GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Allview X2 Soul Xtreme review – phablet performant cu preţ pe măsură

Testat pe data de 21 septembrie 2015
Pe scurt: Allview X2 Soul Xtreme este un smartphone de 6” cu ecran de calitate, performanţe bune în utilizarea de zi cu zi şi autonomie decentă, însă are un preţ nepotrivit pentru un produs Allview şi dimensiuni mari care îngustează numărul potenţialilor clienţi.
Produs testat: Allview X2 Soul Xtreme   Testat de: Echipa Giz.ro    Nota: 4/5    Pret: 2200 Lei

Brandul Allview a crescut semnificativ pe piaţa din România în ultimii ani, în special după lansarea unor telefoane cu performanţe bune, prin care a intrat în concurenţă cu terminale de nivel mediu ale producătorilor consacraţi precum Samsung, HTC sau Sony.

Aceste telefoane au fost rezervate în special gamei Soul X (printre care şi Soul X2 si X2 Pro), care include smartphone-uri cu ecran mare şi specificaţii tehnice adecvate segmentului mediu spre high-end, dar cu preţuri relativ accesibile, de circa 1600 lei.

Iată însă că Visual Fan, firma aflată în spatele brandului românesc, face un nou pas înainte. Din punct de vedere al specificaţiilor tehnice, noul Allview X2 Soul Xtreme rivalizează prin prisma dimensiunilor şi dotărilor cu smartphone-uri de top precum Nexus 6, Asus Zenfone 2, LG G4 sau chiar şi Samsung Galaxy S6 Edge Plus. În plus, acesta devine şi cel mai sump telefon Allviewlansat până în acest moment, cu un preţ de plecare de 2200 lei.

Fără îndoială, este o mişcare îndrăzneaţă prin care Visual Fan încearcă să pătrundă într-un segment de piaţă exclusivist. Are totuşi X2 Soul Xtreme ingredientele necesare pentru a te convinge să scoţi 2200 lei din buzunar? Răspunsul la această întrebare îl veţi afla din rândurile de mai jos.

Disclaimer: Telefonul testat a fost primit de la cei de la Allview şi folosit pe durata acestui test, zilnic, timp de 10 zile. Telefonul s-a întors la proprietarii de drept în urma finalizării testului.

Allview X2 Soul Xtreme vine intr-o cutie destul de mare

Allview X2 Soul Xtreme vine intr-o cutie destul de mare

Specificaţii tehnice Allview X2 Soul Xtreme

Iată principalele caracteristici tehnice ale noului Allview X2 Soul Xtreme:

Allview X2 Soul Xtreme
EcranAMOLED, 6”, QHD
ChipsetMediaTek Helio X10
Procesorocta-core Cortex A53, 2 GHz
GraficaPowerVR G6200
Memoria RAM3 GB
Memorie interna64 GB
Conectivitate4G, Wi-Fi
Camera foto24 MP, video 4K
SoftwareAndroid 5.1 Lollipop
AcumulatorLi-Po 3500 mAh
Dimensiuni164 x 82 x 9.6 mm
Greutate204 grame

Ce ne-a plăcut

Primul lucru prin care iese în evidenţă X2 Xtreme este dimensiunea mare generată de ecranul cu o diagonală de 6”. Telefonul măsoară 164x82x9.6 mm, însă are un format relativ compact care îi permite să fie elegant.

Partea frontală este dominată de ecranul cu o diagonală de 6”, ramele laterale sunt înguste, iar sub display se remarcă cele trei butoane capacitive specifice sistemului de operare Android (multitasking, home şi back).

La prima vedere am fost tentat să cred că telefonul respectă tradiţia smartphone-urilor de top de ultima generaţie şi are un format unibody. Nu este însă cazul: carcasa spate este detaşabila (destul de greu, dar detaşabilă), dar nu permite înlocuirea acumulatorului în caz de nevoie. Pe laterala dreaptă există butonul de pornire, cel de volum şi un buton special pentru camera foto, iar toate cele trei sunt uşor de accesat şi suficient de solide pentru a rezista în timp. Portul microUSB pentru încărcarea telefonului este poziţionat în partea de jos.

Carcasa spate este realizată din plastic, însă are un finisaj elegant care pare că va fi rezistent în timp. Rămâne totuşi de văzut.

Spatele este rotunjit pe laterale, iar în partea centrală au fost amplasate senzorul camerei foto cu sistem dual-LED şi, imediat sub el, senzorul pentru amprentă, precum şi un difuzor în partea de jos a carcasei.

Senzorul de amprentă funcţionează în general bine, însă este poziţionat destul de sus, lucru evident în special când ţii telefonul într-o singură mână. De aceea, în unele cazuri, citirea amprentei pentru deblocarea telefonului necesită repetarea acţiunii, pentru că îţi va fi greu să nimereşti cu degetul exact deasupra senzorului.

Senzorul de amprenta este amplasat sub camera foto

Senzorul de amprenta este amplasat sub camera foto

Dacă foloseşti telefonul cu o singură mână, vei putea atinge cam jumătate din suprafaţa ecranului, astfel că în cele mai multe situaţii vei apela la ambele mâini. Acest inconvenient este însă unul natural pentru un telefon de 6” şi mai puţin important dacă utilizarea telefonului presupune în special consum de conţinut multimedia.

Ecranul este AMOLED şi are rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli), iar aceste două caracteristici îl fac să fie unul de calitate: culorile sunt bine reprezentate, contrastul este ridicat, în special în privinţa negrului, iar unghiurile de vizualizare sunt excelente. În plus, poţi folosi telefonul în lumina soarelui fără prea multe griji, întrucât textele rămân lizibile. Un Full HD ar fi fost suficient după părerea mea şi ar fi consumat mai puţină energie, însă QHD-ul trebuia implementat fie doar şi pentru a fi la nivel cu concurenţa directă, iar pe o diagonală de 6” alegerea nu este deloc hazardată.

Ecranul lui Allview X2 Xtreme este de buna calitate

Ecranul lui Allview X2 Xtreme este de buna calitate

Din punct de vedere al specificaţiilor, X2 Xtreme apelează la o platformă hardware puternică, chiar dacă nu utilizează produse Qualcomm. De fapt, X2 Xtreme este echipat cu un chipset Helio X10, gama de produse de top a producătorului taiwanez MediaTek, care integrează un procesor octa-core Cortex A53 de 2 GHz, grafică PowerVR G6200 şi 3 GB RAM.

Această platformă hardware asigură o experienţă plăcută de utilizare în aplicaţiile multimedia. Filmele Full HD şi HD au fost redate fluent în aplicaţii terţe precum VLC Player, indiferent de formatul lor, şi îţi recomand să apelezi la acestea în defavoarea player-ului preinstalat, care nu citeşte anumite fişiere MKV. Experienţa este îmbogăţită de sunetul puternic generat de difuzorul de pe partea din spate, însă atunci când urci volumul peste 80%, sunetul începe să devină uşor distorsionat.

Sunetul generat de difuzor este puternic

Sunetul generat de difuzor este puternic

X2 Xtreme se descurcă la fel de bine şi în privinţa jocurilor: Asphalt 8, Real Racing 3, Candy Crash Saga sau Subway Surfers sunt doar câteva dintre jocurile pe care le-am încercat şi au funcţionat fără probleme. Am încercat şi Need For Speed: Most Wanted, însă nu am reuşit să-l instalez din cauza unei erori de server.

Desigur, ecranul generos al lui X2 Xtreme îşi face simţită prezenţa şi în cadrul unor aplicaţii mai uzuale. Navigarea în browser sau citirea unor documente office sunt operaţiuni mai uşor de îndeplinit decât în cazul smartphone-urilor uzuale, întrucât cantitatea de informaţie afişată pe ecran este mai mare.

Telefonul vine cu memorie internă de 64 GB, dintre care 7 GB sunt ocupaţi de sistemul de operare şi aplicaţiile preinstalate, astfel că ai la dispoziţie 57 GB pentru aplicaţii şi poze. Dacă nici asta nu este suficient, poţi utiliza şi un card microSD.

Conectivitatea este teoretic completă, cu un mic amendament: viteza conexciunii 4G este limitată la 150 Mbps, iar cea a conexiunii 3G la 21 Mbps. În rest, există Wi-Fi ac, Bluetooth 4.0, GPS şi NFC. În pachetul telefonului găseşti inclusiv 3 tag-uri NFC pe care le poţi utiliza acasă şi/sau la birou pentru a-ţi personaliza rapid setările telefonului în funcţie de locaţie.

Iată şi rezultatele obţinute în cele mai populare teste de benchmark şi comparaţiile cu produse rivale:

Din punct de vedere software, X2 Xtreme utilizează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, iar interfaţa acestuia a fost personalizată pentru a fi mai bine adaptată utilizatorilor români. Din fericire, vremea când interfaţa Allview era inutilizabilă a trecut, iar X2 Xtreme are o temă aerisită. La acest lucru contribuie însă şi ecranul de mari dimensiuni, care permite înglobarea a 5 coloane cu câte 4 aplicaţii bine spaţiate. În plus, numărul aplicaţiilor preinstalate este limitat, iar multe dintre ele sunt chiar utile: antivirusul Bitdefender, managerul de fişiere File Explorer, aplicaţia de notiţe Notes, lanterna Torch sau selectorul de teme Theme Park. Pe lângă acestea există, desigur, suita interminabilă de aplicaţii Google, disponibilă pe orice smartphone cu Android.

Un aspect interesant este personalizarea sistemului de operare din punct de vedere al opţiunilor disponibile. De exemplu, aplicaţiile proaspăt instalate sunt marcate în App Drawer prin eticheta New, iar gesturile inteligente, reunite în meniul Smart Gestures, sunt uşor de utilizat. La acest ultim capitol am remarcat numeroase gesturi simple pentru răspunderea la apeluri sau întreruperea alarmei prin întoarcerea telefonului, precum şi posibilitatea de a aprinde şi stinge ecranul prin double-tap. Există şi gesturi pe care le poţi face fără atingerea ecranului, cum ar fi derularea fotografiilor în galerie prin simpla trecere cu mâna pe deasupra display-ului.

Telefonul beneficiază şi de un aşa-numit buton suspendat care permite accesarea rapidă a funcţiei de stingere a ecranului şi de afişare a Homescreen-ului. Totuşi, în practică, utilitatea acestuia este destul de scăzută. Dacă nu îl foloseşti îl poţi ascunde în centrul de notificări sau îl poţi dezactiva cu totul.

Telefonul include şi acces rapid la cele mai populare setări printr-un swipe de jos în sus, interfaţa fiind foarte asemănătoare cu cea disponibilă pe iPhone-uri. Aici poţi activa rapid o conexiune de date sau Wi-Fi, să setezi alarma sau să pui telefonul pe vibraţii.

Camera foto principală are 24 MP, iar senzorul este un OmniVision OV23850 cu dimensiunea de ½.3” acompaniat de un dual-LED flash şi OIS. În general, camera este rapidă, iar rezultatele sunt bune chiar şi pentru acest segment superior de piaţă: în condiţii bune de iluminare, fotografiile sunt clare, cu o repartizare bună a culorilor şi un contrast de calitate. La rândul lor, fotografiile de tip macro au o calitate bună.

Mici probleme apar în schimb în cazul în care cadrul include atât o zonă bine iluminată, cât şi o arie mai întunecată.

Aplicaţia pentru cameră este bine realizată şi include numeroase funcţii interesante. Aici poţi alege dacă declanşarea senzorului produce sau nu un sunet, dacă foloseşti butonul fizic pentru fotografii, precum şi unul dintre cele 12 moduri de fotografiere.

Unul dintre cele pe care le vei folosi cel mai mult este, fără îndoială, HDR, care oferă rezultate în grafic. În plus, o fotografie HDR se realizează mai repede decât în cazul altor telefoane cu pretenţii:

Fotografie fara HDR (stanga) si cu HDR (dreapta)

Fotografie fara HDR (stanga) si cu HDR (dreapta)

De asemenea, poţi realiza fotografii panoramice:

Panorama realizata cu Allview X2 Soul Xtreme

Panorama realizata cu Allview X2 Soul Xtreme

Din păcate, funcţia Magic Focus, prin care poţi focaliza o anumită zonă apropiată de cadru, nu funcţionează foarte bine. În schimb, poţi schimba numeroşi parametri, printre care balansul de alb sau valoarea ISO, dacă foloseşti modul Professional.

Teoretic, camera foto poate realiza fotografii de 120 MP prin folosirea funcţiei UltraPixel, similară cu cea disponibilă pe HTC One M7 şi M8. În acest caz, aplicaţia camerei uneşte mai multe fotografii pentru a obţine această rezoluţie, însă rezultatele nu sunt spectaculoase, iar dimensiunea unei poze depăşeşte 30 MB.

Pe lângă acestea, trebuie sa mentionez că pozele pe timp de noapte (sau în interior) nu reuşesc însă să impresioneze, în special din cauza modului în care se reflecta lumina artificială:

Camera foto poate înregistra clipuri video cu rezoluţie 4K, însă probabil că cel mai frecvent vei folosi rezoluţia Full-HD, cu rezultate bune:

X2 Xtreme foloseşte un acumulator Li-Po cu capacitatea de 3500 mAh, o valoare decentă pentru un dispozitiv cu ecran de 6”. În cadrul unei utilizări normale, care a inclus 20-30 de minute de convorbiri, conexiune permanentă la internet Wi-Fi sau 3G, 1-2 ore de navigare pe internet şi utilizare de aplicaţii, 15-20 de minute de jocuri şi ecran aprins timp de aproximativ 4 ore în total, autonomia este de cel puţin o zi de lucru. Dacă nu te joci şi nu foloseşti telefonul intensiv poţi ajunge chiar şi la o autonomie de două zile.

În plus, există şi o funcţie numită Extreme Mode care îţi permite extinderea semnificativă a autonomiei prin dezactivarea tuturor funcţiilor telefonului cu excepţia celor pentru apeluri, mesaje, lista de contacte şi ora. Acest mod presupune utilizarea unei interfaţe simple alb-negru, în genul celor pe care s-ar putea sa le fi văzut pe telefoanele Samsung în trecut. În mod ironic, în acest mod luminozitatea este puternică şi nu poate fi micşorată.

Acumulatorul are 3500 mAh, dar nu este detasabil

Acumulatorul are 3500 mAh, dar nu este detasabil

Ce scârţâie

Chiar dacă în general X2 Soul Xtreme nu are defecte majore la nivelul construcţiei, există câteva elemente care ar fi putut fi mai bine implementate.

De exemplu, cele trei butoane capacitive sunt mici ca dimensiuni, însă rama din partea de jos este una generoasă. Teoretic, producătorul ar fi putut să economisească până la 1 cm din lungimea telefonului pentru a fi mai compact. În plus, acestea nu se aprind, iar seara poate fi destul de greu să le nimereşti.

De asemenea, jack-ul de 3.5 mm pentru căşti a fost amplasat în centrul părţii de sus, o poziţionare oarecum neinspirată din cauza cablului care uneori obturează ecranul său stă într-o poziţie nefirească.

Amplasarea jack-ul pentru casti nu este tocmai inspirata

Amplasarea jack-ul pentru casti nu este tocmai inspirata

Nu în ultimul rând, marginile telefonului sunt destul de ascuţite la atingere, ceea ce la utilizare prelungită poate deveni uşor inconfortabil. Totuşi, acest neasjuns este întâlnit şi în cadrul altor telefoane cu capac spate detaşabil.

Pe lângă acestea, consider că, greutatea lui X2 Xtreme este destul de mare, comparativ cu alte telefoane de această dimensiune: cele peste 200 de grame se vor simţi destul de puternic în buzunar, dar şi în timpul utilizării obişnuite.

Un alt aspect deranjant este că uneori, senzorul de luminozitate automată dă rateuri, întrucât ecranul este setat pe luminozitate maximă atunci când aprinzi ecranul şi aceasta scade trepetat până la o valoare suportabilă în decursul a câteva secunde.

Din punct de vedere software, deşi în general interfaţa de utilizare ne-a plăcut, există şi unele deficiente: accesul în App Drawer, care afişează toate aplicaţiile instalate în telefon, se face prin apăsarea unui “buton” amplasat pe marginea din dreapta, între ultimul rând de aplicaţii de pe homescreen şi cele patru aplicaţii permanente din partea de jos. De aceea, uneori se întâmplă să ratezi “ţinta” şi să accesezi din greşeală o aplicaţie alăturată.

Ocazional, luminozitatea automata isi face de cap

Ocazional, luminozitatea automata isi face de cap

De asemenea, eliminarea unei aplicaţii de pe homescreen este complicată: apeşi pe icon până apar opţiunile Delete şi Uninstall, retragi degetul de pe ecran şi apoi faci tap pe una dintre opţiuni. Nu poţi şterge aplicaţii de pe homescreen prin drag&drop, iar la widgeturi este chiar şi mai complicat.

De asemenea, funcţia de aprindere a ecranului prin double-tap este prea sensibilă, astfel că mi s-a întâmplat de multe ori să pornesc display-ul din greşeală în timp ce puneam dispozitivul în buzunar.

Preţ Allview X2 Soul Xtreme şi disponibilitate

Allview X2 Soul Xtreme a fost lansat prin intermediul unui parteneriat cu Telekom, motiv pentru care, cel puţin pentru moment, este disponibil doar în oferta acestui operator de telecomunicaţii, dar şi pe site-ul oficial Allview. Allview X2 Soul Xtreme costă 2200 lei şi este cel mai scump telefon din portofoliul companiei braşovene.

Dacă facem un pic abstracţie de diagonală, cel mai important rival ca specificaţii şi preţ este însă LG G4. Disponibil în prezent pentru 2.300 – 2.400 lei, smartphone-ul LG este ceva mai compact la cei 5.5″ ai săi, dar pe de altă parte are un design mai atractiv, o cameră foto mai bună, este mai uşor şi beneficiază de un brand semnificativ mai puternic.

Piaţa phablet-urilor de top este una destul de diversificată şi pe piaţa din România, iar X2 Xtreme are parte de un rival cu acelaşi preţ, dar cu un brand mai puternic: Nexus 6, realizat de Motorola, costă tot 2.200 lei. Chiar dacă este prezent pe piaţă de aproape un an, Nexus 6 oferă ecran QHD, procesor Snapdragon 805, 3 GB RAM şi 32 GB de memorie internă.

În cazul phableturilor puternice recente, preţurile sunt semnificativ mai mari. De exemplu, un Samsung Galaxy S6 Edge Plus cu ecran de 5.7” costă 3.700 lei, iar un Samsung Galaxy Note 5 costă 3.900 lei.

Nu în ultimul rând, poţi alege şi un Asus ZenFone 2 ZE551ML. Este adevărat că acesta foloseşte un chipset Intel mai puţin performant, însă are un ecran Full-HD de 5.5, 4 GB RAM şi 32 de GB spaţiu de stocare la un preţ semnificativ mai bun: 1.500 lei.

Allview X2 Soul Xtereme are un pret destul de piperat

Allview X2 Soul Xtereme are un pret destul de piperat

Concluzii

Prin X2 Soul Xtreme, brandul Allview atacă segmentul smartphone-urilor şi phablet-urilor premium, însă mişcarea este una cel puţin îndrăzneaţă. Concurenţa pe această piaţă nu este la fel de puternică precum în cazul telefoanelor ieftine cu Android, însă pe de altă parte şi pretenţiile utilizatorilor sunt semnificativ mai mari.

În general, X2 Soul Xtreme a demonstrat performanţe excelente în utilizarea de zi cu zi, aplicaţii multimedia şi jocuri, autonomie bună, iar construcţia şi designul sunt suficient de bine puse la punct pentru a intra în liga de vârf a phabelturilor momentului. Totuşi, este dificil de spus dacă aceste lucruri sunt suficiente pentru a câştiga lupta cu produse similare ale concurenţei, iar aici ne referim în special la Nexus 6 şi Asus Zenfone 2, oferite de asemenea la preţuri competitive, dar şi la modele uşor mai compacte precum LG G4 sau Huawei Mate 7.

Aşadar, una peste alta, ne place Allview-ul X2 Soul Xtreme şi îl considerăm o opţiune de luat în seamă, chit că mai scârţăie pe ici pe colo. Dacă merită însă cumpărat în dauna celorlate variante existente rămâne însă exclusiv la latitudinea voastră.

Nu în ultimul rând, merită să menţionăm că X2 Soul Xtreme este în realitate un smartphone Gionee Elife E8 pe care a fost aplicat brandul Allview.

Pachetul complet in care soseste Allview X2 Soul Xtreme

Pachetul complet in care soseste Allview X2 Soul Xtreme

Pro

  • aspect plăcut şi construcţie de top
  • ecran de calitate
  • performanţe bune în orice aplicaţii
  • autonomie potrivită

Contra

  • dimensiuni şi greutate mari
  • unele imperfecţiuni ale interfeţei personalizate
  • cameră foto definicitară  în lumină scăzută

12 comentarii

  1. ionut

    22 septembrie 2015 la 23:14

    Am acest telefon de aproximativ doua saptamani. Pot sa spun ca este un telefon ok…aplcatiile merg repede, paginile de internet se incarac repede iar bateria tin cam o zi…in medie eu vorbesc 3 ore pe zi, priemsc in medie 20 de mailuri la care si rapsund si nu in ultimul rand stau pe internet…cand astept sa intru undeva.
    filmeaza ok, poti vedea videoclipuri sau filme fara nici o problema.

    Ca minusuri:
    -daca alegi din meniul de setari rapide aplicatia de wifi are faze cand merge are faze cand trebuie sa intri in setarile telefonului si sa-ti alegi de acolo retelele de de wifi gasite;
    -amprenta digitala…sunt momente cand trebuie sa apesi de mai multe ori pana sa deschida telefonul;
    -daca intri in modul extrem, cel putin la telefonul meu, imi da o eroare gen comutarea s-a facut anormal si telefonul trebuie repornit dupa care intra in acest mod;
    -butonul dedicat camerei de fotografiat are faze cand ti degetul doar o secunda si se aprinde camera are faze cand trebuie sa ti apasat 10 secunde si are faze cand poti sa ti apasat si un minut ca nu se deschid;
    -referitor la poze tinand cont ca vorbim de o camera de 24 mp pozele nu sunt stralucite 100%;
    -referitor la cele doua difuzoare…daca ti telefonul pe birou si acesta suna se va auzi un barait daca ma pot exprima asa…daca telefonul suna candil ti in mana se aude ok;
    -refritor la semnele inteligente…eu mi-am ales sa raspund la telefon in momentul im care il duc la ureche fara sa apas peecran…are faze cand merge din prima are faze cand trebuie sa repet aceasta opertiune de cateva ori.

  2. Dan

    15 ianuarie 2016 la 22:47

    Scump pentru specificatii, comparabil cu Redmi Note 3 care e mai ieftin, are baterie mai mare si carcasa unibody de aluminiu :)

    • carp

      8 aprilie 2016 la 21:00

      Ala e slab, ia-l sanatos!!!

  3. Amalia

    12 februarie 2016 la 20:08

    Cum fac sa imi arate istoricu de apeluri???

    • Daniel Popescu

      13 februarie 2016 la 16:28

      Nu mai stiu exact cum este meniul, dar trebuie doar sa intri in aplicatia de telefonie (Phone) si sa alegi lista de apeluri (Logs).

  4. roberto67

    8 aprilie 2016 la 06:50

    Acest tel:Allviewx2xtreme,,,il am luat in rate,de la altex galati.Sunt multumit,de acest tel

  5. roberto67

    12 aprilie 2016 la 06:28

    Am acest tel:de-o 1 Luna zile?Sunt fff.multumit de el.Recomand,e bun pentru a viziona filme si jocurii!La aceii 6 inci,diagonala displey,este facut pentru jocurii,si filme video!Se misca bine brauserul,,,si are multe caracteristiicele acest tel:cu minusuri si plusuri,,,ca orice tel:de top,ce este nou pe piata!Acest tel:este facut,construit,in anul 2015.

  6. Traian

    25 iulie 2016 la 08:57

    Are functie de incarcare wireless?
    Pe capacul din spate (la baterie) are un "receptor" ca telefoanele foarte noi (cu incarcare wireless)

    • Daniel Popescu

      30 iulie 2016 la 11:44

      Nu, nu are incarcare wireless.

  7. daaaa

    15 august 2016 la 22:41

    Alltrash cele mai proaste , a luat taicameu un x2 ca era la reducere la abonament pamant isi instaleaza aplicatii singur telefonul devine complet independent daca il conectezi la net instaleaza singur programe iti apare prono iti apare numai raspunde la nici o comanda concluzia la gunoi si stai departe de Firma ALLTRASH nu ALLView ALLtrash se potriveste mai bine .

    • Daniel Popescu

      20 august 2016 la 11:25

      La prima pornire a telefonului, Google Play Store este setat sa actualizeze automat aplicatiile preinstalate. Tocmai de aceea, la prima conectare la internet, aplicatiile se actualizeaza automat. Functia este activa pe orice smartphone, nu doar pe Allview.

  8. Flory

    9 martie 2017 la 16:12

    Produsul acesta este super , este mare subtire, numai bun pentru filme, jocuri, avand o memorie de 64 de gb parerea mea este ca e suficient sa iti stochezi toate amintirile tale pe el. am testat un produs ca acesta la un amic si functioneaza impecabil, jocurile merg foarte fluent pe el, nu se blocheaza de loc, iar camera de 24 de mp este uimitor de clara

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri