GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Cele mai bune filme de comedie în 2021: Jumanji 2, Men in Black: International sau Stan & Ollie

Autor: Echipa Giz.ro


Următoarea perioadă se anunţă una plină de veselie în sălile de cinema din România, datorită numeroaselor filme de comedie anunţate. În acest articol vom vorbi tocmai despre cele mai bune filme de comedie aşteptate pentru acest an.

Spre deosebire de alţi ani, numărul comediilor programate să apară la cinema nu este chiar atât de mare, însă există câteva titluri foarte atractive care vor umple sălile şi vor genera râsete în hohote alături de prieteni.

În plus, există unele filme de comedie care pot fi catalogate şi drept filme de acţiune prin prisma poveştii din spatele lor, în timp ce altele sunt filme de animaţie cu eroi deja îndrăgiţi de cei mici.

Indiferent ce tip de comedie îţi place, suntem sigur că vei găsi câteva filme interesante la care să râzi alături de prieteni în acest an. Prin urmare, citeşte în continuare principalele detalii ale filmelor de comedie şi vezi cele mai noi trailere cu filme de comedie.

Cele mai bune filme de comedie din 2021

Anul 2019 este destul de bogat în filme de comedie, însă noi am făcut o selecţie reprezentativă pentru a-ţi uşura misiunea de a alege peliculele potrivite. Reţine că pe parcursul anului ar putea fi anunţate şi alte filme de comedie pe care nu le regăseşti pentru moment în această listă.

Zombieland 2

Lansat acum un deceniu, Zombieland a fost un succes incontestabil, iar scenaristul Paul Wernick și actorul Woody Harrelson și-au exprimat chiar de atunci dorința de a face într-o zi o continuare. Urmând să fie lansat pe 11 octombrie, ziua aniversării a zece ani de la lansarea primului Zombieland, filmul promite să fie cel puțin la fel de bun.

Avându-i în rolurile principale pe aceiași actori, adică Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone și Abigail Breslin, filmul îl va readuce și pe Bill Murray, care va juca tot o versiune fictivă a propriei persoane. Pe lista actorilor vor figura și  fostul partener Dan Aykroyd din Ghostbusters, și acesta urmând să dea viață tot unei versiuni romanțate a actorului real, și Zoey Deutch. Nu există detalii despre scenariu, puținele informații vorbind doar despre noi tipuri de zombie și noi încercări.

zombieland-2-date

Jumanji 2

Un amestec inteligent de aventură, acțiune și comedie, Jumanji s-a bucurat acum doi ani atât de aprecierea publicului, și implicit de încasări bune, cât și de aprecierea criticilor. Ideea unei continuări nu a întârziat să apară, iar către finalul anului ne vom putea delecta cu un nou set de aventuri și întâmplări.

Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart, Jack Black și Nick Jonas își vor relua rolurile din primul film, pe lista distribuției mai apărând însă acum și Danny DeVito și Danny Glover, regia și scenariul fiind și ele asigurate de aceeași echipă. Conform unei declarații făcute de Karen Gillan, finalul alternativ al primei părți a lăsat deschisă poarta scenariului pentru această a două parte, însă alte detalii sunt necunoscute în acest moment.

jumaji_2

Wine Country

Scris și regizat de către Amy Poehler, aflată la primul său test major deoarece cunoscuta actriță de comedie a mai colaborat în trecut în producțiile TV, Wine Country este o producție Netflix care le va avea în rolurile principale pe Maya Rudolph, Ana Gasteyer, Rachel Dratch, Tina Fey și, evident, pe ea însăși.

Conform succintei descrieri oferite de Netflix, filmul este o comedie care are în prim plan un grup de vechi prietene care se întâlnesc în Napa, California pentru a sărbători ziua de naștere a uneia dintre ele. Cum filmul este clasificat R, ne așteptăm la un umor ceva mai dur cu conotații sexuale și expresii tari.

wine_country

Bill & Ted Face the Music

Seria de filme Bill & Ted a debutat în 1989 cu Bill & Ted’s Excellent Adventure, a continuat apoi cu Bill & Ted’s Bogus Journey în 1991 și a generat un serial de desene animate și un serial TV în aceeași perioadă, însă a trebuit să aștepte 20 de ani pentru a primi o continuare în adevăratul sens al cuvântului.

Filmul îi va avea ca actori principali pe aceiași Keanu Reeves și Alex Winter. Adolescenții care au călătorit în timp și au încercat să împlinească profeția conform căreia doar ei pot salva Universul cu ajutorul muzicii au ajuns între timp niște indivizi banali de vârstă mijlocie care tot nu și-au îndeplinit visele și tot nu au reușit să compună piesa muzicală supremă. Din păcate, personajul Rufus nu se va întoarce pe marele ecran deoarece George Carlin, cel care i-a dat viață, a decedat iar producătorii au refuzat să atribuie acest rol altcuiva.

bill-and-ted-face-the-music

Men in Black: International

Faimoasa serie de comedie science-fiction se întoarce pe marile ecrane în 2019 cu o continuare și un spin-off care nu îi mai are în distribuție pe faimoșii Will Smith și Tommy Lee Jones. Acțiunea are loc undeva după Men in Black 3, eroii fiind nevoiți atât să lupte cu extratereștrii deloc binevoitori, cât și cu un personaj infiltrat în organizație.

Filmul îi are în rolurile principale pe Chris Hemsworth, Tessa Thompson și Liam Neeson, în timp ce Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall și Emma Thompson (Agent O din MiB 3) vor apărea în roluri secundare.

Flarsky

Regizorul Jonathan Levine, cunoscut probabil cel mai bine pentru The Wackness și 50/50, ne propune o comedie romantică promițătoare care are în prim plan un jurnalist șomer cu o stil de viață auto-distructiv care se (re)îndrăgostește de cea care i-a fost babysitter, dar care acum este una dintre cele mai faimoase, inabordabile și puternice femei din lume.

Rolul jurnalistului nefericit este interpretat de către Seth Rogen, în timp ce ținta pasiunii lui sentimentale este Charlize Theron. În alte roluri îi mai găsim pe Alexander Skarsgård, Andy Serkis și Bob Odenkirk.

Flarsky

Stan & Ollie

Un film nu doar de comedie, pe care o amestecă și cu drama, ci și despre comedie, filmul are ca subiect ultima perioadă de activitate a faimosului cuplu de comici Laurel și Hardy, sau Stan și Bran cum le spunem noi în România. Acțiunea are loc în 1953, când faimosul cuplu pornește într-un turneu în Regatul Unit și Irlanda pentru a găsi resursele materiale și profesionale pentru o adaptare comică a faimosului Robin Hood.

Filmul îi are în rolurile principale pe John C. Reilly și Steve Coogan , rolul soțiilor acestora fiind interpretate de Shirley Henderson și Nina Arianda. Deoarece filmul a fost prezentat de trei ori în cadrul unor audiențe restrânse către finalul lui 2018, avem deja impresiile unor critici și se pare că avem de-a face cu un film care nu trebuie ratat.

Where’d You Go, Bernadette

Bazat pe romanul cu același nume scris de Maria Semple și publicat în 2012, filmul urmărește povestea unui arhitect agorafobic pe nume Bernadette Fox care dispare fără urmă chiar atunci când întreaga sa familie trebuia să plece într-o excursie în Antarctica. Be, fiica sa în vârstă de 15 ani, pornește pe urmele mamei sale și reconstituie încetul cu încetul un trecut tumultuos și dramatic.

Rolul lui Bernadette este jucat de Cate Blanchett, în timp ce fiica sa este jucată de Emma Nelson, aflată la primul ei rol important, în distribuție mai găsindu-i pe Judy Greer, Laurence Fishburne și Billy Crudup.

Concluzii

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune filme de comedie care vor apărea pe marile ecrane în următoarea perioadă. Este în foarte posibil să-ţi placă şi alte genuri de filme, motiv pentru care te ajutăm şi cu o selecţie de filme bune grupate pe categorii:

Cele mai bune filme de comedie din 2018

Anul 2018 este destul de bogat în filme de comedie, însă noi am făcut o selecţie reprezentativă pentru a-ţi uşura misiunea de a alege peliculele potrivite. Reţine că pe parcursul anului ar putea fi anunţate şi alte filme de comedie pe care nu le regăseşti pentru moment în această listă.

The Spy Who Dumped Me – premieră în 3 august 2018

Două prietene bune, Audrey și Morgan se pomenesc implicate într-o acțiune sub acoperire după ce un fost prieten al primei dintre ele ajunge la ușa lor cu o întreagă echipă de asasini profesioniști pe urmele lui și dezvăluie că a fost dintotdeauna un spion care lucrează pentru guvern.

Producția Liongate are o distribuție bună, pe lângă rolurile principale interpretate de Mila Kunis și Kate McKinnon, pe lista actorilor regăsindu-i și pe Gillian Anderson și Justin Theroux.

the-spy-who-dumped-me

Holmes and Watson – premieră în 9 noiembrie 2018

O reinterpretare umoristică a aventurilor faimosului detectiv și nelipsitului său partener imaginați de Arthur Conan Doyle, filmul nu ne dezvăluie prea multe în acest moment, însă se pare că vom avea parte mai degrabă de un mixaj de subiecte tradiționale decât de tratarea unei singure cărți din colecția Sherlock Holmes.

Distribuția este bună, pe ea regăsindu-i pe Will Ferrell (Holmes), John C. Reilly (Holmes), Ralph Fiennes (Moriarty) și Hugh Laurie (Mycroft). Regia este semnată de Etan Cohen, pe care-l știm pentru producțiile anterioare Tropic Thunder, Madagascar 2 și Men in Black 3.

holmes-and-watson-2018

Game Night – premieră în 23 februarie 2018

O comedie neagră presărată cu acțiune și suspans, Game Night prezintă întâmplările prin care trec fără voie un grup de prieteni. Rutina întâlnirilor regulate pentru jocuri de societate se transformă într-un film de acțiune atunci când are loc o crimă iar cei șase se văd nevoiți să o rezolve.

Printre actori îi găsim pe Rachel McAdams , Jason Bateman, Kyle Chandler și Jesse Plemons.

Super Troopers 2 – premieră în 20 aprilie 2018

Partea a doua a comediei Super Troopers din 2001, aceasta este produsă de aceeași echipă de comedie Broken Lizard, adică Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, Steve Lemme, Paul Soter și Erik Stolhanske.

În centrul acțiunii sunt aceiași cinci polițiști locali trăzniți, aceștia fiind nevoiți să aibă în grijă o nouă secție de poliție rutieră într-o zonă de frontieră disputată de Canada și Statele Unite.

Blockers – premieră în 6 aprilie 2018

Trei adolescente fac un pact prin care se angajează să facă dragoste pentru prima oară în noaptea petrecerii de absolvire a liceului. Planul lor ajunge la urechile părinților, iar aceștia se văd nevoiți să pună la cale o complexă operațiune secretă casnică prin care le vor opri pe acestea să onoreze termenii înțelegerii.

Filmul este regizat de Kay Cannon, pe care o știm pentru serialele 30 Rock și New Girl, iar distribuția în conține pe Leslie Mann, Ike Barinholtz și John Cena.

Mamma Mia! Here We Go Again – premieră în 20 iulie 2018

Continuarea filmului Mamma Mia din 2008, acesta păstrează aceeași combinație de comedie romantică și film muzical. Sophie este acum administratorul vilei grecești după moartea mamei sale, iar atunci când rămâne însărcinată, prietenii încearcă să o încurajeze și fac o incursiune în trecut unde trec în revistă viața Donnei, care și ea a trebuit să răzbată în viață atunci când a rămas însărcinată când era încă minoră și nu avea o mamă care să o ajute și ghideze.

Pe lista actorilor îi găsim pe Amanda Seyfried, Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Andy Garcia și Cher.

Half Magic – premieră în 23 februarie 2018

O comedie care încearcă să prezinte partea amuzantă a luptei unor feministe cu o lume a bărbaților, Half Magic este debutul regizoral și scenaristic al actriței Heather Graham.

Eroinele filmului încearcă să răzbată într-o lume pe care o consideră ostilă, iar alianța pe care-o fac le poartă pe un drum presărat cu muncă, prietenie, sex și umor către înțelegerea propriilor persoane dar și pe înțelegerea celor din jur, fie ei femei sau bărbați.

Gringo – premieră în 9 martie 2018

Un amestec promițător de comedie neagră și acțiune, Gringo îl are în prim plan pe omul de afaceri Harold Soyinka, care călătorește în Mexic în interes de afaceri. Acesta este nevoit să se confrunte cu partenerii de afaceri dubioși de acasă, cu șefii lumii interlope din Mexic și cu un mercenar cu probleme și întrebări existențiale și este pus în situația alegerii între viața onestă dusă până atunci și cea a unui criminal pus pe lista celor mai căutate persoane.

Distribuția îi include pe David Oyelowo, Charlize Theron, Amanda Seyfried și Thandie Newton.

1 comentariu

  1. Andrei

    12 februarie 2016 la 14:18

    Desi a trecut vremea, in caz ca va ganditi sa faceti un top si cu filme de comedie pe 2015, recomand sa treceti in lista si Vacation (2015) daca nu aveti altele mai bune la indemana.
    L-am vazut de 2 ori zilele astea. Nu o fi el cel mai rasarit film, dar are niste faze la care am ras copios.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri