GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Reduceri la eMAG – cele mai bune oferte şi promoţii

Autor: Echipa Giz.ro

eMAG, cel mai mare şi mai cunoscut magazin de comerţ electronic din România, lansează o nouă campanie de reduceri în această perioadă.

Ca de obicei, campania de reduceri eMAG vizează o varietate largă de produse din segmentul IT&C şi nu numai, astfel că cel puţin teoretic ar trebui să ai de unde alege un dispozitiv atractiv.

Prin urmare, există oferte bune la telefoane, promoţii la tablete şi reduceri la laptopuri, însă nu lipsesc nici preţurile bune la alte categorii de produse precum televizoarele, componentele de calculator sau electrocasnicele.

Totuşi, este important să ştii că, de regulă, cele mai mari reduceri apar la produsele lansate cu 1-2 ani în urmă cu scopul de a epuiza stocurile magazinelor şi mai puţin la telefoanele şi tabletele lansate în ultimele luni, care se bucură de o popularitate bună pentru a se vinde şi fără promoţii.

Telefoane mobile

Lista completă de telefoane mobile oferite de eMAG.

Tablete

Lista completă de tablete oferite de eMAG.

Laptopuri

Lista completă de laptopuri oferite de eMAG.

Televizoare şi sisteme audio/multimedia

Lista completă de televizoare şi sisteme audio oferite de eMAG.

Componente PC, periferice şi monitoare

Lista completă de componente PC, periferice şi monitoare oferite de eMAG.

Camere foto şi video

Lista completă de camere foto şi camere video oferite de eMAG.

Electrocasnice

Lista completă de electrocasnice oferite de eMAG.

Acestea sunt principalele reduceri pe care le are eMAG în ofertă în cadrul acestei campanii, însă îţi recomandăm să navighezi pe site pentru a afla oferta completă.

Nu este exclus ca în acest mod să găseşti o reducere la telefoane, tablete sau alte produse pe care să o consideri atractivă, chiar dacă nu este vorba despre un produs foarte popular sau ieftin, ci pur şi simplu unul de care ai nevoie în viitorul apropiat.

În final, te invităm să ne spui care este în opinia ta cea mai interesantă ofertă din cadrul campaniei de reduceri eMAG. Iar dacă ai cumpărat ceva în cadrul promoţiei, ne-ar plăcea să ştim despre ce produs este vorba.

3 comentarii

  1. g.c.

    18 octombrie 2014 la 13:01

    pretul toshiba lcd de 81 nu e 700 lei,, modificati va rog

  2. liliana

    30 ianuarie 2015 la 14:42

    Buna ziua am si eu o intrebare cand mai baga ofertele la card cu 12 rate la emag multumesc

    • Daniel Popescu

      31 ianuarie 2015 la 11:40

      La aceasta intrebare numai cei de la eMAG iti pot raspunde.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri