Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Top aplicaţii, programe şi jocuri pentru iPhone 5

Top aplicaţii, programe şi jocuri pentru iPhone 5

Unul dintre marile avantaje ale unui smartphone iPhone 5 este oferta bogată de aplicaţii, jocuri si programe pe care le găseşti în AppStore.

Totuşi, această diversitate face ca descoperirea aplicaţiilor cu adevărat utile şi bine construite să fie dificilă pentru cei mai mulţi utilizatori, în special atunci când achiziţionează pentru prima oară un iPhone.

Tocmai de aceea, ne-am gândit să-ţi venim în ajutor şi să-ţi prezentăm câteva dintre cele mai importante programe care există în universul AppStore. Ne-am concentrat atenţia pe aplicaţii gratuite de interes general, pe câteva jocuri, dar şi pe câteva aplicaţii contra-cost.

Chiar dacă scopul nostru este să venim în sprijinul noilor proprietari de iPhone 5, aceste recomandări sunt valabile şi pentru cei care deţin iPhone 4 sau iPhone 4S, întrucât cele mai multe aplicaţii sunt compatibile cu cele două tipuri de rezoluţii.

Aplicaţii gratuite pentru iPhone

  • Evernote – Este una dintre primele aplicaţii pe care trebuie să le instalezi pe iPhone, întrucât îţi permite să scrii diverse notiţe, să le înregistrezi în format audio sau să salvezi anumite locuri pe hartă, jucând rolul unui organizer grafic foarte elegant. Evident, poţi sincroniza aplicaţia cu versiunile mobile pentru alte gadgeturi sau cu contul de desktop, pentru a fi permanent la curent cu ce trebuie să faci.
Evernote

Evernote

  • Wikipanion – Dacă una dintre principalele tale surse de documentare este Wikipedia, cu siguranţă vei aprecia Wikipanion. Vorbim despre o aplicaţie care îţi permite să citeşti articole pe Wikipedia într-un format intuitiv şi adaptat la rezoluţia telefonului, la care se adaugă câteva opţiuni interesante precum schimbarea fontului sau salvarea imaginilor.
Wikipanion

Wikipanion

  • Flipboard – Dacă vrei să te pui rapid la curent cu cele mai proaspete ştiri dintr-o gamă diversificată de subiecte, Flipboard este una dintre cele mai elegante alegeri, întrucât grupează informaţiile sub forma unei reviste bogate în imagini şi conţinut vizual. În plus, aplicaţia îţi permite să integrezi şi conturile de Facebook şi Twitter, astfel că nu mai ai nevoie de aplicaţiile dedicate special pentru ele.
Flipboard

Flipboard

  • Dropbox – Într-o perioadă în care avem diverse fişiere pe o gamă vastă de gadgeturi, o aplicaţie care să le grupeze pe toate în cloud este esenţială. Aici, Dropbox este de departe cea mai bogată în opţiuni, pentru că îţi permite să accesezi uşor orice fişier stocat în cloud şi chiar să uploadezi automat în cont pozele şi clipurile făcute cu camera video. În plus, numeroase aplicaţii au integrat Dropbox în funcţia de Share.
Dropbox

Dropbox

Descoperă pe pagina următoare a articolului cele mai bune jocuri pentru iPhone.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.