios (în special daca ai un feature phone) cu siguranţă datele personale, datele conturilor pe care le ai pe internet, contactele din agendă şi mesajele sunt importante. Cum cei mai mulţi nu fac back-up la acest tip de informaţii, “dezastrul” este inevitabil. Tot ce poţi face este să suni la operatorul GSM şi să ceri blocarea cartelei SIM ca să nu te trezeşti că au vorbit alţii la telefon pe banii tăi.

Din păcate, operatorii GSM din România nu oferă deocamdată soluţii pentru localizarea telefoanelor mobile. Cum speranţa moare ultima, există totuşi câteva soluţii pentru a localiza şi, eventual, a recupera telefonul de la cel care l-a găsit sau l-a furat.

Cu instrumentele corecte ai mari sanse sa-ti gasesti telefonul pierdut

Cu instrumentele corecte ai mari sanse sa-ti gasesti telefonul pierdut

Localizare telefon mobil după IMEI

Probabil te întrebi cum găsim un telefon furat dacă acesta nu dispune nici de receptor GPS şi nici de un sistem de operare care să-ţi permită instalarea unei aplicaţii speciale.

Soluţia universal valabilă indiferent de tipul telefonului pe care îl ai este utilizarea IMEI-ului. Acronim pentru International Mobile Equipment Identity, IMEI-ul este un cod unic de 15 cifre pentru fiecare telefon mobil din lume, pe care îl poţi afla prin trei metode:

 • tastezi codul *#06# pe telefon. Pe ecran apare codul IMEI
 • sub bateria telefonului, dacă modelul tău îţi oferă acces la acumulator
 • pe cutia în care a venit telefonul

În cazul în care îţi este furat telefonul, este recomandat să depui o plângere la poliţie în care să menţionezi, pe lângă circumstanţele incidentului, şi codul IMEI al telefonului. În plus, prezintă toate documentele legate de telefon (ambalajul original, factura etc), în măsura în care le deţii.

Conform legii, poliţia are dreptul de a localiza un telefon mobil declarat furat, însă numai după primirea acordului din partea procurorului şi a judecătorului care se ocupă de acest caz. Tot conform legii, judecătorul se pronunţă cu privire la această solicitare în maxim 48 de ore, astfel că pot trece chiar şi două zile până la începerea urmăririi telefonului.

După primirea celor două aprobări, poliţia poate localiza telefonul pe baza codului IMEI furnizat cu ajutorul operatorului de telefonie, lucru care sporeşte semnificativ şansele ca telefonul să fie găsit.

Teoretic, cu ajutorul codului IMEI, orice operator de telefonie are posibilitatea de a bloca un telefon mobil declarat furat. În practică, niciun operator din România nu apelează la aceasta metodă care ar face ca telefonul furat să fie inutilizabil şi care ar duce, implicit, la scăderea furturilor de telefoane.

Codul IMEI pentru un Samsung Galaxy Nexus

Codul IMEI pentru un Samsung Galaxy Nexus

Localizare telefon prin GPS

Cu excepţia telefoanelor foarte ieftine, aproape orice terminal mobil are încorporat un receptor GPS care îţi poate spune, cu o precizie mai mică sau mai mare, locul în care se află dispozitivul tău.

Este însă foarte important ca, atunci când încerci să utilizezi aceasta metodă pentru a localiza un telefon furat, terminalul să fie pornit şi să fie într-o zonă accesibilă pentru sateliţii GPS de pe orbita Pământului.

În plus, pentru localizare trebuie să apelezi la un serviciu suplimentar, care poate fi disponibil fie sub forma unei pagini de internet, fie sub forma unei aplicaţii.

Vom aborda cazul cel mai banal: ai un telefon relativ simplu, fără sistem de operare, dar care beneficiază de GPS şi are posibilitatea de a se conecta la internet.

Unul dintre cele mai simple moduri în care poţi afla localizarea telefonului este să foloseşti serviciul Google Latitude. Dezvoltat pentru a putea vedea unde se află prietenii tăi fără să-i mai suni, serviciul poate fi utilizat şi pentru monitorizarea propriei. Trebuie doar să intri de pe browserul telefonului tău pe site-ul Google Latitude, să te lochezi cu contul tău Google, să permiţi serviciului să-ţi localizeze poziţia şi să rămâi logat pe acest site.

În cazul în care îţi este furat telefonul, intri pe Google Latitudine de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tabletă, telefon), te loghezi în cont şi accesezi opţiunea “View location history”, acolo unde poţi vedea pe unde s-a plimbat telefonul tău.

