Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Top filme de acţiune în 2019 – recomandări noi şi bune

Top filme de acţiune în 2019 – recomandări noi şi bune
Ultima modificare: 29 January 2019

Printre cele mai apreciate producţii în sălile de cinema sunt filmele de acţiune, mai ales pentru că sunt uşor de urmărit de o largă varietate de spectatori.

Practic, filmele cu împuşcături sunt printre cele mai relaxante moduri de a petrece o seară la cinema alături de prieteni atunci când ai timp liber circa două ore.

În plus, există unele filme cu explozii care, pe lângă adrenalină, oferă în spate şi o poveste atractivă care are potenţialul de a transforma producţia într-una de mare succes.

Tot în această categorie putem include şi filmele cu eroi, cei care sunt pregătiţi să salveze omenirea de la dezastru de unii singuri.

Anul acesta nu face nici el excepţie de la regulă şi oferă în sălile de cinema numeroase filme de acţiune, astfel că dacă îţi plac împuşcăturile şi exploziile vei avea cu siguranţă ce să vezi la cinema.

Filme de acţiune în 2019

Iată cele mai interesante filme de acţiune care vor apărea pe marile ecrane în 2019:

Cold Pursuit: premiera în 22 februarie 2019

Liam Neeson este unul dintre actorii care și-a câștigat reputația datorită multor filme de acțiune în care a jucat rolul principal. Cea mai recentă serie a fost Taken, care a avut deja trei părți, iar în acest an joacă rolul principal în producția Cold Pursuit. Dacă îți place cum joacă, probabil vei fi prezent în sala de cinema cu o cutie de popcorn în brațe. Pe de altă parte, nu putem să nu observăm că scenariul este unul foarte asemănător cu cel din filmele seriei Taken: Neeson interpretează rolul unui conducător de bulduzer pentru zăpadă care vrea să se răzbune după ce un grup de dealeri de droguri îi ucid fiul. În plus, filmul se bazează pe producția norvegiană “În Order of Disappearance”.

Avengers: Endgame: premiera în 26 aprilie 2019

Știm că este vorba despre un film cu supereroi, însă acesta va fi probabil și cel care va avea cea mai multă acțiune. În noua producție Avengers vom avea ocazia să aflăm ce s-a întâmplat după sfârșitul tragic al multor supereroi la finalul lui Avengers: Infinity War. În prezent nu se cunosc prea multe detalii despre acest film, însă am aflat deja că printre noutăți se numără și prezența lui Ant-Man, în timp ce Tony Stark este pierdut în spațiu. Nu este însă exclus să avem parte de o nouă serie de supereroi care ne spun “la revedere”.

John Wick 3: Parabellum: premiera în 17 mai 2019

Puțini au fost cei care anticipau revenirea cu regularitate a lui Keanu Reeves pe marile ecrane după lunga pauză de după trilogia Matrix. Iată însă că seria de filme John Wick ajunge în acest an la a treia parte. În noul film, pe capul lui John Wick s-a pus o recompensă atrăgătoare, însă de data aceasta nu mai poate miza pe sprijinul criminalilor pentru a scăpa. Dacă nu ai văzut încă primele două părți, avem o veste bună: ambele sunt disponibile în prezent în România pe platforma Netflix.

Godzilla: King of the Monsters: premiera în 31 mai 2019

Godzilla revine pe marile ecrane pentru o confruntare care se anunță plină de acțiune. În noua producție, Godzilla se confruntă cu monștri antici, despre care se credea că fac parte din folclor, iar printre ei se numără Mothra sau Rodan. Confruntarea finală va fi însă cu Regele Ghidorah, un monstru cu trei capete, iar verdictul final va stabili în același timp și soarta umanității.

Spider-Man: Far From Home: premiera în 5 iulie 2019

Cea mai nouă producție Spider-Man se desfășoară în Europa, acolo unde Peter Parker speră să aibă parte de câteva săptămâni de vacanță liniștite alături de prietenii săi. Evident, lucrurile se întorc rapid în defavoarea sa, întrucât Parker trebuie să-și salveze prietenii din mâinile unui personaj malefic cunoscut pentru moment doar sub numele de Mysterio.

Stuber: premiera în 12 iulie 2019

Până la un nou film din seria Fast & Furious, Stuber s-ar putea dovedi numai bun pentru un pic de adrenalină cu mașini. Nu vorbim însă de mașini super-performante cu sute de cai putere, întrucât în acest caz este vorba despre un banal șofer de Uber pe nume Stu. Acesta îl preia într-o cursă pe un detectiv care caută un terosit sadic. Nu este greu de intuit ce urmează, însă partea amuzantă este că Stu va trebui să facă tot posibilul ca la finalul aventurii să primească un rating de 5 stele.

Charlie’s Angels: premiera în 25 octombrie 2019

Îngerii lui Charlie a fost unul dintre serialele care au avut mult succes în România în prima parte a anilor ‘90, în ciuda faptului că acesta a fost turnat în anii ‘70. Serialul a avut priză la public și în Statele Unite, iar drept dovadă este un film din anul 2000. Iată însă că în acest an va apărea o nouă ecranizarea a celebrei comedii de acțiune. Pentru moment nu știm aproape nimic despre povestea din film, însă rolurile principale vor fi interpretate de Elizabeth Banks, Naomi Scott și Kristen Stewart.

Midway: premiera în 8 noiembrie 2019

Pasionații de filme istorice au un nou motiv de bucurie. După Dunkirk, iată că pe marile ecrane apare și povestea bătăliei de la Midway din iulie 1942. De data aceasta vorbim de o confruntare în Oceanul Pacific între Statele Unite și Japonia, care a avut loc la numai 6 luni după atacul de la Pearl Harbor. Victoria americanilor (nu, nu credem că ar trebui considerat spoiler) a jucat un rol esențial în desfășurarea ulterioară a conflictului global.

Terminator: premiera în 22 noiembrie 2019

Da, este adevărat că nu știm prea multe detalii despre noua producție Terminator. Pe de altă parte, un astfel de film nu poate lipsi dintr-o listă cu cele mai bune filme de acțiune ale anului, fie numai și pentru renumele seriei. La cei aproape 72 de ani ai săi, Arnold Schwarzenegger este pregătit să joace un nou rol principal într-una dintre seriile care l-au făcut celebru.

Star Wars: Episode IX: premiera în 20 decembrie 2019

Anul 2019 aduce finalul celei de-a treia trilogii Star Wars. Ca de obicei, producătorii sunt foarte misterioși și preferă să amâne detaliile concrete despre noul film mai aproape de data lansării. Prin urmare, printre puținele lucruri pe care le știm se numără faptul că distribuția va fi asigurată de Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega sau Lupita Nyong’o, în timp ce J.J. Abrams se ocupă de regie.

3 comentarii

 1. Orlando

  10 February 2015 la 16:39

  Foarte interesante aceste filme.

 2. Tina

  25 January 2016 la 06:16

  Cand eram mica, in Romania, toti copiii din bloc, ne jucam un joc (pe vremea cand inca ne jucam afara) in care povesteam filmele pe care le vazusem cu cateva zile inainte.
  (Eu sunt generatia care inca a prins perioada de deschidere catre vest, cand se dadeau multe fime americane – si mi-aduc aminte ca am vazut chiar foarte multe seriale si filme.)
  Regula era ca actiunea trebuia descrisa in asa fel incat sa ne faca sa radem, oricat de serios ar fi fost subiectul. Tin minte ce misto faceam de filmele americane.
  Unul din termenii preferati pentru a descrie personajele principale era "baieti suparati". Tin minte cand unul din vecini a zis: "Mai, si au aparut niste baieti dintr-astia… suparati si i-au terminat pe toti".
  Acum, de cate ori vad un poster al vre-unui film de actiune, cu poza eroului principal etalata cat o schioapa, invariabil imi trece prin minte : "Ma, da' suparat mai e baiatul asta. Sa vezi ca o sa-i termine pe toti, de suparat ce e".

 3. toro

  11 January 2018 la 18:32

  Se poate include si Renegades (2017) o productie plina de actiune cu simpaticul Sullivan Stapleton .

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.