GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Top 10 cele mai populare clipuri de pe YouTube în România

Autor: Echipa Giz.ro

Platforma video Youtube este unul dintre cle mai populare site-uri accesate din România, în primul rând datorită conţinutului diversificat.

Prin urmare, un top care să arate cele mai vizualizate clipuri de pe Youtube evidenţiază destul de precis preferinţele românilor în materie de clipuri video.

Deloc surprinzător, clipurile umoristice sunt cele mai apreciate pe teritoriul ţării noastre, iar conţinutul local este de asemenea puternic.

Astfel, primele 10 clipuri din top sunt româneşti, iar printre autorii acestora se numără actori cunoscuţi de stand-up comedy, dar şi CreativeMonkeyz, realizatorii popularului serial RObotzi.

Clasamentul a fost realizat de Google pe baza numărului de vizionari înregistrate de clipuri, dar şi în funcţie de numărul de like-uri, share-uri şi comentarii pe care le-au primit.

10. Mondenii – Şi eu sunt varan – Realizatorii emisiunii Mondenii de pe postul de televiziune Prima TV au realizat în vara anului 2014 o parodie la adresa evenimentelor în care a fost implicat un trust de presă concurent. Botezată “Şi eu sunt varan”, parodia a devenit rapid viral şi, în acelaşi timp, unul dintre clipurile populare ale anului.

9. iComedy – Bătălia în rime – Probabil că umorul şi pasionea pentru fotbal sunt două dintre principalele atribute ale românilor, astfel că melodia Bătălia în rime realizată în cadrul emisiunii iComedy de pe postul TV Antena 1 a atras click-urile ca un magnet.

8. Noaptea Târziu – Pe Coadă – Cinci tineri din Bucureşti au realizat o parodie după celebra piesă Bailando a lui Enriques Iglesias, iar rezultatul poartă numele refrenului: Pe coadă. Clipul a fost apreciat rapid de români în special pentru versurile amuzante.

7. Creative Monkeyz – RObotzi S04E11 – Celebrul serial RObotzi pornit ca un experiment de cei de la Creative Monkeyz a ajuns la sezonul 4, iar episodul 11, botezat simplu “Cap”, a fost unul dintre cele mai apreciate ale anului.

6. Bianca Adam – Flappy Bird – Impossible – Cu ceva timp în urmă, Flappy Bird era unul dintre cele mai populare jocuri pentru telefoane. Bianca Adam, o vloggeriţă de numai 17 ani, a profitat de acest lucru pentru a realiza o parodie după celebrul joc, iar rezultatul a fost mult peste aşteptări: aproape 1 milion de afişări.

5. Creative Monkeyz – RObotzi S04E15 – Creative Monkeyz sunt bine reprezentaţi în acest top, iar cea mai bună dovadă în acest sens este prezenţa unui alt episod din cadrul celui de-al patrulea sezon. De data aceasta vorbim despre episodul 15, care poartă un titlu cât se poate de sugestiv: Comic.

4. Creative Monkeyz – RObotzi S04E16 – Unul dintre subiectele care prind cel mai bine la publicul tânăr este cel legat de studiile din facultate. Prin urmare, nu este o surpriză pe această poziţie regăsim un alt episod din serialul RObotzi, care se numeşte Examen.

3. Zmenta Mihai – Valoaredaiamare – Mihai Zmenta este unul dintre cei mai populari vloggeri din România, iar piesa cu numele “Valoaredaiamare” a atras un număr impresionant de vizualizări: peste 1.7 milioane. Piesa a fost realizată în colaborare cu Lu-K Beats.

2. Noaptea Târziu – Sunt un cocalar – Cei cinci tineri de la Noaptea Târziu sunt prezenţi în top şi pe locul doi prin intermediul parodiei “Sunt un cocalar”.

1. Nelu&Micutzu – Cine e grăsuţa? – Cel mai popular video pe YouTube în România este cel realizat de Nelu şi Micutzu, doi cunoscuţi actori de stand-up comedy, care au dat lovitura cu piesa “Cine e grăsuţă?”. Aceasta a fost vizionată de peste 4 milioane de ori.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri