GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Samsung B7722 – Dual SIM cu touchscreen

Autor: Echipa Giz.ro

Samsung este unul dintre cei mai activi producători de renume din industria mobilă atunci când vine vorba despre telefoane dual SIM, iar vara acestui an marchează apariţia pe piaţă a trei noi modele de acest tip.

Primul dintre cele trei pe care ţi le vom prezenta pe larg este Samsung B7722, un dispozitiv cu display touchscreen fără sistem de operare menit să atragă atenţia celor dornici de un telefon cu dotări bune, dar care nu au nevoie de avantajele oferite de smartphone-uri.

Specificaţii tehnice

  • display TFT touchscreen rezistiv de 3.2” cu rezoluţie 240×400 pixeli
  • memorie internă 270 MB expandabilă prin carduri microSD
  • conectivitate: 3G (HSDPA 3.6 Mbps), Wi-Fi, GPRS, EDGE, bluetooth, microUSB
  • cameră foto de 5 MP şi cameră foto frontală
  • acumulator Li-Ion de 1200 mAh
  • dimensiuni 113.5×55.5×14.3 mm, masă 112 grame

Limitările dual-SIM-ului

Samsung iese la atac cu un nou dual SIM

Evident, facilitatea dual SIM este printre cele mai importante ale telefonului, iar partea bună este că acesta permite menţinerea în modul stand-by a ambelor SIM-uri simultan. Din păcate, numai primul SIM îţi permite conexiuni 3G la internet, iar aceasta este la rândul ei limitată la tehnologia HSDPA 3.6 Mbps, condiţiile în care vitezele maxime permise de operatori ajung şi la 21.6 Mbps.

Construcţie şi design

Display-ul de TFT touchscreen rezistiv cu diagonală de 3.2” oferă o rezoluţie de 240×400 pixeli şi acoperă inevitabil cea mai mare suprafaţă a părţii frontale, însă designul ales pentru cele trei taste fizice scoate telefonul în evidenţă într-un mod inedit. Tasta centrală, care are un rol asemănător cu cel al unui joystick, are o formă de triunghi rotinjit, în timp ce celelalte două taste, pentru primirea şi, respectiv, respingerea apelurilor, sunt mai discrete şi abia ies în evidenţă.

Samsung iese la atac cu un nou dual SIM

Dotări tehnice

Pe lângă display-ul generos pentru categoria de telefoane din care face parte, B7722 este echipat cu 270 MB memorie internă, care poate fi extinsă uşor printr-un card microSD de până la 16 GB care se montează cu uşurinţă pe laterală dreaptă a telefonului.

Conectarea la internet este asigurată prin tehnologia 3G despre care am vorbit mai sus, însă la aceasta se adăugă şi portul Wi-Fi 802.11 b/g, dar şi mai lentele tehnologii GPRS şi EDGE (ultima disponibilă doar pentru primul SIM). Transferul local de fişiere între două telefoane este asigurat prin bluetooth sau portul microUSB.

Camera foto de 5 MP este echipată cu funcţii precum autofocus şi LED flash şi permite înregistrarea clipurilor video în format QVGA cu 30 de cadre pe secundă.

Telefonul utilizează interfaţa proprietară TouchWiz UI şi beneficiază de un viewer pentru documente de tip office şi player MP3, însă telefonul nu dispune de jack de 3.5 mm.

Disponibilitate şi preţ

Samsung B7722 nu este încă disponibil la niciunul dintre cei trei operatori de telefonie mobilă din România, însă poate fi achiziţionat de la eMag pentru 950 lei. Preţul este uşor mai ridicat decât în cazul unor modele dual SIM concurente cu dotări asemănătoare, iar dacă nu dispui de suma necesară, dar vrei neapărat un dual SIM, poţi arunca o privire şi asupra acestui articol.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri