GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Cadouri de Valentine’s Day pentru el şi ea

Autor: Echipa Giz.ro

Ne place sau nu, Valentine’s Day este o sărbătoare tipic americană care începe să fie tot mai mult apreciată şi în România, la fel ca şi obiceiul de a oferi cadouri persoanei iubite.

Evident, comercianţii profită de acest lucru şi propun numeroase idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor, iar multe produse sunt oferite la reducere.

De aceea, ne-am gândit să-ţi prezentăm câteva dintre cele mai interesante cadouri pe care le poţi face iubitei sau iubitului tău. În plus, chiar dacă nu eşti fanul Valentine’s Day, poate îţi place sărbătoarea tradiţională românească Dragobetele din 24 februarie.

Iar dacă nu te încadrezi în niciuna dintre aceste categorii, există totuşi un motiv să citeşti cu atenţie acest articol: este foarte posibil să găseşti un gadget cu o reducere consistentă pe care să-l achiziţionezi, nu-i aşa, pentru… tine!

Cadouri de Valentine’s Day pentru el

Iată câteva idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru prietenul tău:

Nokia Asha 306 – 389 RON

Telefoanele Nokia din gama Asha se bucura de succes datorită designului elegant. Nokia Asha 306 nu este un smartphone propriu-zis, dar are un ecran touchscreen de 3” cu rezoluţie 240×400 pixeli, card de 2 GB inclus şi se conectează la internet prin GPRS şi EDGE. Utilizează platforma hardware Series 40 Asha şi vine la pachet cu un încărcător auto în valoare de 39 RON.

Nokia Asha 306

Nokia Asha 306

Monitor LED Philips 21.5” – 579 RON

Dacă prietenul tău simte nevoie unui monitor mai mare la PC, modelul Philips de 21.5” este o soluţie interesantă. Are o rezoluţie optimă Full-HD 1920×1080 pixeli, un timp de răspuns de 5 ms, iluminare de 250 candele pe metru pătrat şi, evident, format wide 16:9. În plus, pe lângă conectorul tradiţional VGA există două porturi HDMI.

Monitor LED Philips 21.5”

Monitor LED Philips 21.5”

SSD Kingston V300 – 399 RON

Consideri că prietenul tău petrece prea mult timp la PC şi te neglijează? Un dispozitiv de stocare SSD îl va ajuta să-şi facă treburile mult mai repede şi să-ţi acorde mai mult timp, astfel că este o investiţie utilă inclusiv pentru tine. Modelul propus de Kingston are 120 GB şi are avantajul unui preţ foarte bun.

SSD Kingston V300

SSD Kingston V300

GPS Garmin Nuvi 1350 – 449 RON

Vă rătăciţi frecvent atunci când mergeţi cu maşina în excursii? Probabil că are nevoie de un sistem GPS care să-l ajute să se orienteze mai bine, iar Garmin Nuvi 1350 este o soluţie bună. Chiar dacă ecranul de 4.3” s-ar putea să ţi se pară mic, principalele avantaje sunt harta completă a Europei cu actualizări gratuite pe viaţă şi preţul competitiv, mai ales că vorbim de o reducere de 100 RON valabilă în această perioadă.

GPS Garmin Nuvi 1350

GPS Garmin Nuvi 1350

Colecţia de filme Godfather – 89 RON

Dacă bugetul tău este limitat, poţi totuşi să-i oferi prietenului o capodoperă cinematografică de care vă puteţi bucura împreună. Este vorba despre cele trei filme Godfather (Naşul) care au fost realizate în perioada 1972-1990 şi care prezintă lupta pentru putere în cadrul mafiei americane. Toate cele trei filme au fost restaurate pentru a avea o calitate mai bună a imaginii comparativ cu versiunile originale.

Colecţia de filme Godfather

Colecţia de filme Godfather

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea

Iată şi câteva sugestii de cadouri pentru prietena ta.

Cameră foto Sony Cyber-Shot W610 – 449 RON

Dacă îţi reproşează că nu te prea pricepi la fotografie, poate este momentul s-o laşi pe ea să încerce: camera foto Sony Cyber-Shot W610 are senzor CCD de 14.1 MP şi funcţii precum sensibilitate ISO 80-3200, balans de alb şi numeroase scene. În plus, va fi încântată şi de greutatea de numai 113 grame. Pachetul include husă de protecţie şi card SD Sony de 2 GB.

Cameră foto Sony Cyber-Shot W610

Cameră foto Sony Cyber-Shot W610

Samsung Galaxy Ace La Fleur – 689 RON

Telefoanele La Fleur din portofoliul Samsung sunt dedicate femeilor, iar modelul Galaxy Ace este unul dintre cele mai bune ca raport calitate-pret. Are ecran de 3.5” cu rezoluţie 320×480 pixeli, procesor single-core de 800 MHz, conectivitate 3G şi cameră foto de 5 MP.

Samsung Galaxy Ace La Fleur

Samsung Galaxy Ace La Fleur

iPod Shuffle 2 GB – 249 RON

Playerele MP3 continuă să fie apreciate de femei, iar iPod Shuffle este poate cea mai bună şi economică soluţie. Este mic, cântăreşte numai 12.5 grame şi are 2 GB pentru muzică. În plus, pachetul include şi o pereche de căşti Philipscare valorează 49 RON, utile în cazul în care căştile de la iPod nu-i sunt pe plac. Singura problemă este că s-ar putea să rătăcească playerul prin geantă…

iPod Shuffle 2 GB

iPod Shuffle 2 GB

Allview Speed City SuperSlim – 499 RON

Tabletele se bucură de o popularitate tot mai mare în rândul femeilor, care le apreciază pentru posibilitatea de a vedea filme sau poze. Modelul oferit de Allview are un ecran cu diagonală de 7” şi rezoluţie 800×480 pixeli, procesor dual-core de 1.5 GHz, 1 GB RAM şi 8 GB pentru stocarea datelor. În plus, cântăreşte doar 327 de grame, are Android 4.1 Jelly Bean, iar marele avantaj este că… o poţi folosi şi tu.

Allview Speed City SuperSlim

Allview Speed City SuperSlim

Western Digital MyPassport Essential – 249 RON

Se plânge că nu poate avea în buzunar colecţia de filme pe care a strâns-o pe calculator? Un hard-disk extern este mai mult decât binevenit într-o astfel de situaţie, iar pentru o sumă modestă îi poţi oferi un Western Digital cu capacitatea de 500 GB. În plus, este disponibil şi pe roşu, probabil culoarea preferată a femeilor.

Western Digital MyPassport Essential

Western Digital MyPassport Essential

Concluzii

Alegerea cadoului ideal de Valentine’s Day este destul de dificilă, însă sperăm că propunerile noastre te vor ajuta să iei decizia potrivită pentru persoana iubită.

În plus, chiar dacă nu-ţi place această sărbătoare, poţi profita de unele oferte pentru a intra în posesia unor gadgeturi pe care ţi le-ai dorit de mult timp.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri