GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

iPhone 4S vs Samsung Galaxy S2 vs HTC Sensation – Care este regele?

Autor: Echipa Giz.ro

Lupta pentru supremaţie în gama de top a smartphone-urilor a primit săptămâna trecută un nou membru, o dată cu lansarea lui Apple iPhone 4S.

Primit preponderent cu răceală de cele mai multe publicaţii de specialitate, întrucât nu aduce elemente de noutate cu adevărat semnificative (vezi şi comparaţia directă realizată de Giz), iPhone 4S nu poate fi însă exclus din lupta celor mari şi intră în competiţie directă cu telefoanele de top Samsung Galaxy S2 şi HTC Sensation.

Poate însă Apple să se infiltreze în această luptă prin dotările tehnice superioare oferite de noul model sau preţul mai mare va avea un impact major asupra deciziei de achiziţie?

Galaxy S2, iPhone 4S si Sensation, cele mai bune smartphone-uri ale momentului

Construcţie şi design

Când vine vorba de design, Apple câştigă întotdeauna, iar iPhone 4S nu face excepţie. Vorbim de exact acelaşi aspect vizual ca şi în cazul lui iPhone 4 şi de un spate din sticlă, pe când Galaxy S2 este realizat integral din plastic. Undeva la mijloc din acest punct de vedere este Sensation, realizat dintr-un aliaj de metal şi plastic.

În privinţa dimensiunilor, iPhone 4S este din nou câştigător, întrucât este mai scurt cu peste un centimetru, în primul rând datorită ecranului mai mic. Modelul american cântăreşte 140 de grame, puţin sub cele 148 grame ale lui HTC Sensation, dar mult peste cele 116 grame ale lui Galaxy S2.

iPhone 4S are un usor avantaj in fata rivalilor

Dotări tehnice

Prima diferenţă majoară apare la nivelul display-ului, acolo unde iPhone 4S beneficiază de cel mai mic ecran (3.5”), dar de cea mai bună rezoluţie: 640×960 pixeli. În plus, Retina Display este mai performant inclusiv decât Super AMOLED-ul prezent pe Galaxy S2 şi, mai ales, S-LCD-ul lui Sensation. Ultimele două telefoane beneficiază de ecrane cu diagonala de 4.3”, însă la capitolul mărimii totul ţine de gusturi.

iPhone 4S beneficiază de un procesor dual-core A5 cu frecvenţa de 1 GHz. Sensation si Galaxy S2 ies în evidenţă prin procesorul dual-core de 1.2 GHz, însă dintre cele trei modele cel prezent pe iPhone 4S este considerat uşor mai puternic decât celelalte, în ciuda frecvenţei mai scăzute.

Cea mai generoasă memorie internă este oferită tot de iPhone 4S prin versiunea de 64 GB, în timp ce Galaxy S2 se opreşte la 32 GB, iar Sensation are doar 1 GB, la care se adauga însă un card microSD de 8 GB.

Galaxy S2 ramane in top, dar are unele minusuri fata de iPhone 4S

Conectivitatea este foarte asemănătoare la toate cele trei modele: 3G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPRS, EDGE, bluetooh 3.0 şi microUSB, iar Sensation are un mic avantaj prin faptul că suportă viteze de download de până la 21 MBps în 3G, comparativ cu cei 14 Mbps oferiţi de rivali.

Toate cele trei telefoane beneficiază de camere foto de 8 MP cu înregistrare video în format HD 1080p, însă iPhone 4S are şi aici câteva avantaje: realizează pozele mai rapid, iar clipurile video au stabilizator de imagine. Partea negativă este rezoluţia de numai 0.3 MP oferită de camera foto frontală.

Sistem de operare

iPhone 4S mizează pe noul sistem de operare iOS 5 şi pe comenzile vocale oferite de Siri. Oferta rivalilor vine la pachet cu Google Android 2.3, care cât de curând va putea fi upgradat la Ice Cream, însă şi aici sunt diferenţe: HTC are o bună reputaţie prin interfaţa proprietară HTC Sense, în timp ce sud-coreeenii mizează pe TouchWiz.

Este greu să desemnăm un câştigător la această categorie, întrucât părerile sunt extrem de împărţite în privinţa celui mai bun sistem de operare pentru smartphone-uri.

HTC Sensation, o alegere inspirata, dar nu neaparat singura posibila

Preţ

Lucrurile sunt mult mai simple în privinţa preţurilor, iar spre deosebire de acum câteva luni acestea sunt în scădere. Astfel, HTC Sensation costă 2.150 lei, în timp ce Samsung Galaxy S2 este disponibil pentru 2.100 lei în versiunea de 16 GB.

iPhone 4S nu se poate lupta cu rivalii săi la acest capitol. Telefonul Apple va costa 630 EUR la liber, astfel că în România estimăm preţuri de pornire de 2.700 lei, poate chiar 2.800 lei.

Concluzii

Lupta în segmentul de top al telefoanelor mobile este foarte strânsă, însă aparent surprinzător câştigător “la mustaţă” este iPhone 4S. Are dimensiuni mai reduse, o platformă hardware cel puţin la nivelul rivalilor, o cantitate mai mare de memorie internă în versiunea de top, viteză decentă de dowload în 3G şi facilitaţi software superioare pentru camera foto.

Comparaţiile se opresc însă brusc când vine vorba despre raportul calitate/preţ, întrucât iPhone 4S va fi cu peste 25% mai scump decât Galaxy S2 şi HTC Sensation. În ciuda avantajelor minore pe care le are iPhone 4S, diferenţa prea mare de preţ nu pare să justifice decizia de a merge pe mâna americanilor.

Cu toate acestea, Apple tocmai a anunţat că a înregistrat un milion de precomenzi pentru iPhone 4S în numai 24 de ore. Semn că, în ciuda preţului ridicat, Samsung şi HTC au motive de îngrijorare.

34 comentarii

  1. Constantin

    13 octombrie 2011 la 16:16

    Se pare ca disputa firmelor ce produc smatfonuri,s-a raspandit si in mass media.As fi preferat sa constat ca exista fairplay,insa cum se vede in acest caz,miroase a unsoare de verzisori!Comparativul aratat mai sus este o gluma ,,bine intentionata”evident pt.a ridica stacheta brandului Apple.Mai corect ar fi fost,sa etaleze specificatiile ultimilor generatii,respectiv SAMSUNG GALAXY 2 HD LTE,lansat cu oluna inainte fata de IPhone 4S si atunci cei ce citeau acest articol,ar fi vazut ca Samsung este cu cel putin o clasa mai sus!Nu mai zic despre samsung 3 ce va apare in curand,cred ca le va da dureri de cap celor de la Apple!.

    • Daniel Popescu

      13 octombrie 2011 la 17:18

      Samsung Galaxy 2 HD LTE nu a fost inclus in acest comparativ din doua motive: in primul rand, nu a fost inca lansat pe piata si nu se cunosc preturile, iar in al doilea rand se va comercializa doar pe piata din Coreea de Sud.

      Primul motiv este valabil si pentru Samsung Galaxy 3, care nici macar nu a fost anuntat oficial si va fi lansat, probabil, in prima jumatate a anului 2012, nicidecum „in curand”.

      Partea cu „verzisorii” nici macar nu merita o replica.

    • Anonim

      16 octombrie 2011 la 13:05

      Esti prost,informeazata inante sa postezi,cauta pe net sa vezi ca iphone 4s este cel mai rapid si puternic smartphone la ora acuala sau uitate la benchmarkurile facute si o sa vezi ca iphone 4s castiga la toate.

      • neimportant

        14 martie 2012 la 20:52

        se pare ca nu ai habar cat de bun este samsung galazy s2 ! este cel mai bun smarthphone din lume

    • robert

      1 decembrie 2011 la 17:32

      Nu inteleg de ce te oftici atata, in primul rand iphone primul smartphone, samsung niste chinezarii din plastic care copiaza sa nu uitam cate modele samsung au aparut pana la galaxy s daca le pun unu langa altu faci km de replici iphone ;) cu asta am spus tot, probabil ca tu o sa mai comentezi cine stie ce etc dar sa fie la tine

      • Alex

        8 mai 2012 la 12:00

        Chinezarii? Nu cred ca stii faptul ca iphone(Apple)care este un brand american, nu are nimic in el `american`…ci chinezarii…si inca o informatie…iPhone are multe piese de samsung.

        Nu zic nimic nici de unul nici de altul pentru ca ambele sunt telefoane excelente…dar macar sa nu injosim pe unul in favoarea altuia ca nu are rost! nu va inteleg cu `ala e mai tare ca alalalta` sau `ala e chinezarie` sau prostii de genu. Spun inca o data ca ambele telefoane sunt bune. Eu am galaxy s2 si e un telefon impecabil dar nu subestimez iphone-ul.

        ASA CA…nu mai va chinuiti sa o dati cu `e mai tare ala sau ala`…

  2. Constantin

    13 octombrie 2011 la 19:16

    Motivatia pe care o afisezi pare plauzibila insa am sa dau un exemplu din alt domeniu, care poate fi relevant pt. toate celelalte:-In avampremiera deschiderii unui salon auto,mass-media de profil si nu numai „tuna si fulgera”pe subiect,cautand sa scoata in evidenta cele mai…!Probabil ca nu numai subsemnatul,a observat ca nici nu s-au deschis portile acelui eveniment ca pe str.Bucurestiului,deja se pot vedea premiere.In concluzie cei ce sunt interesati,apeleaza la internet si in lipsa de timp,va da crezare site-lui cel gestionati.Ce conteaza unde si cand apare(din moment ce se produce)cei ce vor sa investeasca vor sa aiva o informare corecta si impartiala.Momentul cand trebuie sa ofaca ramane la latitudinea lui,NU! In concluzie,ai dreptul sa informezi si sa-ti dai cu parerea in mod corect altfel se duce de rapa deontologia!

  3. Victor

    15 octombrie 2011 la 15:00

    Am deschis pagina sperand sa fie o comparatie obiectiva si am gasit altceva.Nu numai ca esti fanboy apple(nu ca ar fi ceva rau dar trebuia sa incerci macar sa fi obiectiv) dar mai si gresesti flagrant la unele lucruri.Ca exemplu :

    ” iPhone 4S beneficiază de un procesor dual-core A5 cu frecvenţa de 1 GHz, aceeaşi putere fiind oferită şi de unitatea care propulsează Galaxy S2. Sensation este în evidenţă prin procesorul dual-core de 1.2 GHz ”

    In cazul in care nu stiai Galaxy S2 are tot 1.2ghz : Dual-core 1.2GHz ARM Cortex-A9 processor, Mali-400MP GPU, Exynos chipset

    Sfatul meu prietenesc e sa fii mai atent cand incerci o comparatie , de obiectiv am vazut ca nu poate fi cazul.

    Cu respect Victor.

    • Daniel Popescu

      16 octombrie 2011 la 18:36

      Multumesc pentru atentionare, am corectat greseala.

      Am ras cu pofta la acuzatia ca sunt fanboy Apple! Daca ai citit anumite articole de pe site, ai fi aflat ca nici nu se pune problema despre asa ceva.

      E dreptul tau sa ma consideri subiectiv, dar ce spui de rezultatele benchmarkurilor la care a fost supus iPhone 4S? Probabil ai aflat deja de rezultatele: http://www.anandtech.com/show/4951/iphone-4s-preliminary-benchmarks-800mhz-a5-slightly-slower-gpu-than-ipad-2

      Parerea mea subiectiva despre duelul asta am spus-o si la capitolul Pret: iPhone 4S este cel mai bun, dar nu atat de bun incat sa justifice pretul foarte mare comparativ cu Sensation si Galaxy S2. Daca ar trebui sa-mi cumpar unul dintre cele trei telefoane, as avea de luat o decizie foarte dificila intre Galaxy S2 si Sensation.

  4. Sorin

    18 octombrie 2011 la 12:54

    As dori sa stiu si eu prin ce este superior ecranul Retina celui SuperAmoloed Plus!?

  5. alin

    25 octombrie 2011 la 15:13

    din pacate comparatiile astea includ doar design,pret,SO, dotari tehnice…dar nimic despre aplicatiile disponibile, ca degeaba iti cumperi smart phone daca nu ai aplicatii de calitate. daca s-ar face o asemenea comparatie s-ar vedea cine e castigatorul detasat

  6. sasy

    21 noiembrie 2011 la 00:38

    Samsung S2 ESTE CEL MAI BUN TELEFON DIN STORIA TELEFOANELOR.
    Cand vine galaxy s3 o sa fie prapad pt iphone.

    • andrey

      12 martie 2012 la 21:51

      stai linistit ca o sa apara si iphone 5:) nu ramane asa

  7. Andrei

    26 noiembrie 2011 la 03:45

    Sasy @.. Dupa ce vine galaxy s3, pe urma vine Iphone 5 si le da maxim =))))) ;)

    • CATA

      27 noiembrie 2011 la 17:54

      SI ASA MAI DEPARTE…..GALAXY S4…..IPHONE 5…..GALAXY S5……..IPHONE 5S…..GALAXY S6…..IPHONE 6….ARE ROST SA CONTINUAM ? ORICUM APPLE II MIEZU’ !!!

  8. MrV

    28 noiembrie 2011 la 11:41

    cea mai penibila comparatie de pana acum scrisa de cineva care inca e in generala si care nu poate sa scrie doua cuvinte legate. si mai e si mare fan apple. penibil.

  9. Vely

    11 decembrie 2011 la 02:44

    Intre ele sunt diferente mici fiecare dar fiecare isi da cu parerea uitanduva la detalii dar cine a tinut in mana acele telefoane ar sti care si cu ce e mai bun dar in privinta mea iphone 4s este superior ecranul retina este cel mai bun display scos de pe piata,fiecare telefon are farmecul lui pana la urma degeaba sunt celelate mai bune acum se cumpara ce este in trend nu ce este mai bun ! Ps:Cine a avut iphone nu a mai putut schimba telefonu pur si simplu te indragostesti de el :) bafta

    • razvan

      29 decembrie 2011 la 22:46

      Aici ai dreptate.AM avut de la iPhone 3G si acum am ajuns la 4S.Daca ai avut un iPhone,nu te mai dezlipi de el si nu te tine inima sa il schimbi decat cu un iPhone superior.Mai ales la 4S .4S-ul te inca doar tinandu-l in mana si stiind ca ai atatea resurse.Cezar ma leg putin si de tine.Ai trecut la samsung?Ma bucur pentru tine dar sper ca nu are Android,un sistem de operare prost,copie de la Mac,se blocheaza,ii trebuie restarturi periodice s.a.m.d.Spre deosebire de Android,iOS-ul nu se poate bloca oricat de balalau ai fi tu ca om,ultimul prost,apesi Home Button si redeschizi aplicatia daca sa zicem ti se pare ca se incarca greu si zici tu ca s-a blocat.512 mb ram de la Apple sunt deajuns.De ce sa aiba 4s-ul 1GB de ram?Ca sa scoata s2-ul de pe piata complet la orice capitol?

      • marius

        21 februarie 2012 la 13:46

        Am fost fan mac, primul pc pe care am puus mana era un mac clasic 2 (asta prin 92), dar din pacate ifonul a ajuns un must be afisat de toti cocalarii, motiv pentru care prefer ingineria pura oferita de s2

      • m

        3 mai 2012 la 17:05

        Aici gresesti, iar comparaţia er între telefoane, nu sistemele de operare. Asta e o altă poveste.

  10. cezar

    27 decembrie 2011 la 21:23

    sa intelegem ca esti fan apple?:)) nu te supara esti prostut
    am avut iphone si am trecut la samsung, face-ti lucrul acesta..o sa imi multumiti…

  11. webmaster

    31 ianuarie 2012 la 16:33

    s 2 cel mai bun

  12. DarkMac

    11 februarie 2012 la 00:58

    Nu inteleg de ce trebuie sa fiti asa de drastici in declarati „esti prost, esti prostu” etc.
    Tipic omului ce nu are argumente cu care sa lupte.
    In fine, pe scurt: articolul din pacate intr-adevar nu este NICI pe departe un review ci mai degraba o reclama la Apple. Lucrez cu apple de zeci de ani (notebook-uri, statii, telefoane, etc.) si dpdv al design-ului Apple este de departe numarul 1. Problema intervine, cum de altfel bine a remarcat cineva, atunci cand, tinand cont ca e un smartphone, apelezi la aplicatiile ce le poti avea/folosi pe telefon. Ei bine, de departe Android ofera mult mai multa libertate in acest domeniu si puse una peste alta orice telefon Android depaseste un IOS/Apple pur si simplu la categoria pentru care a fost creat: Utilitate.

    • Daniel Popescu

      11 februarie 2012 la 19:03

      Reclama pentru Apple? Cred ca glumesti. Articolul prezent este doar o comparatie la nivel de hardware intre cele mai bune telefoane ale momentului.

      Despre Android si iOS sunt multe de spus, insa nu sunt de acord cu tine ca Android depaseste iOS. iOS este mult mai fluent si usor de utilizat decat Android, iar la capitolul aplicatii gasesti mult mai multe aplicatii utile pentru iOS decat pentru Android.

      Si spun asta din postura unui utilizator Android care simte lipsa unor aplicatii cu adevarat utile si bine construite.

      Un articol mai amplu despre iOS vs. Android poti sa citesti aici: https://www.giz.ro/software/ios-5-vs-android-icecream-sandwich-4-vs-windows-phone-7-5-mango-13082/

  13. alexandru

    14 aprilie 2012 la 16:38

    Iphone este cel mai mare cac.t! Se stie ca S2 este cel mai Tare!!!

  14. Roby

    24 aprilie 2012 la 11:24

    cel mai prost review pe care l-am citit pana acum , dupa zeci de comparatii. Cel care face evaluarea este „tine cu iPhone” pe fata, peste tot se pot vedea ca „+” urile de la Samsung si HTC se trec cu vederea , in timp ce diferenta de 200 de euro la pret , tinde sa fie trecuta cu vederea cand vine vorba de iPhone 4S.
    Deci acum 1-2 ani ecranul cel mai mare castiga la orice categorie. Acuma iPhone e mai grozav , pentru ca are cel mai mic ecran, DAR cu rezolutie un pic mai mare (este mai recent) Du-te ba la oile tale.
    Orice este mai bun la rivali este mentionat ca „un mic avantaj”.
    Din cate am eu habar, procesoarele iPhone sunt fabricate tot de Samsung. Dar cel de pe iPhone4s este „considerat” mai rapid- pentru ca e iPhone desigur.
    Si la concluzii se manca rahat cu polonicul cad se eununta ca iPhone are „Are dimensiuni mai reduse, o platformă hardware cel puţin la nivelul rivalilor, o cantitate mai mare de memorie internă în versiunea de top, viteză decentă de dowload în 3G şi facilitaţi software superioare pentru camera foto” – pai in versiunea de top iPhone4s costa dublu decat oricare din ele.

  15. Liviu

    1 mai 2012 la 18:56

    sunt posesorul unui samsung galaxi S2 (android 4.0.3) , fiul meu are Iphone 4S, m-am jucat si am facut multe teste cu cele doua telefoane. Am tras cateva concluzi:
    1 camera foto de la Iphone este mai rapida si are culorile mai naturale decat cel de la samsung.
    2 iphone 4s este mai rapid decat samsung G2, buteaza mai rapid si paginile web se incarca mult mai repede decat la Samsung S2.
    3 semnalul de la telefon este mai bin la iphone 4s decat la samsung S2, cu cel putin o linie . Am fost intr-o zona montana din retezat si nu aveam semnal la samsung S2 dar la Iphone aveam o linie si am putut vorbi…asta spune ceva, nu?
    4 Bateria tine mai mult la iphone 4S decat la samsung S2, folosite impreuna la aceleasi aplicatii. la iphone 4S bateria tine 2 zile folosit pe net si jucandu-ma cu el , iar la samsung S2 m-a tinut 1 zi.
    5 softul de la iphone 4s este mult mai bun si cizelat decat cel de la samsung , android. aplicatiile sunt mult imbunatatite si se cupleaza ca si o manuse cu Iphone 4s , pe cand la samsung nu este asa….multe aplicatii sar multe fara rost si cam greoi se descurca cu ele.
    6 am instalat Igo (aplicatie de navigatie) pe ambele telfoane, si la samsung s2 vocea ioanei se aude cu ezitare si semnalul de satelit este destul de greu prins , iar la anumite intersectii te anunta cu intarziere( prea aproape de intrarea in intersectie) , La iphone 4s acest lucru nu se intampla, merge foarte bine, semnalul GPs este ok, si ruleaza perfect.
    7 Materialele din care sunt facute aceste telefoane: iphone 4s are materiale de calitate, este robust , desi mai greu decat samsung s2 este foarte compact. La samsung S2 iti da impresia de un telefon facut pe vapor…un plastic destul de urat, subtire , fara a fi destul de prelucrat, si pare un telefon de mana a doua.
    8 desi are un ecran mai mare si culorile sunt mai vi la samsungS2 , totusi in soare si afara se vede destul de rau in comparatie cu Iphone 4s.La sistemul de navigatie folosite (IGO) pe Iphone se vede mult mai bine in soare decat pe samsung S2.
    9 softul de la Iphone mi se pare ca este cu mult mai bun , compact si mai rapid decat la Samsung S2. Actualizarile de soft si interfata de lucru cu calculatorul este mult mai buna la Iphone decat la samsung S2.
    10 In concluzie Iphone $s este cu mult superior fata de Samsung Galaxi S2.Cu prima posibilitate voi schimba telefonul cu Iphone 4s sau urmatorul din serie Iphone 5.Nu am scris acest articol fiindca sunt fan apple, sau ca folosesc acest telefon iphone 4s . Folosesc Samsung Galaxi S2, fiindca am citit pe net ca sunt foarte bune si ca merita pretul. Nu m-a convins acest lucru. Daca nu aveam un iphone 4s in familie ca si reper de comaratie , ramaneam cu gandul ca samsung galaxi S2 este cel maai bun.din pacate nu este asa…Multa reclama pentru un produs samsung. acest lucru inseamna bani si marketing!

    • Alex

      8 mai 2012 la 12:13

      interesant…si te cred pe cuvant dar…si eu am samsung gs2 si un verisor are iphone4s si vrea sa isi schimbe telefonul intr-un samsung gs2 tocmai pentru ca este nemultumit din cauza a ceea ce ati scris dumneavoastra de iPhone4s. exact pe dos…nu in totalitate ci undeva la 85-90% din ce ati scris.

      Ciudat…dar cred ca conteaza si unde sunt facute…adica asa gandesc. Cred ca un Mercedes facut la mama lui acasa e mult mai bun si atent lucrat decat unul facut in turcia…nu stiu…zic si eu ca ar trebui sa tinem cont…stric parerea mea!

  16. Mihai

    24 mai 2012 la 03:36

    Știți in ce consta diferenta greutatii telefoanelor galaxy s2 si iPhone 4s? In calitateeeeeeeee. Si cu cat mai greu cu atâta mai bun. Si ce design au astia de la Apple. Si ce vizionari sunt. Deschizatori de drumuri…restul doar ii copiaza. O fac destul de bine. Dar odată ce folosești un produs Apple pur si simplu nu poți sa te despărți de el. Sunt posesor de iPhone 4s si m-am îndrăgostit de el la prima vedere. Simt ca nu l-as putea înlocui cu nici un alt telefon, lucru pe care nu l-am experimentat cu alte telefoane, deși am avut si nokia si samsung, dar odată ce pui mana pe un iPhone nu te mai poți despărți de el. Așa ca… Numai bine. (cei de la Apple au reușit sa câștige si simpatia oamenilor, nu numai banii lor).

  17. Eduuard

    31 mai 2012 la 18:37

    vad ca va contraziceti in functie de ce telefon detineti voi :)) ..
    hai sa va spun parerea mea( care detin…si iphone 4s si galaxy s2)
    – mie unu imi place mult mai mult iphonul 4s ..incepand de la aspect pana la perfomarta…ce il „dezavantajeaza” e marimea displayului!!!
    – nici samsungul nu e un telefon prost…am destule aplicati ..si merge brici …
    dar ca telefon pentru mine tot iphonul ramane..!!!

  18. bogdan

    3 august 2012 la 12:27

    Eu am iphone 4s si sunt foarte multumit de el.Dar spun sincer ca unchiul meu are samsung galaxy s2, si l-am comparat cu iphone 4s…. Atunci am fost dezamagit de iphone. Samsungul mi sa parut mult mai bun….

  19. EUGEN

    11 iunie 2014 la 16:10

    Eu am un Samsung S2 Plus si imi vede doar 4 GB memorie interna in loc de 8 GB. De ce nu imi vede 8?

    • Daniel Popescu

      12 iunie 2014 la 17:12

      Pentru ca 4 GB sunt ocupati de sistemul de operare. Ai 8 GB de memorie, dar numai 4 GB liberi.

  20. Eugen

    12 iunie 2014 la 17:16

    Multumesc pentru raspuns.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri