Acest site folosește cookie-uri. Continuând navigarea vă exprimați acordul.  Accept

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Top filme de acţiune în 2017 – recomandări noi şi bune

Ultima modificare: 9 Sep 2017

Printre cele mai apreciate producţii în sălile de cinema sunt filmele de acţiune, mai ales pentru că sunt uşor de urmărit de o largă varietate de spectatori.

ANUNTURI

Practic, filmele cu împuşcături sunt printre cele mai relaxante moduri de a petrece o seară la cinema alături de prieteni atunci când ai timp liber circa două ore.

În plus, există unele filme cu explozii care, pe lângă adrenalină, oferă în spate şi o poveste atractivă care are potenţialul de a transforma producţia într-una de mare succes.

Tot în această categorie putem include şi filmele cu eroi, cei care sunt pregătiţi să salveze omenirea de la dezastru de unii singuri.

Anul acesta nu face nici el excepţie de la regulă şi oferă în sălile de cinema numeroase filme de acţiune, astfel că dacă îţi plac împuşcăturile şi exploziile vei avea cu siguranţă ce să vezi la cinema.

Filme de acţiune în 2017

Iată cele mai interesante filme de acţiune care vor apărea pe marile ecrane în 2017:

Sleepless – necunoscut

Jamie Foxx interpretează rolul unui polițist din Las Vegas care fură împreună cu un partener un transport de cocaină. Ulterior, cei doi se oferă voluntari pentru a investiga cazul cu scopul de a-și acoperi urmele, însă inevitabil intră în conflict cu alți doi agenți guvernamentali care îi bănuiesc de implicare. Filmul a avut premiera în Statele Unite în luna ianuarie, însă data exactă a premierei pe piața din România nu este încă cunoscută.

ANUNTURI

XXX: The Return of Xander Cage – 20.01.2017

Au trecut 12 ani de la lansarea ultimului film din seria Triplu X, iar acest an aduce şi completarea trilogiei. Nu este cazul să te aştepţi la o capodoperă cinematografică, pentru că noul The Return of Xander Cage respectă un tipar bine-cunoscut care implică multă acţiune. De data aceasta, Vin Diesel trebuie să recupereze o armă care poate distruge întreaga lume şi care, desigur, este numită cât se poate de sugestiv Cutia Pandorei. Xander va lupta în această misiune alături de o echipă dornică de adrenalină, însă scenariul include şi diverse conspiraţii guvernamentale.

The Fate of the Furious – 21.04.2017

Una dintre cele mai populare francize, care nu pare să se oprească nici după decesul lui Paul Walker, este Fast&Furious. Cea de-a opta parte vine cu un scenariu aproape incredibil: Dom este sedus de o femeie misterioasă interpretată de Charlize Theron şi se implică astfel în lumea interlopă. Foştii săi prieteni sunt astfel nevoiţi să dea startul unei lupte pentru a-l recupera pe Dom şi pentru a opri un anarhist. Filmul promite multă acţiune, mai ales că scenele ne vor duce rând pe rând prin New York, Cuba sau Marea Barenţ.

John Wick – Chapter 2 – 17.02.2017

Ucigașul plătit John Wick, interpretat de îndrăgitul actor Keanu Reeves, este nevoit să renunțe la viața liniștită de după retragere pentru a-l împiedica pe Common, unul dintre foștii săi asociați, să preia controlul asupra unei bande de asasini plătiți. Acțiunea se petrece în mare parte la Roma, acolo unde Wick are de înfruntat unii dintre cei mai periculoși asasini din lume. În film își face apariția și Wilson, proprietarul Hotelului Continental, care în prima peliculă a seriei a sprijinit activ comunitatea asasinilor.

Renegades – 07.04.2017

Înainte să întrebi, îți spunem noi. Nu, Lorenzo Lamas nu joacă în acest film. Povestea este însă una interesantă și îi are ca protagoniști pe niște pușcași marini aflați într-o misiune în Europa. Aceștia descoperă întâmplător o comoară ce valorează milioane de dolari și decid să o fure pentru a o înapoia proprietarilor de drept. Socoteala de acasă nu se potrivește însă cu cea din târg, iar renegații au la dispoziție doar 10 ore pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit după ce sunt identificați de inamici.

ANUNTURI

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales – 26.05.2017

Căpitanul Jack Sparrow revine în acțiune cu un nou film din seria “Pirații din Caraibe”. Deloc surprinzător, eroul principal interpretat de același Johnny Depp se confruntă încă o dată cu maleficul căpitan Salazar, a cărui armată de pirați fantomă evadează din Triunghiul Diavolului. Miza este găsirea Tridentului Poseidon, care oferă control asupra apelor, iar aventurile lui Sparrow pentru împiedicarea rivalului său te vor ține cu sufletul la gură.

War for the Planet of the Apes – 14.07.2017

Încă un film din seria Planet of The Apes începută în 1968? Ei bine, da, încă unul. Trailer-ul este însă promiţător, mai ales că efectele speciale fac ca maimuţele să pară foarte realiste. Evident, avem de-a face cu un nou război între maimuţe şi oameni, cu deosebirea că de data aceasta primatele ştiu să utilizeze armele.

Dunkirk – 21.07.2017 (SUA)

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului (de către mine, desigur) este Dunkirk. Aşa cum sugerează şi numele, vorbim despre un film istoric care prezintă evacuarea de la Dunkirk din 1940, atunci când soldaţi francezi, britanici, belgieni şi canadieni sunt înconjuraţi de armata germană şi forţaţi să părăsească Franţa pentru a ajunge pe calea apei în Marea Britanie. 70.000 de soldaţi şi-au pierdut viaţa, însă Operaţiunea Dynamo, aşa cum era ea cunoscută, a fost considerată un real succes.

The Hitman’s Bodyguard – 01.09.2017

Filmul The Hitman’s Bodyguard are o distribuție de excepție, cu Ryan Reynolds, Salma Hayek și Gary Oldman. Reynolds interpretează rolul unui agent de protecție care primește o misiune neobișnuită: trebuie să-i apere viața unui asasin care a decis să depună mărturie la Curtea Internațională de Justiție de la Haga. Deloc surprinzător, cei doi nu se simpatizează, însă agentul de protecție înțelege miza jocului.

The Commuter – 13.10.2017

Seria Taken este probabil cunoscută oricărui fan al filmelor de acțiune fără mari pretenții, iar Liam Neeson revine și în 2017 cu o peliculă de acest gen. De data aceasta, el îl interpretează pe Michael, un banal agent de vânzări care este implicat fără voia lui într-o afacere misterioasă în timpul unei călătorii cu trenul spre casă. Michael este nevoit să descopere contracronometru identitatea unui pasager și descoperă un plan criminal care afectează inclusiv securitatea pasagerilor nevinovați prezenți în tren.

Fanii filmelor de acţiune au cu adevărat motive de bucurie, pentru că acest an se anunţă unul bogat în producţii de acest gen.

Prin urmare, nu uita să-ţi iei popcornul pentru a savura filme cu explozii, scene de acţiune cu bătăi, dar şi aventurile prin care trec tot felul de eroi pentru a salva lumea.

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune filme de acţiune care vor apărea pe marile ecrane în următoarea perioadă. Este în foarte posibil să-ţi placă şi alte genuri de filme, motiv pentru care te ajutăm şi cu o selecţie de filme bune grupate pe categorii:

2 comentarii

 1. Orlando

  Februarie 10, 2015 la 16:39

  Foarte interesante aceste filme.

 2. Tina

  Ianuarie 25, 2016 la 06:16

  Cand eram mica, in Romania, toti copiii din bloc, ne jucam un joc (pe vremea cand inca ne jucam afara) in care povesteam filmele pe care le vazusem cu cateva zile inainte.
  (Eu sunt generatia care inca a prins perioada de deschidere catre vest, cand se dadeau multe fime americane – si mi-aduc aminte ca am vazut chiar foarte multe seriale si filme.)
  Regula era ca actiunea trebuia descrisa in asa fel incat sa ne faca sa radem, oricat de serios ar fi fost subiectul. Tin minte ce misto faceam de filmele americane.
  Unul din termenii preferati pentru a descrie personajele principale era "baieti suparati". Tin minte cand unul din vecini a zis: "Mai, si au aparut niste baieti dintr-astia… suparati si i-au terminat pe toti".
  Acum, de cate ori vad un poster al vre-unui film de actiune, cu poza eroului principal etalata cat o schioapa, invariabil imi trece prin minte : "Ma, da' suparat mai e baiatul asta. Sa vezi ca o sa-i termine pe toti, de suparat ce e".

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.