Este însă important să reţii ca acest truc funcţionează doar atât timp cât cel care a intrat în posesia telefonului tău nu şterge coockie-urile şi istoricul de navigare din browser şi nu resetează complet telefonul.

Aceasta metodă de localizare a telefonului prin satelit poate fi utilizată şi pe smartphone-uri cu Android, iPhone sau Windows Phone, însă este mai bine să foloseşti servicii specializate pe care ţi le prezentăm în continuare.

Google Latitude te poate ajuta sa-ti localizezi telefonul pierdut

Google Latitude te poate ajuta sa-ti localizezi telefonul pierdut

Localizare telefon cu Android

Sistemul de operare Android nu beneficiază de o aplicaţie oficială Google pentru localizarea telefonului, însă există numeroase aplicaţii care suplinesc această lipsă:

 • Cerberus – aplicaţia îţi permite să localizezi un smartphone Android şi să-l controlezi prin SMS. De exemplu, prin SMS poţi să ştergi memoria telefonului, să-l faci să pornească o alarmă puternică chiar dacă este pe silent, să blochezi telefonul cu o parolă şi să-l determini să realizeze o fotografie cu camera foto frontală artunci când cineva greşeşte parola. Poza o vei primi apoi pe mail pentru a vedea chipul celui la care a ajuns telefonul. Aplicaţia poate fi testată gratuit şapte zile, după care trebuie să plăteşti 3 EUR.
 • Prey Anti-Theft – Aplicaţia îţi permite să localizezi telefonul prin GPS şi Wi-Fi şi detectează momentul în care cartela SIM este schimbată. Ai posibilitatea de a bloca telefonul cu o parolă, iar în cazul în care aceasta este tastată greşit primeşti o poză realizată instant cu camera foto frontală, la fel ca la Cerberus.
 • Mobile Security and Antivirus de la Avast şi Kaspersky Mobile Security sunt doi antiviruşi renumiţi pentru Android, însă includ şi funcţie Anti-Theft prin care poţi localiza telefonul în caz de furt, pe lângă alte funcţii avansate precum blocarea telefonului sau ştergerea datelor de pe acesta. 

Tutorial Cerberus pentru Android:

Localizare iPhone

iPhone-ul poate fi localizat uşor cu ajutorul aplicaţiei Find My iPhone dezvoltată de Apple, care necesită cel puţin iOS 5. Ai nevoie doar de un cont iCloud şi, în momentul în care pierzi telefonul, trebuie să te loghezi în aplicaţie de pe un alt dispozitiv cu iOS (iPhone, iPad, iPod Touch, Mac) şi să optezi pentru soluţiile potrivite: să localizezi telefonul pe hartă, să blochezi telefonul, să ştergi datele de pe el sau să permiţi afişarea unui mesaj.

În plus, dacă ai iOS 6, beneficiezi şi de funcţia Lost Mode, prin care blochezi telefonul cu parolă şi afişezi un mesaj cu un număr de telefon la care poţi fi contactat.

Alternativ, poţi folosi şi aplicaţia Prey, despre care am vorbit mai sus la capitolul dedicat smartphone-urilor cu Android.

Tutorial Find My iPhone pentru iPhone:

Localizare telefon cu Windows Phone

Microsoft a dezvoltat la rândul său o aplicaţie pentru localizarea telefoanelor cu sistem de operare Windows Phone, botezată simplu Find My Phone. Aceasta beneficiază de patru funcţii majore: localizarea telefonului pe hartă, apelarea telefonului, blocarea telefonului prin afişarea unui mesaj personalizat şi ştergerea tuturor datelor de pe telefon.

Tutorial Find my Phone pentru Windows Phone (de la minutul 1:10):

Concluzii

Localizarea unui telefon mobil nu este atât de dificilă pe cât pare la prima vedere, în special în cazul în care terminalul tău se poate conecta la internet. Cel mai simplu este, evident, dacă ai un smartpgone cu Android, iOS sau Windows Phone, caz în care ai la dispoziţie o serie de aplicaţii dedicate.

Reţine însă că este foarte important să notezi codul IMEI şi, respectiv, să instalezi şi să confurezi aplicaţiile prezentate aici înainte de a pierde telefonul, pentru că altfel şansele de a-ţi recupera telefon scad vertiginos spre zero.

Pe lângă o astfel de protecţie, poţi opta şi asigurările pentru telefoanele mobile, cu ajutorul cărora intri în posesia unui telefon identic sau asemănător cu cel pierdut sau furat.

Tu ce aplicaţie foloseşti pentru localizarea telefonului mobil? Sau, dimpotrivă, crezi că astfel de aplicaţii sunt inutile şi preferi să te bazezi pe o asigurare a telefonului la operatorul tău de telefonie?

Daniel este Senior Editor la Giz.ro. Scrie prezentări şi ghiduri tematice despre telefoane, tablete, laptopuri şi alte produse electronice, precum şi articole despre ştiinţă. În timpul liber îi place să fie la curent cu ultimele evenimente din sport.

111 comentarii

 1. Florin

  Iunie 12, 2014 la 18:45

  Apropo, crezi ca e posibil sa descarc o aplicatie de pe google play direct pe telefonul furat fara ca hotul sa-si dea seama? In acest fel, pot sa-l gasesc, evident doar daca mai este logat si cu contul meu pe Gmail. In acest caz, i-ar trebuii doar o conexiune la internet, si aplicatia se descaca singura. Pe telefonu meu am reusit sa instalez aplicatia aia Find my phone, dar sunt multe altele, precum MOBIUCARE. Deci ?

  • Daniel Popescu

   Iunie 12, 2014 la 20:22

   Exista aplicatii de tipul Avast Mobile Security prin care poti trimite SMS-uri, dar nu cred ca poti instala aplicatii din Play Store, poate doar daca ai o aplicatie de tip Remote cum sunt cele pentru PC.

   • Florin

    Iunie 12, 2014 la 22:58

    Astazi mi-am instalat pe telefonul meu Find my Phone, i-am dat instalare, am selectat dispozitivul pe care vreau sa instalez aplicatia si mi-a zis ca in curand se va instala pe telefon. In acelasi timp aveam 3G-ul activat pe telefon, si am si mega pe el. In cateva secunde a descarcat singur aplicatia pe telefon. Am facut toate astea de pe calculator. Nu a fost nevoie sa intru sa o descarc de pe telefon. Nu am nici o aplicatie de tip Remote instalata pe telefon. Doar am activat 3G-ul si a pornit downloadarea. De asta zic, crezi ca voi reusi si pe telefonul furat? Dar, asta numai sa aiba hotul o conexiune la internet, gen Wi-Fi sau mega pe telefon. Oare isi va da seama? Mi-e cam teama sa incerc, poate duce telefonul la cineva sa il resofteaza si atunci chiar ca nu-l mai gasesc, se duce contul, se schimba IMEI-ul, si mi-e frica. Un sfat te rog.

    • Daniel Popescu

     Iunie 13, 2014 la 09:45

     Procedura asta functioneaza doar atat timp cat telefonul tau utilizeaza in continuare contul tau de Google si este conectat la internet. Daca hotul a schimbat contul cu care se concteaza la Google Play, nu vei mai putea instala aplicatia respectiva pe telefon (numele telefonului iti va aparea in lista cand vrei sa instalezi aplicatia de pe PC, dar pe un fondal gri, fara sa poata fi selectat).

 2. BOGDAN

  Iunie 28, 2014 la 21:11

  am pierdut telefonul, dar daca nu este vorba de agresiune sau inchisoare pana la 4 ani, politia il mai poate da in urmarire? sau daca bateria e scoasa din el se mai poate localiza prin imei?

 3. unknown

  Iulie 24, 2014 la 11:46

  am cumparat de la cineva un telefon…nu il cunosc pe respectivul..inainte de al lua, i-am dat resetare, si stiu ca in limba in care se deschide de acolo este luat telefonul..la cateva zile am fost sunat de un numar de italia, de acolo fiind si telefonul si zicandu`mi ca este telefonul ei…cum sa putut sa ma localizeze de ma sunat direct pe numarul meu de telefon ? utilizam telefonul pe wi-fi…pe viber..daca nu ma insel aveam si locatia activa…i-am trimis telefonul persoanei in italia. dar in cazul in care nu il trimiteam ce putea sa mi se intample, avand date datele mele la operatorul de telefonie mobila din tara ?

  • Daniel Popescu

   Iulie 25, 2014 la 19:01

   Intrucat ai resetat telefonul, cel mai probabil ai fost identificat de politie prin codul IMEI. Cand ai activat GPS-ul sau serviciile de localizare, politia a putut afla unde este telefonul. Un semn de intrebare este cum ti-a aflat numarul de telefon, iar aici a avut probabil nevoie si de cooperarea operatorului tau de telefonie.

   • unknown

    Iulie 27, 2014 la 18:46

    Dupa ce l-am trimis, mi-a spus ca avea aplicatie impotriva furtului si ca nu a fost la politie. ce parere aveti ?

    • Daniel Popescu

     Iulie 28, 2014 la 16:51

     In cazul asta, de unde stia numarul tau de telefon? Nu este exclus sa fie vorba despre o frauda din partea ei. Poate ca persoana careia i-ai trimis telefonul a colaborat cu cel de la care ai cumparat telefonul. In felul asta, oamenii au castigat bani fara sa vanda niciun produs, singurul lor risc fiind sa nu trimiti telefonul inapoi.

    • vvv

     Septembrie 19, 2014 la 20:14

     aplicatia pe care o am eu instalata pe tel , adica ceva cu antivirus si am activat anti-theft…in momentul in care pun alta cartela in telefon primesc mesaj pe nr meu cu nr de tel al persoanei care il foloseste in mom respectiv…

 4. sa

  August 27, 2014 la 13:31

  mi s-a furat telefonul…iphone 4. aplicatia find my phone nu era pornita…in schimb azi dimineata am sunat si inca are inclusiv cartela mea in telefon si din cand in cand mai deschide telefon..crezi ca am vreo sansa sa il recuperez cumva?

 5. georgiana

  Septembrie 9, 2014 la 08:55

  Buna, am un prieten care si-a pierdut telefonul intr-o zona fara semnal (el avea telefonul pe picioare s-a ridicat din masina sa dea mana cu niste baieti,probabil in clipa aia a cazut. Acei baieti,, cam pun mana”…era noapte cand s-a intamplat. Ce ar trebuii sa faca?

 6. alin

  Septembrie 19, 2014 la 11:03

  sa-si cumpere altul , georgiana :)))

 7. GLUE

  Octombrie 19, 2014 la 23:33

  Mi s-a furat telefonul de o saptamana si o zi .
  Am avut un samsung galaxy s2 plus si l-am pierdut la un concurs de judo.
  Cand m-am uitat in ghiozdan telefonul nu mai era.
  Bunica mea a sunat numarul telefonului meu si raspunsese insusi hotul intr-un fel destul de arogant.Bunica l-a intrebat> “dar cine esti?”
  Acesta i-a raspuns ca>”mama”
  Mama m-a pus sa caut pe internet cum sa imi gasesc telefonul si dupa metoda expusa pe aceasta pagina voi incerca sa il gasesc.
  Am o intrebare> Telefonul meu este furat in alt oras si ma intrebam daca se poate localiza in exteriorul orasului.

  • gabi

   Octombrie 24, 2014 la 07:49

   Aveam un Samsung Galaxy S3 si cred ca l-am pierdut aveam notat IMEI-UL si avea si GPS, am intelesc ca trebuie sa merg la politie cu IMEI-UL, dar daca am GPS-UL cum il pot recupera???

 8. Iordănescu Alexandru

  Noiembrie 6, 2014 la 21:09

  Am avut şi eu S5 mini şi a dispărut. . . oare dacă găsitorul a scos bateria din telefon poate fi localizat şi atunci cumva? Eu lucrez la poliție şi m-am interesat, dar nu apare nimic detectat. Şansele de recuperare după mine sunt zero. Ce explicație îmi puteți oferi? Oarea tetelefonul există doar că este oprit sau este o eroare la nivelul localizări cu ajutorul IMEI?

 9. Ionut

  Noiembrie 8, 2014 la 20:34

  Dupa ce am citit totate articolele am vazut ca daca ti se fura telefonul nu ai ce sa faci nimica, eu am pus o poza in telefon cu un scris, e ceva imposibil ca hotul sa nu se uite la ea dupa ce umbla in el. Dar toate aplicatiile care sunt pentru instalare sa detecteze telefonul sunt cu bani, e jalnic aceasta chetie, dar eu optez pe windows si tel… de la dell care sunt cu operatii internationale, care iti pot bloca telefonul tableta si multe altele daca e conectat doar la internet, nici piesele din interior nu se pot refolosi, deci…. sau este varianta celorlalti care folosesc androi si cumperi aplicatiii…

 10. GEORGIANA

  Noiembrie 16, 2014 la 19:27

  Buna! Aveti idee cam cat taxeaza cei de la WINDOWS PHONE pentru un mesaj trimis la “Gaseste-mi Telefonul” VA ROG FRUMOS sa-mi RASPUNDETI CAT MAI REPEDE !!! Multumesc!

  • Daniel Popescu

   Noiembrie 19, 2014 la 23:04

   In cazul mesajelor de tip SMS nu exista taxe suplimentare. Tarifarea se face conform tarifelor standard din cadrul serviciului tau de telefonie.

   • marian

    Noiembrie 24, 2014 la 17:32

    sall sambata seara m-i sa furat telu si nu aveam si nici o parola pe el ce ziceti mai sunt sanse sa-l gasesc un allview x1 soul

 11. mariana

  Decembrie 3, 2014 la 14:26

  ce se face in cazul in care o persoana a disparut si te gandesti k singura metoda de a da de el e sa i localizezi telefonul care ink sunt si el probabil a facut o comotie sau a derapat si a cazut undeva sau pur si simplu e parcat undeva si acoperit d zapata.cum il putem localiza urgent????!

  • daniel

   Ianuarie 3, 2015 la 16:03

   suni la 112. le spui problema urgent. dai nr de tel si ei il localizeaza imediat. inclusiv pot vedea daca e in miscare sau sta pe loc.

   • Jony Elc

    Februarie 2, 2015 la 20:36

    da se cunosc cazuri cind persoanele au fost localizate dupa 7 zile ,in muntii apuseni niciodata in alte parti a functionat dar numai in cazul cind a fost furat ceva de la vreun bastan

 12. cristian

  Ianuarie 23, 2015 la 20:21

  mi-a furat o nokia lumia 1520 in moldova

 13. Dragan Marius

  Ianuarie 31, 2015 la 20:38

  Salut.Acum o saptamana ne-a fost furat un televizor Lg Smart.Ne poti invata cum sa il localizez,un tutorial,orice informatie ajuta!Astept un raspuns!Mersi mult.

  • Daniel Popescu

   Ianuarie 31, 2015 la 21:19

   Din pacate, Smart TV-urile nu pot fi localizate precum un smartphone. Intrucat se conecteaza la internet, Smart TV-ul are o adresa de MAC, dar aceasta este aproape imposibil de identificat.
   Daca erai logat in aplicatii precum Facebook sau in contul de Google, exista o mica speranta. Daca cel care a furat teelvizorul foloseste aceste servicii pe contul tau, ar putea fi posibil sa vezi in contul tau de Facebook etc de pe ce IP-uri s-au realizat conexiunile. Cu alte cuvinte, ai putea afla adresa IP a celui care ti-a furat televizorul (sau a cumparatorului care a cumparat ulterior TV-ul de la hot).
   Cu IP-ul acela ai putea ulterior sa mergi la politie pentru a afla adresa fizica a utilizatorului de la operatorul de internet, dar nu cunosc procedurile legale.

   • Alexandra Silvia Ababei

    Aprilie 16, 2015 la 22:53

    buna am si eu o mica problema,daca ma poti ajuta,tatal meu sia pierdut de cateva zile telefonul,cred ca la gasit cineva ,desi mi apare online de 2-3 ori p zi pe viber,apelez numarul lui si suna,ce pot face sa il gasesc
    ajutama te rog

 14. marian eftimie

  Februarie 3, 2015 la 10:10

  Salut, as vrea sa monitorizez telefonul prietenei mele, deplasari , locatie curenta, stiu decat nr de telefon . Multumesc !

  • Daniel Popescu

   Februarie 3, 2015 la 13:30

   Sfaturile acestea sunt dedicate celor care vor sa localizeze un telefon furat. Iti recomand sa-ti indrepti atentia spre activitati mai folositoare decat monitorizarea telefonului prietenei :)

   • alin

    Februarie 4, 2015 la 07:15

    salut ..acum cateva zile telefonul meu a fost furat … este luat de 3 zile ..cum potafla unde este tinand cont ca nu am nici unul din programele de mai sus , mentionez ca este vorba de un htc desire 610 . nultumesc anticipat

    • Daniel Popescu

     Februarie 4, 2015 la 21:31

     Daca nu ai apucat sa instalezi sau sa folosesti aplicatiile mentionate aici este aproape imposibil sa-l localizezi. Daca ai folosit Google Maps si ai fost logat, este posibil sa vezi in versiunea de desktop a Google Maps unde este telefonul, in cazul in care nu a fost inca formatat.

 15. marika

  Februarie 5, 2015 la 11:17

  Salut, mi-a fost furat telefonul in timp ce vorbeam, mi l-a smuls din mana. Am depus plangere la politie si tot nimic, eu am avut un LG G3 si nu am reusit sa il reformatez, am codul IMEI ca este telefon nou.

 16. Roxana

  Februarie 12, 2015 la 16:54

  Mi s-a furat telefonul și asi vrea sa.l localizez prin Google maps și nu știu exact cum

 17. vasile

  Februarie 16, 2015 la 09:45

  Buna ziua , as vrea sa-mi spune-ti ce aplicatie sa folosesc ca sa pot “vedea” prin gps un prieten sau sa urmaresc un copil, daca eu am un smartphone cu android iar celalat are windows phone ? E vorba despre aplicatii de genul “life360″ , “family locator”, “gps tracking” etc.Eu am incercat cateva dar care functioneaza pe android nu functioneaza si pe windows phone si…viceversa.

 18. Dinu

  Februarie 20, 2015 la 13:37

  Salut, am de gand sa-mi cumpar un telefon la mana a doua insa cum verific daca a fost furat sau este replica?

 19. lm

  Februarie 23, 2015 la 19:45

  Am pierdut telefonul in taxi.ce pot face? Ma pot duce la politie.este vorba de un nexus5

  • luiza

   Februarie 24, 2015 la 20:56

   da poti dar sa sti imeiul este o serie de la telefon

  • Daniel Popescu

   Februarie 25, 2015 la 21:59

   Da, mai ales daca stii indicativul sau numarul de inmatriculare al taxiului.

 20. luiza

  Februarie 24, 2015 la 20:59

  sigur ca poti merge sa denunti

 21. tepisandrada

  Martie 1, 2015 la 21:00

  Buna seara, acum cateva ore i s.a furat telefonul sorei mele,credeti ca ma puteti ajuta cu ceva? Sa il localizez sau ceva? Va rog mult!

 22. parol1949

  Martie 8, 2015 la 21:06

  Buna seara
  Am un baietel in cl 1-a si mai sunt situatii când vine singur de la scoala.As vrea ca in cazul in care nu ajunge la timp acasa sa il pot localiza/urmari in timp util pePC.Are permanent asupra lui un telefon NOKIA X6-00 16 GB NAVI.Va rog daca se poate ceva indicatii si un mic tutorial pas cu pas ca sa rezolv aceasta problema Nu dati cu pietre, sunt cam ageamiu in probleme de telefoane
  MULTUMESC ANTICIPAT

 23. Olga

  Martie 11, 2015 la 12:42

  Mi-a fost furat telefonul..
  Sky Explay dualsim
  sfatuiti-ma cum sa-l gasesc.. va rog..

 24. Andrei Dosoftei

  Martie 13, 2015 la 20:46

  Salut mia fost furat telefonul un Samsung Galaxi Grand 2. Nu am nici-o instalatie de localizare instalata pe el. Dar am acel cod de pe cutia telefonului. Ce as putea sa fac?

 25. tav

  Aprilie 3, 2015 la 05:21

  Salut.o persoana imi ofera un ipad mini nou in cutie, totul original. Cum pot afla daca a fost furat? Nu as dori sa am probleme cu politia sau sa il blocheze cei de la Appel.

 26. tav

  Aprilie 3, 2015 la 10:06

  Buna ziua,am ocazia de a a cumpara un ipad mini nou, cutie incarcator totul original. cum as putea verifica daca a fost sau nu furat? Nu as dori sa am probleme cu politia sau mai rau cei de la apple sa il blocheze, sau sa il localizeze. Nu as dori sa fac o achizitie nerentabila.

 27. clawgol

  Aprilie 4, 2015 la 14:34

  salut. am si eu o intrebare,mi sa furat telefonu Samsung Galaxy Alpfa. cum as pute sa il localizez? am cutia de la el si tot ce mia dat. crezi ca politia l-ar putea gasi?

 28. Cristian

  Aprilie 12, 2015 la 09:42

  Salut.

  Am si eu o intrebare, mi-sa furat telefonu aseara un Samsung Grand Neo, cum as putea sa in reiau inapoi?
  Am IMEI si GPS de la telefon.

  Multumesc Anticipat.

 29. AnonimDoctor

  Mai 3, 2015 la 02:19

  Este indicat la orice telefon pe care il detineti sa va puneti o parola la ecran , eventual la chestiile importante din el.

 30. Dan

  Mai 3, 2015 la 21:00

  Solutia e sa-ti iei un telefon ieftin si sa nu-ti mai bati capul cu toate rahaturiel astea. Dam o caruta de bani pe acareturi inutile.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.