Acest site folosește cookie-uri. Continuând navigarea vă exprimați acordul.  Accept

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Cele mai bune filme din 2016 – recomandări tari şi noi

Ultima modificare: 24 Ian 2016

Nu este întotdeauna uşor să identifici cele mai bune filme care urmează să apară la cinematograf în perioada imediat următoare.

ANUNTURI

Nu neapărat pentru că se realizează prea multe filme bune, ci mai ales pentru că unele producţii nu aduc nimic nou din punct de vedere al desfăşurării acţiunii sau al efectelor speciale.

Tocmai de accea, probabil că ţi s-a întâmplat de multe ori să vezi la cinema un film care nu a fost tocmai pe placul tău chiar dacă ai auzit multe lucruri bune despre el.

Asta se poate întâmpla şi pentru că gusturile oamenilor diferă foarte mult. Unele persoane apreciază mai mult filmele de acţiune, în timp ce pentru altele filmele de comedie reprezintă cea mai bună metodă de relaxare după o zi plină de muncă.

De asemenea, există şi numeroşi fani care urmăresc prepodenderent filme SF, în timp ce alţii privesc cu amuzament până şi cele mai dure filme de groază.

Noi încercăm să-ţi prezentăm o selecţie de filme bune care vor apărea în curând pe marile ecrane şi sperăm ca acestea să-ţi satisfacă cerinţele în materie de producţii care merită vizionate în sala de cinema.

Cele mai bune filme din 2016

În 2016 vor apărea numeroase producţii spectaculoase, dar şi continuări ale unor filme celebre.

ANUNTURI

The Hateful Eight – 15 ianuarie 2016

Dacă îţi plac filmele lui Quentin Tarantino, nu ai de ales şi trebuie să vezi The Hateful Eight. După Inglorious Basters şi Django, următorul univers al lui Tarantino se învârte la câţiva ani după Războiul Civil American. Opt personaje dintre cele mai diverse, de la vânători de recompense la cowboy, generali şi calăi, se întâlnesc într-o trecătoare unde se adăpostesc de o vijelie în drum spre Red Rock. Ce rezultă de aici este ceva atât de tipic pentru Trantino încât nu are sens să intrăm în amănunte.

The Revenant – 22 ianuarie 2016

Un nou film pentru care Leonardo DiCaprio merită un premiu Oscar. Indiferent dacă îl va obţine sau nu, vei fi impresionat de modul în care talentatul actor intră în pielea lui Hugh Glass, membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi în 1823. Glass este aproape ucis de un urs grizzly, rămâne singur în plină sălbăticie, iar povestea supravieţuirii sale este una de povestit nepoţilor. Filmul este inspirat dintr-un roman scris de Michael Punke şi are la bază fapte reale, un motiv suplimentar să mergi la cinema.

Batman v Superman: Dawn of Justice – 25 martie 2016

Batman şi Superman sunt doi dintre cei mai importanţi supereroi ai industriei americane de film, motiv pentru care un film cu ambele personaje pare reţeta perfectă pentru box-office. Asta cu atât mai mult cu cât, de data aceasta, Batman şi Superman nu trebuie să salveze lumea, ci să se lupte pentru supremaţie. Indiferent care este preferatul tău, probabil că acesta este genul de film pe care nu ai voie să-l ratezi dacă îţi plac producţiile cu eroi.

X-Men: Apocalypse – 20 mai 2016

Apocalipsa este invocată în numeroase producţii americane, iar noul film din seria X-Men nu face nici el excepţie. De data asta, cel care vrea să preia controlul umanităţii este En Sabah Nur, care la prima vedere are intenţia de a elimina războaiele şi bolile. Aşa reuşeşte să strângă alături de el nu mai puţin de 4 X-Men, însă aceştia vor realiza în curând care sunt adevăratele sale intenţii. De aici şi până la declanşarea haosului pe marile ecrane mai este doar un pas…

Independence Day: Resurgence – 24 iunie 2016

Au trecut aproape două decenii de la celebra producţie cu Will Smith, timp suficient pentru ca extratereştrii să revină în forţă pentru a cuceri Terra. De data aceasta, lupta pentru apărarea planetei este mult mai dură, pentru că extratereştrii sunt mai puternici (şi tehnologia efectelor speciale, mai bună), însă omenirea se bazează pe noi eroi în această confruntare. Din păcate, Will Smith nu ne onorează cu prezenţa, însă sperăm ca acest lucru să nu afecteze calitatea producţiei.

Star Trek: Beyond – 22 iulie 2016

Anul 2016 aduce pe marile ecrane un nou film din seria Star trek. De data aceasta, părăsim spaţiul cosmic pentru o confruntare planetară. Asta pentru că echipajul navetei Enterprise, în frunte cu Căpitanul Kirk şi Spock, ajunge pe o planetă fără să mai poată pleca de acolo. Iar băştinaşii nu sunt deloc prietenoşi, astfel că lupta pentru supravieţuire este una plină de aventuri şi, desigur, de o porţie zdravănă de efecte speciale.

Star Wars: Rogue One – 16 decembrie 2016

Ar fi cazul să te obişnuieşti: în fiecare an vom avea parte de un nou film Star Wars. Până la apariţia episodului VIII în decembrie 2017 trebuie să ne mulţumim cu Rogue One, un spin-off după Episodul IV (1977). Dacă nu ai pierdut încă şirul filmelor Star Wars, îţi spunem şi ceea ce ştim până acum despre acest film: un grup încearcă să obţină planurile navei Death Star, cea pe care Darth Vader o folosea pentru a distruge o planetă întreagă cu un singur foc. Vrei să vezi trailerul? Şi noi, dar n-a apărut încă.

9 comentarii

 1. Marius

  Noiembrie 28, 2013 la 07:46

  Elysium si World War Z au fost printre filmele mele preferate din 2013.
  In 2014 astept cu nerabdare The Expendables 3, mai ales ca vor lua parte la el si alte nume celebre.

 2. Ella

  Ianuarie 13, 2016 la 01:51


  -THE X-FILES(2016),
  -Sherlock (bbc) season 4.

  • Daniel Popescu

   Ianuarie 23, 2016 la 15:38

   Astea sunt seriale. Nu filme. Ramai pe receptie, vom avea un articol si cu cele mai bune seriale ale momentului.

 3. ion

  Ianuarie 24, 2016 la 09:14

  Ziua Independentei a aparut parca prin 1997, nu in urma cu un deceniu.

  • Daniel Popescu

   Ianuarie 24, 2016 la 16:31

   Ai dreptate. A trecut timpul atat de repede incat nici nu mi-am dat seama.

   • Andrei

    Ianuarie 24, 2016 la 19:04

    tu ai spus "Au trecut aproape două decenii de la celebra producţie", deci nu ai gresit iar tipul caruia ai catadicsit sa raspunzi sigur nu cunoaste limba romana

    • Daniel Popescu

     Ianuarie 25, 2016 la 22:35

     Initial am scris un deceniu. Am corectat dupa ce Ion mi-a atras atentia :)

  • Ionut

   Ianuarie 31, 2016 la 17:14

   scrie cu doua decenii si nu unul si din 97 pana in 2016 sunt aproape doua decenii …

 4. Shifter Tricks

  Martie 5, 2016 la 21:35

  Foarte bune filmele , chiar merita vazute

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.