Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Top filme de acţiune în 2018 – recomandări noi şi bune

Top filme de acţiune în 2018 – recomandări noi şi bune
Ultima modificare: 9 January 2018

Printre cele mai apreciate producţii în sălile de cinema sunt filmele de acţiune, mai ales pentru că sunt uşor de urmărit de o largă varietate de spectatori.

Practic, filmele cu împuşcături sunt printre cele mai relaxante moduri de a petrece o seară la cinema alături de prieteni atunci când ai timp liber circa două ore.

În plus, există unele filme cu explozii care, pe lângă adrenalină, oferă în spate şi o poveste atractivă care are potenţialul de a transforma producţia într-una de mare succes.

Tot în această categorie putem include şi filmele cu eroi, cei care sunt pregătiţi să salveze omenirea de la dezastru de unii singuri.

Anul acesta nu face nici el excepţie de la regulă şi oferă în sălile de cinema numeroase filme de acţiune, astfel că dacă îţi plac împuşcăturile şi exploziile vei avea cu siguranţă ce să vezi la cinema.

Filme de acţiune în 2018

Iată cele mai interesante filme de acţiune care vor apărea pe marile ecrane în 2018:

Avengers: Infinity War – premieră în 4 mai 2018

Cel de-al nouăsprezecelea film din Marvel Cinematic Universe, Infinity War este urmarea precedentelor două filme din seria Avengers. La patru ani după evenimentele din Guardians of the Galaxy Vol. 2, echipa Avengers este fărâmițată în urma evenimentelor din Captain America: Civil War, însă eroii noștri trebuie să se adune din nou de voie de nevoie pentru a face față unei noi amenințări.

Inamicul este acum Thanos, puternicul mutant din rasa titanilor, care sosește pe Pământ pentru a putea colecta cele șase Pietre ale Infinitului. Cu ajutorul acestora, Thanos intenționează să-și creeze o mănușă magică cu care poate modifica realitatea după cum dorește, iar echipa Avengers trebuie să-l oprească înainte să obțină această putere.

Deadpool 2 – premieră în 1 iunie 2018

Partea a doua a apreciatului film Deadpool din 2016 și partea a douăsprezecea a întregii serii X-Men, filmul va oferi același limbaj colorat și glume nepotrivite cu care ne-am obișnuit deja.

Conform descrierii oferite de producător, Deadpool 2 va fi și mai puțin recomandat minorilor, eroul nostru pornind într-o călătorie de-a lungul și de-a latul lumii pentru a se regăsi psihic după niște incidente neplăcute, drumul fiind presărat cu acțiune, sex și glume nepotrivite, dar și cu noi prietenii.

Tomb Raider – premieră în 16 martie 2018

Spre deosebire de jocurile în general apreciate care au stat la baza lor, filmele din seria Tomb Rider nu s-au prea bucurat de succes. Sperăm însă că noul Tomb Raider va reuși să aducă și pe marele ecran măcar o parte din farmecul jocurilor video deoarece titlul marchează repornirea întregii acțiune de la prima incursiune a Larei Croft în lumea aventurilor.

Filmul este regizat de Roar Uthaug, norvegianul care ne-a oferit un film cu dezastre naturale surprinzător de bun și credibil acum 3 ani: The Wave.

12 Strong – premieră în 19 ianuarie 2018

O dramă de război contemporană, filmul este inspirat de Horse Soldiers a lui Doug Stanton. Bazându-se pe evenimente reale, filmul prezintă acțiunea grupului de commando Task Force Dagger imediat după atentatul de la World Trade Center din 2001.

Cei 12 soldați din trupele speciale și CIA sunt trimiși în Afganistan, unde iau legătura cu gruparea paramilitară Afghan Northern Alliance și pornesc un război neconvențional cu trupele talibanilor afgani. Filmul este regizat de Nicolai Fuglsig, un fotograf și documentarist de război aflat la debutul regizoral pe marele ecran, iar eroul principal va fi interpretat de către Chris Hemsworth.

Den of Thieves – premieră în 19 ianuarie 2018

Un film care promite acțiune și suspans, Den of Thieves pune în față trupele de elită ale forțelor de poliție din Los Angeles și un grup de spărgători care intenționează să devalizeze sucursala locală a băncii federale a Statelor Unite.

Filmul este regizat de Christian Gudegast, pe care-l știm deja pentru London has fallen, și îi va avea printre protagoniști pe Gerard Butler, Curtis “50 Cent” Jackson și O’Shea Jackson Jr.

X-Men: Dark Phoenix – premieră în 2 noiembrie 2018

Chiar dacă a avut unele momente slabe, întreaga serie de filme cu super-eroi X-Men este una solidă dacă privim în ansamblu, iar cea de-a 13-a parte este interesantă deoarece o are în prim plan pe Jean Grey/Phoenix/Dark Phoenix.

După ce evenimentele din Days of Future Past au șters din istorie evenimentele din The Last Stand, viitorul firlm Dark Phoenix merge pe noul fir epic și este o urmare pentru Apocalypse. În timpul unei misiuni în spațiu, Jean Grey suferă un accident care-i mărește puterile dar o face instabilă și necontrolabilă, iar o entitate extraterestră încearcă să o folosească în propriile scopuri convins că a descoperit una dintre încarnările entității Phoenix.

X-Men-Dark-Phoenix-Movie-Huge-Twist

Ocean’s 8 – premieră în 8 iunie 2018

Inspirat din faimoasa serie Ocean’s Eleven, noul film o are ca protagonistă pe sora mai mică a faimosului spărgător Danny Ocean și urmează aceeași rețetă care combină acțiunea, suspansul și umorul.

Cele opt membre ale echipei intenționează să comită un jaf important și riscant în timpul evenimentului Met Gala, un eveniment caritabil care marchează fiecare redeschidere anuală a expoziției de modă din cadrul Metropolitan Museum. Distribuția este una valoroasă, pe ea regăsindu-se nume precum Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchet și Helena Bonham Carter.

Mission: Impossible 6 – premieră în 27 iulie 2018

Subiectul celei de-a șasea părți a faimoasei și apreciatei serii Mission: Impossible este necunoscut în acest moment, însă avem încredere că producătorii nu ne vor dezamăgi și ne vor oferi aceeași combinație de acțiune și suspans ca și până acum.

Distribuția cuprinde numele cu care ne-am obișnuit deja, adică Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Simon Pegg, Michelle Monaghan, Alec Baldwin și Sean Harris, în acest film urmând să mai apară și Henry Cavill, Vanessa Kirby, Sian Brooke și Angela Bassett.

mission-impossible-6-cast-photo

Aquaman – premieră în 21 decembrie 2018

Un film cu super-eroi și acțiune cu un subiect inspirat din universul DC Comics, Aquaman este cel de-al șaselea film care face parte din DC Extended Universe. Acțiunea are loc după evenimentele din Justice League (2017) și-l are ca protagonist pe moștenitorul tronului tărâmului submarin Atlantis. Prins între acțiunea oamenilor care-i poluează oceanele și cea a propriilor supuși care vor să invadeze țărmul, Aquaman trebuie să găsească o cale de mijloc care să-i salveze pe toți.

Distribuția filmului îi include pe Jason Momoa, Willem Dafoe, Nicole Kidman și Dolph Lundgren, regia fiind asigurată de James Wan, pe care-l știm deja pentru Saw și primele două părți din The Conjuring.

aquaman

Concluzii

Fanii filmelor de acţiune au cu adevărat motive de bucurie, pentru că acest an se anunţă unul bogat în producţii de acest gen.

Prin urmare, nu uita să-ţi iei popcornul pentru a savura filme cu explozii, scene de acţiune cu bătăi, dar şi aventurile prin care trec tot felul de eroi pentru a salva lumea.

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune filme de acţiune care vor apărea pe marile ecrane în următoarea perioadă. Este în foarte posibil să-ţi placă şi alte genuri de filme, motiv pentru care te ajutăm şi cu o selecţie de filme bune grupate pe categorii:

3 comentarii

 1. Orlando

  10 February 2015 la 16:39

  Foarte interesante aceste filme.

 2. Tina

  25 January 2016 la 06:16

  Cand eram mica, in Romania, toti copiii din bloc, ne jucam un joc (pe vremea cand inca ne jucam afara) in care povesteam filmele pe care le vazusem cu cateva zile inainte.
  (Eu sunt generatia care inca a prins perioada de deschidere catre vest, cand se dadeau multe fime americane – si mi-aduc aminte ca am vazut chiar foarte multe seriale si filme.)
  Regula era ca actiunea trebuia descrisa in asa fel incat sa ne faca sa radem, oricat de serios ar fi fost subiectul. Tin minte ce misto faceam de filmele americane.
  Unul din termenii preferati pentru a descrie personajele principale era "baieti suparati". Tin minte cand unul din vecini a zis: "Mai, si au aparut niste baieti dintr-astia… suparati si i-au terminat pe toti".
  Acum, de cate ori vad un poster al vre-unui film de actiune, cu poza eroului principal etalata cat o schioapa, invariabil imi trece prin minte : "Ma, da' suparat mai e baiatul asta. Sa vezi ca o sa-i termine pe toti, de suparat ce e".

 3. toro

  11 January 2018 la 18:32

  Se poate include si Renegades (2017) o productie plina de actiune cu simpaticul Sullivan Stapleton .

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.