GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Oferte de Crăciun la telefoane mobile de la Orange, Vodafone, Cosmote

Autor: Echipa GiZ

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, operatorii de telefonie mobilă din România au lansat o mulțime de oferte la telefoane, dar și o serie de planuri tarifare, concepute special atât pentru abonați cât și pentru clienții noi.

Astfel, în continuare vă vom prezenta câteva dintre cele mai bune oferte de Crăciun pe care le aduc operatorii de telefonie mobilă autohtoni.

Oferte Orange

Una dintre ofertele cele mai avantajoase pe care le aduce Orange clienților săi este cea pentru Samsung Wave. Telefonul este disponibil începând cu prețul de 49 Euro împreună cu un abonament de minim 12 Euro și opțiunea Net Mail. Aceeași ofertă este valabilă și pentru Nokia C3.

Orange vine cu o multime de modele la preturi avatajoase

Orange vine cu o multime de modele la preturi avatajoase

De asemenea, LG Optimus Black poate fi achiziționat la prețul de 49 Euro împreună cu un abonament de minim 21 Euro și opțiunea My Smartphone 10. Dacă va interesează un model foarte ieftin, Orange vă pune la dispoziție cu ocazia sărbătorilor, telefonul LG A225 la prețul de 5 Euro, care poate fi achiziționat împreună cu un abonament de 8 Euro. De asemenea, clienții care vor profita de aceste oferte vor beneficia și de un bonus de 100 de minute naționale pe lună, timp de 3 luni.

Ofertele sunt disponibile atât pentru abonați cât și pentru clienții noi.

Oferte Vodafone

Cei de la Vodafone au lansat și ei ofertele speciale de Crăciun. Pentru cei care nu sunt abonați, una dintre cele mai avantajoase oferte este pentru modelul Samsung Star II. Telefonul este disponibil la un preț de 19 Euro și poate fi achiziționat împreună cu abonamentul MEGA 8. De asemenea, Vodafone aduce oferte foarte avantajoase și pentru abonați. LG Optimus Sol este disponibil la prețul de 49 Euro împreună cu abonamentul MEGA 11 și opțiunea de Internet de 500 MB.

Oferta de Craciun „Primeste si Daruieste”: Toti cei care aleg un abonament MEGA sau un pachet smartphone au posibilitatea de a alege un cadou atat pentru ei, cat si pentru un prieten

Oferta de Craciun „Primeste si Daruieste”: Toti cei care aleg un abonament MEGA sau un pachet smartphone au posibilitatea de a alege un cadou atat pentru ei, cat si pentru un prieten

Vodafone introduce cu această ocazie și două tipuri de abonamente noi: Mega Internațional și Mega 90. Mega Internațional oferă 600 de minute și SMS-uri în rețea, 100 de minute și SMS-uri naționale, 200 de minute naționale și internaționale în rețelele fixe și 100 MB pe mobil la prețul de 10 Euro.  Mega 90 oferă convorbiri nelimitate în rețea, 1000 de minute naționale și internaționale, 100 de minute internaționale în rețelele fixe și mobile, 100 de minute roaming și 1GB trafic Internet mobil pentru prețul de 90 Euro.

Oferte Cosmote

Dacă vă interesează un telefon cât mai ieftin, Cosmote oferă cu ocazia sărbătorilor, telefonul Alcatel OT-E157 la prețul de 40 Euro împreună cu o cartelă cu credit în valoare de 36 Euro. De asemenea, noii abonați vor primi gratuit un Nokia 2600 împreună cu abonamentul Cosmote 60 și modelul Samsung 200 împreună cu abonamentul Cosmote 120.

Pe toata durata lunii decembrie clientii Cosmote pot participa la un concurs special

Pe toata durata lunii decembrie clientii Cosmote pot participa la un concurs special

Noii abonați din această perioadă vor beneficia de abonament gratuit cu minute naționale incluse, cu un avantaj financiar de până la 318 Euro pe o perioadă de 6 luni, indiferent de abonamentul pentru care au optat. De asemenea, în ceea ce privește opțiunea prepay, clienții Cosmote care optează pentru cartela de 5 Euro vor beneficia de un bonus de 36 Euro, distribuit lunar  în sume de câte 2 Euro, pe o perioadă de 18 luni.

Acestea au fost câteva dintre cele mai avantajoase oferte pe care le aduc operatorii de telefonie mobilă de noi cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Sperăm să fie pe placul vostru.

1 comentariu

  1. coclitu sandica

    16 decembrie 2014 la 14:30

    am sunat totui o facatura sa activezi si ce nu ai am abonament internet si abonament cosmote si sa fac alt abonament tre sa bag si televiziune nu am decat 300 pe luna si cu tot tre sa platesc 127 lei pe luna de ce aveti oferte

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri