Meciuri în direct pe calculator, telefon şi tabletă – aplicaţii cu care poţi vedea sporturi live

Meciuri în direct pe calculator, telefon şi tabletă – aplicaţii cu care poţi vedea sporturi live

Nu contează unde eşti: cu aplicaţiile potrivite şi o conexiune la internet, poţi vedea meciuri de fotbal în direct pe calculator, telefon sau tabletă, indiferent că vorbim despre fotbalul românesc din Liga I, campionatele de fotbal din Anglia, Spania sau Italia, meciurile de la EURO 2016 sau cursele de Formula 1.

România este una dintre puţinele ţări europene în care televiziunile cumpără drepturile TV pentru un număr ridicat de competiţii sportive, preponderent de fotbal.

Acest lucru este generat de preţurile relativ mici solicitate de organizatorii competiţiilor pentru o ţară precum a noastră comparativ cu ţările vest-europene, mai ales că audienţele sunt destul de mici.

Obiceiurile de consum ale utilizatorilor s-au schimbat însă mult în ultimii ani, iar numeroşi fani îşi doresc să vadă meciuri de fotbal sau curse de Formula 1 în direct pe telefon sau tabletă, oriunde s-ar afla.

Dacă te numeri şi tu printre ei, ai nevoie de una sau mai multe aplicaţii care să includă în grila de programe şi posturile TV care transmit competiţiile pe care vrei să le urmăreşti. Unele aplicaţii pot fi utilizate doar de clienţii unui anumit operator de telecomunicaţii, în timp ce altele presupun plata unui abonament pentru a avea acces la unele posturi TV.

Digi Online – Digi Sport pe calculator, telefon şi tabletă

Digi Online este o aplicaţie prin care poţi urmări pe calculator, telefon sau tabletă, printre altele, şi posturile Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Eurosport şi Eurosport 2. Posturile Digi Sport îţi oferă acces la competiţii precum Liga I, preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018, campionatele naţionale de fotbal din Spania, Italia, Franţa, Ucraina şi Belgia, plus sporturi precum Moto GP şi DTM sau turnee de tenis ATP şi WTA. În plus, pe canalele Eurosport poţi vedea campionatele din Anglia şi Germania, plus toate meciurile de snooker, meciuri de tenis şi competiţii din lumea sporturilor cu motor precum GP3 sau Formula E (înregistrat).

Aplicaţia Digi Online este gratuită, însă poate fi utilizată doar de clienţii la serviciile de televiziune şi internet ale operatorului RCS-RDS, pe baza unor date de identificare stabilite de utilizator în contul său. Pentru a vedea posturile TV este obligatoriu să te conectezi la internet prin Digi Net Mobil sau Digi Wi-Fi.

Aplicaţia Digi Online este disponibilă pe platformele Android, iOS (iPhone şi iPad) şi Windows Phone.

Telekom TV – Dolce Sport pe calculator, telefon şi tabletă

Telekom TV îţi oferă acces la numeroase posturi TV, însă singurele care fac subiectul acestui articol sunt Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Dolce Sport 3 şi Dolce Sport 4, care îţi oferă acces la meciurile de la EURO 2016, Champions League, Europa League, Liga I şi Spania, dar şi competiţii ca Formula 1, Formula E, Campionatul Mondial de Raliuri şi meciuri de tenis, dar si NBA şi rugby.

Accesul la posturile TV este gratuit dacă te conectezi la internet prin intermediul unei reţele Telekom sau printr-o conexiune 3G/4G de la Telekom, în timp ce utilizatorii altor operatori pot vedea Dolce Sport pe calculator, telefon şi tabletă în schimbul unui abonament de 3.19 EUR/lună, adică aproximativ 14 de lei pe lună cu TVA. În plus, Telekom TV oferă acces şi la posturile Eurosport 1 şi Eurosport 2.

Aplicaţia Telekom TV poate fi instalată pe dizpozitive cu Android şi iOS (iPhone şi iPad).

Eurosport Player – Eurosport pe calculator, telefon şi tabletă

Dacă vrei să urmăreşti posturile Eurosport 1 şi Eurosport 2 pe calculator, telefon şi tabletă, ai nevoie de serviciul Eurosport Player.  În acest caz vei avea acces la meciurile de fotbal din campionatele naţionale ale Angliei şi Germaniei, dar şi la numeroase competiţii din lumea sporturilor cu motor (Cursa de 24 de ore de la Le Mans, GP3, Formula E – înregistrat, Raliul Dakar), plus cele mai importante turnee de tenis, inclusiv trei de Grand Slam (Australian Open, Roland Garos, US Open). De asemenea, Eurosport transmite toate turneele de snooker din circuitul mondial.

Indiferent de modul în care te conectezi la internet de pe calculator, telefon sau tabletă, accesul la aplicaţia Eurosport Player se face contra cost, iar aici există două opţiuni: abonament lunar de 5 EUR, pentru care plăteşti aproximativ 22 lei pe lună cu TVA, sau abonament anual de 40 EUR, pentru care achiţi 140 lei pentru un an întreg. Ocazional există şi oferte speciale, atunci când se desfăşoară competiţii pe o perioadă limitată de timp.

Aplicaţia Eurosport Player este disponibilă pentru platformele Android, iOS (iPhone şi iPad) şi Windows Phone.

TVR+ – Meciurile României pe telefon şi tabletă

Aplicaţia TVR+ îţi oferă acces gratuit la toate posturile TVR indiferent de modul în care te conectezi la internet. Pe posturile TVR vei putea urmări astfel gratuit pe tabletă şi telefon meciurile echipei naţionale de fotbal a României de la Campionatul Mondial din 2018, Cupa Confederaţiilor şi meciurile echipei naţionale din preliminarii. La capitolul alte sporturi am remarcat Campionatele Europene de handbal masculin şi feminin, meciurile echipei naţionale feminine de bachet ale României, dar şi diverse campionate europene şi mondiale de gimnastică.

Aplicaţia poate fi folosită pe Android şi iOS (iPhone şi iPad).

Orange TV Go – Eurosport pe telefon şi tabletă

Platforma Orange TV, indiferent că vorbim de cea prin satelit sau cea de televiziune prin cablu, beneficiază şi de un serviciu pentru telefoane şi tablete botezat Orange TV Go, care îţi oferă acces la numeroase posturi TV, printre care şi Dolce Sport 5, Dolce Sport 6, Eurosport şi Eurosport 2.

Serviciul este însă disponibil doar celor care au achiziţionat Orange TV prin cablu sau satelit. În plus, pentru a vedea posturile Eurosport trebuie să-ţi faci un abonament suplimentar la pachetul World HD Go de 7 EUR/lună (circa 32 lei/lună) care include 1 GB de trafic.

Aplicaţia Orange TV Go este disponibilă pentru Android şi iOS (iPhone şi iPad).

Concluzii

Pasionaţii de sport beneficiază în prezent de cel puţin cinci aplicaţii prin intermediul cărora pot accesa pe telefon şi tabletă canale TV care transmit în direct meciuri de fotbal şi curse de Formula 1.

Unele dintre ele sunt gratuite pentru abonaţii anumitor operatori, în timp ce altele sunt disponibile pentru costuri mai mult sau mai puţin accesibile utilizatorilor de rând.

Indiferent în ce categorie de utilizator intri, este foarte posibil ca măcar una dintre aplicaţiile disponibile să fie utilă şi, eventual, chiar gratuită pentru a vedea în direct pe mobil competiţiile sportive preferate.

Pe lângă aceste aplicaţii, există şi alte servicii care îţi oferă acces pe internet la filme, dar şi platforme dedicate pentru muzică şi jocuri.

12 comentarii

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!