Topul filmelor bune din 2021 – Avengers: Endgame, Captain Wick 3 sau Star Wars: Episode IX

Pagini:

Nu este întotdeauna uşor să identifici cele mai bune filme noi care urmează să apară la cinematograf în perioada imediat următoare, sau măcar un top al celor mai interesante apariții.

Nu neapărat pentru că se realizează prea multe filme bune în decursul unui an, ci mai ales pentru că unele producţii nu aduc nimic nou din punct de vedere al desfăşurării acţiunii sau al efectelor speciale.

Tocmai de aceea, probabil că ţi s-a întâmplat de multe ori să vezi la cinema un film care nu a fost tocmai pe placul tău, chiar dacă ai auzit multe lucruri bune despre el.

Asta se poate întâmpla şi pentru că gusturile oamenilor diferă foarte mult. Unele persoane apreciază mai mult filmele de acţiune, în timp ce pentru altele filmele de comedie reprezintă cea mai bună metodă de relaxare după o zi plină de muncă. De asemenea, există şi numeroşi fani care urmăresc preponderent filme SF, în timp ce alţii privesc cu amuzament până şi cele mai dure filme de groază.

Noi încercăm să-ţi prezentăm o selecţie de filme bune care au apărut recent sau vor apărea în curând pe marile ecrane şi sperăm ca acestea să-ţi satisfacă cerinţele în materie de producţii care merită vizionate în sala de cinema.

Cele mai bune filme din 2021

Pe parcursul anului 2019 vor apărea numeroase producții de calitate, iar unele dintre ele sunt continuări ale unor filme mai vechi. Nu lipsesc însă nici filmele noi cu actori celebri care ar putea primi sequel-uri în viitor.

Alita: Battle Angel

Dacă ți-a plăcut Ready Player One, avem o veste bună pentru tine: după mai multe amânări, filmul Alita: Battle Angel, care împletește acțiunea reală cu cea generată pe computer, apare în sfârșit pe marile ecrane în 15 februarie. Produs de celebrul James Cameron, Alita: Battle Angel spune povestea Alitei, o fată-cyborg care nu-și amintește nimic despre trecut. Lucrurile încep să se schimbe când un medic binevoitor interpretat de Christoph Waltz o ia sub propria sa protecție.

Captain Marvel

Universul Avengers continuă în acest an cu un film de sine-stătător care o introduce în scenă pe Captain Marvel. Acțiunea se petrece în anii ‘90 și spune povestea lui Carol Danvers, care primește superputeri. Dacă sună oarecum cunoscut, este pentru că nu demult ai văzut Wonder Woman, film din universul rival al celor de la DC. Rămâne de văzut dacă Captain Marvel va reuși să ne impresioneze la fel de mult, mai ales dacă vom afla noutăți despre ce s-a întâmplat după distrugerea în masă comandată de Thanos în  Avengers: Infinity War.

Greyhound

Filmele istorice sunt rare la cinema, astfel că Greyhound merită toată atenția, mai ales datorită prezenței lui Tom Hanks. Acesta interpretează rolul comandantului navei Greyhound în cel de-al Doilea Război Mondial și se găsește într-o ipostază neplăcută și, în același timp, periculoasă. Acesta este urmărit în Oceanul Atlantic de celebrele submarine germane și de alte 36 de nave ale Aliaților, astfel că misiunea de a scăpa nu este deloc una confortabilă.

Avengers: Endgame

La mai puțin de două luni după Captain Marvel vom avea ocazia să aflăm și ce s-a întâmplat după sfârșitul tragic al multor supereroi la finalul lui Avengers: Infinity War. În prezent nu se cunosc prea multe detalii despre acest film, însă am aflat deja că printre noutăți se numără și prezența lui Ant-Man, în timp ce Tony Stark este pierdut în spațiu. Nu este însă exclus să avem parte de o nouă serie de supereroi care ne spun “la revedere”.

John Wick 3 – Parabellum

Keanu Reeves a reușit să revină în centrul atenției cu seria de filme John Wick, care în acest an ajunge la a treia parte. În noul film, pe capul lui John Wick s-a pus o recompensă atrăgătoare, însă de data aceasta nu mai poate miza pe sprijinul criminalilor pentru a scăpa. Dacă nu ai văzut încă primele două părți, avem o veste bună: ambele sunt disponibile în prezent în România pe platforma Netflix.

Ad Astra

Dacă îți plac filmele SF, iar Interstellar se numără printre favoritele tale, ai face bine să nu ratezi prezența la cinema cu ocazia premierei Ad Astra. Brad Pitt interpretează rolul unui inginer care decide să plece în căutarea tatălui său. Acesta din urmă este interpretat de Tommy Lee Jones și a plecat cu 20 de ani înainte spre… Neptun. Din distribuție mai face parte și Donald Sutherland, în timp ce regia este semnată de James Gray.

X-Men: Dark Phoenix

La trei ani după X-Men: Apocalypse, este timpul pentru un nou film din franciza X-Men. Iar după Wonder Woman și Captain Marvel, Dark Phoenix spune la rândul său povestea unui caracter feminin. Jean Grey este interpretată de Sophie Turner, iar povestea îi are în centrul atenției și pe alți actori cunoscuți din filmele precedente ale seriei, inclusiv Michael Fassbender și Jennifer Lawrence.

IT: Chapter Two

IT a fost unul dintre cele mai apreciate filme ale anului 2017, în ciuda faptului că vorbim despre un horror bazat pe romanul celebrului scriitor Stephen King. Prin urmare, nu este o surpriză apariția unei continuări, iar aceasta spune practic povestea celei de-a două părți a romanului. Acțiunea se petrece la 30 de ani distanță de cea din primul film (îl poți vedea pe HBO Go) și îi are ca protagoniști Jessica Chastain, James McAvoy și Bill Hader, care continuă să aibă probleme cu clovnul interpretat de Bill Skarsgard.

Gemini Man

Dacă îți era dor de un film cu Will Smith, finalul anului ne aduce pe marile ecrane Gemini Man. Cu unele accente SF, filmul spune povestea unui asasin interpretat de Smith care vrea să se retragă din activitate, mai ales că are un rival de temut: propria sa clonă.

Star Wars: Episode IX

Anul 2019 aduce finalul celei de-a treia trilogii Star Wars. Ca de obicei, producătorii sunt foarte misterioși și preferă să amâne detaliile concrete despre noul film mai aproape de data lansării. Prin urmare, printre puținele lucruri pe care le știm se numără faptul că distribuția va fi asigurată de Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega sau Lupita Nyong’o, în timp ce J.J. Abrams se ocupă de regie.

Pagini:
10 comentarii

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!