Acest site folosește cookie-uri. Continuând navigarea vă exprimați acordul.  Accept

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Cele mai bune filme din 2017 – recomandări tari şi noi

Ultima modificare: 9 Sep 2017

Nu este întotdeauna uşor să identifici cele mai bune filme care urmează să apară la cinematograf în perioada imediat următoare.

ANUNTURI

Nu neapărat pentru că se realizează prea multe filme bune, ci mai ales pentru că unele producţii nu aduc nimic nou din punct de vedere al desfăşurării acţiunii sau al efectelor speciale.

Tocmai de accea, probabil că ţi s-a întâmplat de multe ori să vezi la cinema un film care nu a fost tocmai pe placul tău chiar dacă ai auzit multe lucruri bune despre el.

Asta se poate întâmpla şi pentru că gusturile oamenilor diferă foarte mult. Unele persoane apreciază mai mult filmele de acţiune, în timp ce pentru altele filmele de comedie reprezintă cea mai bună metodă de relaxare după o zi plină de muncă.

De asemenea, există şi numeroşi fani care urmăresc prepodenderent filme SF, în timp ce alţii privesc cu amuzament până şi cele mai dure filme de groază.

Noi încercăm să-ţi prezentăm o selecţie de filme bune care vor apărea în curând pe marile ecrane şi sperăm ca acestea să-ţi satisfacă cerinţele în materie de producţii care merită vizionate în sala de cinema.

Cele mai bune filme din 2017

În 2017 vor apărea numeroase producţii spectaculoase, dar şi continuări ale unor filme celebre.

XXX: The Return of Xander Cage – 20.01.2017

Au trecut 12 ani de la lansarea ultimului film din seria Triplu X, iar acest an aduce şi completarea trilogiei. Nu este cazul să te aştepţi la o capodoperă cinematografică, pentru că noul The Return of Xander Cage respectă un tipar bine-cunoscut care implică multă acţiune. De data aceasta, Vin Diesel trebuie să recupereze o armă care poate distruge întreaga lume şi care, desigur, este numită cât se poate de sugestiv Cutia Pandorei. Xander va lupta în această misiune alături de o echipă dornică de adrenalină, însă scenariul include şi diverse conspiraţii guvernamentale.

ANUNTURI

The Fate of the Furious – 21.04.2017

Una dintre cele mai populare francize, care nu pare să se oprească nici după decesul lui Paul Walker, este Fast&Furious. Cea de-a opta parte vine cu un scenariu aproape incredibil: Dom este sedus de o femeie misterioasă interpretată de Charlize Theron şi se implică astfel în lumea interlopă. Foştii săi prieteni sunt astfel nevoiţi să dea startul unei lupte pentru a-l recupera pe Dom şi pentru a opri un anarhist. Filmul promite multă acţiune, mai ales că scenele ne vor duce rând pe rând prin New York, Cuba sau Marea Barenţ.

Alien: Covenant – 19.05.2017

Seria de filme Alien nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar în 2012 a fost realizat şi un prim prequel la aceasta, care a primit numele Prometheus. Acum a venit rândul continuării la Prometheus, şi anume Alien: Covenant. Pentru moment avem un trailer de numai câteva secunde, însă acesta este mai mult decât sugestiv. Echipajul navei Covenant ajuns la un paradis neexplorat, acolo unde îl vor descoperi inclusiv pe David, singurul supravieţuitor al navetei Prometheus. Un film care, în mod normal, nu ar trebui ratat de niciunul dintre fanii seriei, indiferent cât de slabă a fost partea a patra.

Wonder Woman – 02.06.2017

Wonder Woman, sau Femeia Fantastică, aşa cum o ştim noi, cei care acum au undeva la 30 de ani, a ajuns pe marile ecrane cu ocazia unui alt film cu supereroi, Batman vs. Superman. Încă de la vremea respectivă se ştia că Gal Gadot o va interpreta pe Wonder Woman şi în propriul ei film, care a primit deja un trailer atractiv. Întrucât a fost apreciată pentru prestaţia relativ minoră, aşteptările de la acest nou film sunt foarte ridicate, iar celebra războinică va avea de înfruntat numeroase aventuri palpitante. Interesant este că acţiunea este plasată în timpul războiului.

ANUNTURI

The Mummy – 09.06.2017

Au trecut aproape 20 de ani de la Mumia, aşa că este momentul potrivit pentru un remake. Şansele la succes sunt destul de mari, dacă luăm în calcul că rolul principal este interpretat de Tom Cruise. Acesta este un membru al trupelor speciale ale Marinei Militare care trebuie să elimine un grup terorist. În căutările sale, acesta ajunge în deşertul irakian, acolo unde ajunge să trezească la viaţă o putere magică din trecut.

Spider-Man: Homecoming – 07.07.2017

2017 este un an prolific pentru filmele cu super-eroi. Pe lângă Wonder Woman, fanii genului îl vor putea revedea pe marile ecrane şi pe Spider-Man, care a beneficiat de numeroase filme în ultimii ani. De data aceasta vorbim mai degrabă despre un prequel, în care rolul lui Spider-Man este interpretat de Tom Holland şi în care îl vedem pe Peter Parker ca licean. Rămâne de văzut dacă această abordare se va bucura de succes la public.

War for the Planet of the Apes – 14.07.2017

Încă un film din seria Planet of The Apes începută în 1968? Ei bine, da, încă unul. Trailer-ul este însă promiţător, mai ales că efectele speciale fac ca maimuţele să pară foarte realiste. Evident, avem de-a face cu un nou război între maimuţe şi oameni, cu deosebirea că de data aceasta primatele ştiu să utilizeze armele.

Dunkirk – 21.07.2017 (SUA)

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului (de către mine, desigur) este Dunkirk. Aşa cum sugerează şi numele, vorbim despre un film istoric care prezintă evacuarea de la Dunkirk din 1940, atunci când soldaţi francezi, britanici, belgieni şi canadieni sunt înconjuraţi de armata germană şi forţaţi să părăsească Franţa pentru a ajunge pe calea apei în Marea Britanie. 70.000 de soldaţi şi-au pierdut viaţa, însă Operaţiunea Dynamo, aşa cum era ea cunoscută, a fost considerată un real succes.

Blade Runner 2049 – 06.10.2017

Blade Runner (Vânătorul de recompense) este considerat unul dintre filmele de referinţă ale genului SF, iar pelicula din 1982 este continuată acum cu Blade Runner 2049, a cărui acţiune se petrece trei decenii mai târziu. Rolul vânătorului de recompense este interpretat de Ryan Gosling, care descoperă un secret ce are potenţialul de a arunca lumea într-un nou haos. În misiunea sa, el trebuie să-l găsească pe Rick Deckard, dispărut cu 30 de ani în urmă.

Star Wars: Episode VIII – 15.12.2017

Cred că te-ai obişnuit: anul şi un nou film din seria Star Wars. De data aceasta vorbim despre Episodul 8, pentru care momentan nu există informaţii concrete şi nici un trailer oficial, mai ales că premiera este îndepărtată.

Concluzii

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune filme care vor apărea pe marile ecrane în următoarea perioadă. Este în foarte posibil să-ţi placă în special un anumit gen de filme, motiv pentru care te ajutăm şi cu o selecţie de filme bune grupate pe categorii:

9 comentarii

 1. Marius

  Noiembrie 28, 2013 la 07:46

  Elysium si World War Z au fost printre filmele mele preferate din 2013.
  In 2014 astept cu nerabdare The Expendables 3, mai ales ca vor lua parte la el si alte nume celebre.

 2. Ella

  Ianuarie 13, 2016 la 01:51


  -THE X-FILES(2016),
  -Sherlock (bbc) season 4.

  • Daniel Popescu

   Ianuarie 23, 2016 la 15:38

   Astea sunt seriale. Nu filme. Ramai pe receptie, vom avea un articol si cu cele mai bune seriale ale momentului.

 3. ion

  Ianuarie 24, 2016 la 09:14

  Ziua Independentei a aparut parca prin 1997, nu in urma cu un deceniu.

  • Daniel Popescu

   Ianuarie 24, 2016 la 16:31

   Ai dreptate. A trecut timpul atat de repede incat nici nu mi-am dat seama.

   • Andrei

    Ianuarie 24, 2016 la 19:04

    tu ai spus "Au trecut aproape două decenii de la celebra producţie", deci nu ai gresit iar tipul caruia ai catadicsit sa raspunzi sigur nu cunoaste limba romana

    • Daniel Popescu

     Ianuarie 25, 2016 la 22:35

     Initial am scris un deceniu. Am corectat dupa ce Ion mi-a atras atentia :)

  • Ionut

   Ianuarie 31, 2016 la 17:14

   scrie cu doua decenii si nu unul si din 97 pana in 2016 sunt aproape doua decenii …

 4. Shifter Tricks

  Martie 5, 2016 la 21:35

  Foarte bune filmele , chiar merita vazute

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.